Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek MerkezleriMerhaba, Doç. Dr. Selçuk Selçuk ve çalıştığı hastaneler hakkında bilgi lütfen
Herkese merhaba, Doç. Dr. Selçuk Selçuk ve ortak çalıştığı hastahane ve embriyologlar hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba? Selçuk Bey hakkında güzel yorumlar gördüm ama çalıştığı hastanelerin embriyologları da önemli bu konuda bilgisi olanlar varsa yardımcı olabilir mi? Başka hastanede 3 kez başarısız tüp bebek deneyimim oldu bu yüzden artık iyi bir doktor ve iyi bir embriyologla devam etmek istiyorum.
Merhaba bende selçuk beyin hastasıyım selçuk bey çok iyi bir doktur selçuk beyle devam etmekle çok iyi yapmışsınız. Tüp bebek yumurta toplama transfer işlemlerimi koz yatagı acıbademde yaptım.Çok güzel geçti şimdi hamileyim.Tüp bebek alanında selçuk beyin üstüne doktur tanımam işini çok iyi yapan bir doktur.Düşüklerim oluyordu teşhisim konulamıyordu çok doktur gezdik,teşhisimi tek koyan selçuk bey oldu.Ona ne kadar dua etsek azdır
Merhaba bende selçuk beyin hastasıyım selçuk bey çok iyi bir doktur selçuk beyle devam etmekle çok iyi yapmışsınız. Tüp bebek yumurta toplama transfer işlemlerimi koz yatagı acıbademde yaptım.Çok güzel geçti şimdi hamileyim.Tüp bebek alanında selçuk beyin üstüne doktur tanımam işini çok iyi yapan bir doktur.Düşüklerim oluyordu teşhisim konulamıyordu çok doktur gezdik,teşhisimi tek koyan selçuk bey oldu.Ona ne kadar dua etsek azdır