Merhaba devlette gebelik sonlandırma yapanlar var mı ?

meraltaskin132

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2023
50
38
8
24
Arkadaşlar merhaba bebeğimde çok ağır ve ileri derecede beyin anomalileri olduğu için gebeliği sonlandırma kararı almak zorunda kaldım.Bu tarz bişey yaşayanlar var mı ? Normal doğum ile doğacak dedi doktorum.Sonrasındaki kürtaj işlemi nasıl oluyor ben bayıltılmak istiyorum ama devlette bayıltıyorlar mı ? Devlette gebelik sonlandıran yada büyük haftalarda düşük,ölü doğum yapan var mı bana yardımcı olur musunuz lütfen çok korkuyorum

Devlette olmadım ama 4 aylık kürtaj oldum. Önce hap verip düşük yapmanız sağlanıyo. Daha çok doğum gibi oluyo büyük olduğu için. Daha sonra rahmi temizlemek için kürtaj yapıyorlar. Kürtaj zaten anesteziyle yapılır uyanıkken yapacaklarını sanmıyorum. Bu arada kurula girdiniz mi

24 haftalık normal doğum gibi sonlandırdım. İlaçla bebeğin kanala inmesi sağlanıyor sonra iyice inince zorluyor ve çıkıyor zaten. üç gün kaldım hastanede. Yanımda bi arkadaş vardı o da 16 haftalıktı geldiğini hissettiğin an mümkün olduğunca bağır kolay çıkıyo demişti. Ben ayaktayken gelmeye başladı, o an ağrı oluyo biraz, yatağa çıkamadım dizlerimin üzerinde durdum. muhtemelen pozisyonumdan kaynaklı herşey çıktı içimde bişi kalmamıştı. Kürtaja gerek duyulmadı.
Çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. Aradan beş ay geçti tekrar gebeyim. 💐

Arkadaşlar merhaba bebeğimde çok ağır ve ileri derecede beyin anomalileri olduğu için gebeliği sonlandırma kararı almak zorunda kaldım.Bu tarz bişey yaşayanlar var mı ? Normal doğum ile doğacak dedi doktorum.Sonrasındaki kürtaj işlemi nasıl oluyor ben bayıltılmak istiyorum ama devlette bayıltıyorlar mı ? Devlette gebelik sonlandıran yada büyük haftalarda düşük,ölü doğum yapan var mı bana yardımcı olur musunuz lütfen çok korkuyorum
Mesajınızı yeni gördüm keşke öncesinden görüp yazabilseydim. Sanırım gerçekleşmiştir sonlandırma işleminiz. Ben 23. Haftada down sendorumu sebebiyle zeynep kamilde sonlandırdım gebeliğimi. Normal yolla ve ilaçlarla oldu iki gün sürdü. Hayatımda yaşadığım en zor ve en acı şeydi. Allah kimseye yaşatmasın. Sonrasında kürtaja alındım içeride parça kalmaması adına. Şimdi 5 ay oldu. Bi yanım telrar denemek istiyor. Bi yanım sanki hiç çocuğum olmayacakmış gibi triplere üzüntülere giriyor. Bi yanımda aynı şeyleri yasamaktan korktuğu için çocuk fikrinden kaçıyor. Sanırım kendimi hazır hissetmiyorum. Siz nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Ama ilk günlerdeki gibi kalmıyor hiçbirşey birazda olsa içiniz rahatlıyor zamanla

Back
X