Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba femara ilacını kullandıktan sonra 7.günümde kasık ve bel ağrısı başladı sizce neden böyle olmuş olabilir 2yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor
Merhaba femara ilacını kullandıktan sonra 7.günümde kasık ve bel ağrısı başladı sizce neden böyle olmuş olabilir 2yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor pcos var bende merak ettim
Merhaba bende pazartesi oldum 5.gunum daha önceki ignelerde ahri batma 2 gün sonra bile oluyordu ama şimdi çok ara ara hafif batmalar var. Bu arada öncekiler de klomen kullanmıştım bu sefer femara kullandım. Hayirlisi inşallah hamileyizdir.
Merhaba bende pazartesi oldum 5.gunum daha önceki ignelerde ahri batma 2 gün sonra bile oluyordu ama şimdi çok ara ara hafif batmalar var. Bu arada öncekiler de klomen kullanmıştım bu sefer femara kullandım. Hayirlisi inşallah hamileyizdir.