• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba desteklerinizi bekliyorum kk

Heidies

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2018
8
0
1
29
Merhaba desteklerinizi bekliyorum kizlar cok guzel bir uygulama yapti sevgilim nereye acacagimi bilemedim kk yardim eder dedim basalim o uygulamayi

Uygulama Linki:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz şeyleri paylaşmak yasak maalesef.. Birazdan konunuz kapanır sanıyorum.

yoksa sevgiliniz değil de siz misiniz o uygulamanın sahibi? :KK51::KK51:

Burada sevgilim site kuracak (uygulama ya da site hatırlayamadım şimdi) isim arıyoruuuz diye sürekli aynı konuları açan sen miydin kız? İsmi buradan mı buldunuz kendiniz mi doğru söyle.

yoksa sevgiliniz değil de siz misiniz o uygulamanın sahibi? :KK51::KK51:

Ben degilim rica etti eskiden beri okuyordum uyeydim ama hesabimin sifresini unutmusum virus degil ya google playe store gonderiyor kk yardim eder mi diye yazmak istedim sadece

ben de yaptım, atiyim mi indirir misiniz? :deli:

Burada sevgilim site kuracak (uygulama ya da site hatırlayamadım şimdi) isim arıyoruuuz diye sürekli aynı konuları açan sen miydin kız? İsmi buradan mı buldunuz kendiniz mi doğru söyle.
Anlamadim bu bahsettigijizden az once akilama yaotim sadeceskiden beridir kk da yazilari okuyorum ve yardim edebilceginizi dusundum

Güzel bı girişimcilik fikri. Tasarımı daha derli toplu olabilir. Logoya bakarak söylüyorum sadece. İndirmedim

Anlamadim bu bahsettigijizden az once akilama yaotim sadeceskiden beridir kk da yazilari okuyorum ve yardim edebilceginizi dusundum

Burada başka bir üye daha vardı senin gibi sevgilim uygulama yazacak site açacak diye sürekli isim önerisi isterdi yani sitenin ismini ne koyalım diye osun zannettim.

Güzel bı girişimcilik fikri. Tasarımı daha derli toplu olabilir. Logoya bakarak söylüyorum sadece. İndirmedim

sevgilim istedi bende eski uyeligi unuttuk uye oldum actim o degilde indirin yahu indirmediginizde fayda olmuyormus elinizi korkak alistirmayin
Alt tarafi 15 mb falan yani

Burada başka bir üye daha vardı senin gibi sevgilim uygulama yazacak site açacak diye sürekli isim önerisi isterdi yani sitenin ismini ne koyalım diye osun zannettim.
Yok tanimiyorum onu eskiden uyeligim vardi ama unutmusum sifresini hesabin onunla acacaktim ama sevgilim israr edince kiramadim. Acmak istedim konu indirin bakmakla olmuyormus

Yardim kampanyadi olarak dusunun sevgilime yardim edermisiniz kizlar ya aklima bi tek burasi geldi

Yok tanimiyorum onu eskiden uyeligim vardi ama unutmusum sifresini hesabin onunla acacaktim ama sevgilim israr edince kiramadim. Acmak istedim konu indirin bakmakla olmuyormus

Yok kullanacağım bir uygulama değil, sevgilin kusura bakmasın artık. Her uygulamayı telefona indirsek sıkıntı. Zaten reklam yapman da yasak, banlarlar seni birazdan.

Back
X