- 17 Temmuz 2018
- 8
- 0
- 1
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok değil ben baktımKorkumdan tıklamam virüsmüdür nedir ne bilicem![]()
Konu neymişYok yok değil ben baktım![]()
yoksa sevgiliniz değil de siz misiniz o uygulamanın sahibi?![]()
Anlamadim bu bahsettigijizden az once akilama yaotim sadeceskiden beridir kk da yazilari okuyorum ve yardim edebilceginizi dusundumBurada sevgilim site kuracak (uygulama ya da site hatırlayamadım şimdi) isim arıyoruuuz diye sürekli aynı konuları açan sen miydin kız? İsmi buradan mı buldunuz kendiniz mi doğru söyle.
Google playa gonderiyor bi uygulama cikiyor yeni yapti onu benimki buradan yardim istedim sadeceKonu neymiş![]()
Tebrik ediyorum normal play stora gonderiyor orada da virus yokmus bakiyormuslar uygulamalaraYok yok değil ben baktım![]()
Anlamadim bu bahsettigijizden az once akilama yaotim sadeceskiden beridir kk da yazilari okuyorum ve yardim edebilceginizi dusundum
Güzel bı girişimcilik fikri. Tasarımı daha derli toplu olabilir. Logoya bakarak söylüyorum sadece. İndirmedim
Yok tanimiyorum onu eskiden uyeligim vardi ama unutmusum sifresini hesabin onunla acacaktim ama sevgilim israr edince kiramadim. Acmak istedim konu indirin bakmakla olmuyormusBurada başka bir üye daha vardı senin gibi sevgilim uygulama yazacak site açacak diye sürekli isim önerisi isterdi yani sitenin ismini ne koyalım diye osun zannettim.
Yok tanimiyorum onu eskiden uyeligim vardi ama unutmusum sifresini hesabin onunla acacaktim ama sevgilim israr edince kiramadim. Acmak istedim konu indirin bakmakla olmuyormus
Yardim kampanyadi olarak dusunun sevgilime yardim edermisiniz kizlar ya aklima bi tek burasi geldi