Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MERHABA KIZLAR BENIMKIDE KAZAYLA OLDU GELDIGINI BILE BILMIYORDUM YAZ AYIDA AGUSTOS 17DE DOGUM YAPTIM AMA COK CEKTIM YANI HEP SON AYLARI YORDU BENI HEMDE DOGUMDAN SONRA SICAKLAR MAHVETTI O YUZDEN ALLAHIMDAN DİLİYORUMKI IKINCI COCUGUM INS ISTEDIGIM GIBI OLURDA KIS COCUGU OLSUN ISTIYORUM YANI SUBAT MART DOGUM ISTIYORUM ..ALLAHIM HERKEZIN GÖNLÜNE GÖRE VERSİ ARATMASIN INS....
Merhabalar.ben yeni uyeyim.1,5 senelik evliyim.
Hangi ayda hamile kalinmali en uygunu hangisi olur.mesela son 3 ayi yaza getrmemek lazim diye dusunuyorum yoksa kocaman karinla sicaklar cok zor gelir anneye.fikir verebilirmisiniz?
canım benim bu dediğin çok zor bi durum zaten,bende senin gibi babasıyla aynı tarihte doğsun sakin bir yengeç olsun diye temmuz istedim ama güzel kızım 3 ay rötar yaparak hiç sevmediğim halasının doğduğu eylül ayında ve onun burcunda dünyaya gelecek,kısmet işte:))))