- 6 Ocak 2015
- 9
- 3
- 18
- Konu Sahibi duygu_erkek
-
Korkmaya gerek yok. Herseyin bir tedavisi var. Geçmiş olsun.
Ben gecen hafta adet düzensizliği için doktora gittim. yeni nişanlandım . bana kan tahlili verdi ve ultrasonda baktı. benim prolaktinim 167 baya fazla sanırım .sizinkiler 90 dan altı hep okuduğum kadarıyla. acaba bende bi problemmi var ağlyorum neden böyle diye dostinex verdi yarım aldım dün akşam bide perşembe alıcam yarım . 20 ocakta MR ım ckilecekmiş. Korkuyorum .
adet düzensizliği dışında sorunlarınız var mı? eğer yoksa MR temiz çıkar diye düşünüyorm.
inşallah :'(
Geçmiş olsun, ilaçlı mr çekilecekseniz alerji testi uygulatın ben mahvoldum sizde mağdur olmayın, ayrıca kontrast maddenin zararlarını da mutlaka bir araştırın.Ben gecen hafta adet düzensizliği için doktora gittim. yeni nişanlandım . bana kan tahlili verdi ve ultrasonda baktı. benim prolaktinim 167 baya fazla sanırım .sizinkiler 90 dan altı hep okuduğum kadarıyla. acaba bende bi problemmi var ağlyorum neden böyle diye dostinex verdi yarım aldım dün akşam bide perşembe alıcam yarım . 20 ocakta MR ım ckilecekmiş. Korkuyorum .
Ben gecen hafta adet düzensizliği için doktora gittim. yeni nişanlandım . bana kan tahlili verdi ve ultrasonda baktı. benim prolaktinim 167 baya fazla sanırım .sizinkiler 90 dan altı hep okuduğum kadarıyla. acaba bende bi problemmi var ağlyorum neden böyle diye dostinex verdi yarım aldım dün akşam bide perşembe alıcam yarım . 20 ocakta MR ım ckilecekmiş. Korkuyorum .
Allah razı olsun canlarım .. İçimi rahatttınız ..canım tabi aynı mıdır bilmiyorum ama
benim kuzenimin de prolaktin seviyesi yüksekti
süt salgısını uyaran bir hormon o
hiçbir sorun yaşamadı
hamile kalmak istediğinde (yanlış hatırlamıyorsam) prolaktin seviyesini düşürücü bir ilaç kullandı o kadar
hamile de kaldı
doğum da yaptı
hiçbir problem yaşamadı bununla ilgili
tmm cnm iyi oldu bunu söylediğin .. Sağolasın ..Geçmiş olsun, ilaçlı mr çekilecekseniz alerji testi uygulatın ben mahvoldum sizde mağdur olmayın, ayrıca kontrast maddenin zararlarını da mutlaka bir araştırın.
Korkulacak birşey yok.3000-5000 olan bile var prolaktini.Ben gecen hafta adet düzensizliği için doktora gittim. yeni nişanlandım . bana kan tahlili verdi ve ultrasonda baktı. benim prolaktinim 167 baya fazla sanırım .sizinkiler 90 dan altı hep okuduğum kadarıyla. acaba bende bi problemmi var ağlyorum neden böyle diye dostinex verdi yarım aldım dün akşam bide perşembe alıcam yarım . 20 ocakta MR ım ckilecekmiş. Korkuyorum .
yaaa gerçektenmii ? inanmıyorummm şoktayım şu annn.. Allah herkesin yardımcısı olsun kardeşlikler :/Korkulacak birşey yok.3000-5000 olan bile var prolaktini.
evlenir evlenmez değilde :) 1 yıl sonunda düşünüyoruz. Aslında biraz da devletin çıkaracağı yasayı bekliycez. hani dediler ya çalışan annelere bi bakıcı olucak ve 1.000 lira bakıcı parası verilecek. o zaman süper olur işte ..Evlenir evlenmez bebek düşünmüyosundur sanırım dimi? Nikahın yakın olsa da takma yani o yüzden, ben tvde bu şikayeti olanları görmüştüm hatta ibrahim saraçoğlu da kür önerileri yapıyodu çözümsüz bişey değil yani, geçmiş olsun:)
Dostinexi düzenli kullandığında düşüyor.MR çekilmesinin sebebi,prolaktine bağlı olarak,sinüs bezlerinde adenom denen küçük bir yağ kitlesi olabilir onu öğrenmek için çekerler.yaaa gerçektenmii ? inanmıyorummm şoktayım şu annn.. Allah herkesin yardımcısı olsun kardeşlikler :/
yaaa. hımmm . anladım şimdi .. ben aslında yarın bi gün eşim Allah korusun senin çocugun olmuyo diye ne bilim başıma kalkar diye korktum. yasım 25 26 artık e evlenicemde şurda 5 ay sonra hani tedirginim .. hoş nişanlım anlayışlı herşeyden haberi var hastaneden tahlilden durumdan falan ben sorun etmiyorum desede bunun 5 yıl sonrasında aynı düşüncede olacagını düşünmüyorumDostinexi düzenli kullandığında düşüyor.MR çekilmesinin sebebi,prolaktine bağlı olarak,sinüs bezlerinde adenom denen küçük bir yağ kitlesi olabilir onu öğrenmek için çekerler.
Dünyada 10 insandan birinin prolaktin değeri yüksek.Erkeklerde de var.
allerji testi diye bir şey yok ilaç içinGeçmiş olsun, ilaçlı mr çekilecekseniz alerji testi uygulatın ben mahvoldum sizde mağdur olmayın, ayrıca kontrast maddenin zararlarını da mutlaka bir araştırın.
Dostinexi düzenli kullandığında düşüyor.MR çekilmesinin sebebi,prolaktine bağlı olarak,sinüs bezlerinde adenom denen küçük bir yağ kitlesi olabilir onu öğrenmek için çekerler.
Dünyada 10 insandan birinin prolaktin değeri yüksek.Erkeklerde de var.
allerji testi diye bir şey yok ilaç için
allerji doza bağımsızdır ve sonraki kullanımlarda da ortaya çıkabilir, illa ilk kullanımda çıkacak diye bir durum yok.
sonuçta kontrastlı çekilmesi gerekiyorsa yapacak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?