Merhaba hamilelikte vitamin kullanımı ve şeker yüklemesi zararlı diyorlar?

Ya aslında ben şeker yüklemesi hakkında hiç bir şey bilmiyorum neden yapılıyor yapılırsa ne olur yapılmazsa ne olur neden gerekli beye değil?
Aslinda bircok dr olmasa da olur diyor fakat ben 2.gebeligimde gebelik.sekerim oldugunu bu test ile ogrendim erken doguma vardirir eger ileri boyuttaysa gida diyetine girmistim.bir sure hamur isi tatli falan yiyince fenalasiyordum yaptirirsaniz vucuda fazladan gereksiz seker glukoz girmis oluyor ki fazla sekerinde zarari var ama yaptirmazsanizda eger gebelik.sekeriniz varsa bunu bilemezsiniz hepsi bu
Çok teşekkür ederim kesinlikle bu süreçte en korktuğum çevrenin olur olmadık konuşması zaten bir de o kadar kendilerinden emin konuşuyorlar ki insanı şüpheye strese sokuyorlar zorla
Herkesi dinleyin ama hicbirininuygulamayin(dr disi da tabi) fikirolur sadece aklinizda annelik icgudusuyle zaten en dogruyu yapacaksiniz size verilen rutin tahlilleri yaptirin yukarda da soyledigim gibi yaptirmasam gebelik sekerjm oldugunu bilmeyecektim.ki erken dogum riskim de oldu ayrica herturlu vitamjn kullanmama ragmen hala vucudumda eksik kullanmadigimi hic duusnemiyorum

herkesin dediğini kafana takma kendi mantığın iç sesin ne diyor onu dinle. ben hiç bir takviye vitamin kullanmadım gebeliklerimde, son gebeliğimde şeker yüklemesi de yaptırmadım. ama kimseye vitamin kullanmayın şeker yükletmeyin demedim, demem de. benim vücudum bünyem buna uygundur senin ki değildir. nasıl besleniyorsun, beslenme tarzın ne, kan değerlerin nasıl bilmeden insanlara böyle önerilerde bulunmak yanlış. doktor tavsiyesi ve kendi kararınla çözüm bulabileceğin konular, milletin ağzıyla hareket etme.
Çok teşekkür ederim haklısın eşim bu konuda büyük destekcim ama sagolsunlar geri kalan herkes resmen felaket tellalı dün eşime de dedim mümkünse doğuma kadar doktorum dışında kimse yorum yapmasın kimseyi görmeyeyim diye ister istemez korkutuyorlar benim ilk ve çok bir bilgim yok hamilelikle ilgili ben hep doğum sonrasına odaklamisim kendimi

Allah razı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah şuan bir buçuk aylık benim doktorum çocuk düşündüğümüzü söylediğim gibi folik asit vermişti bebeği öğrenmeden öncesindendir kullanıyorum sadece çevre korkutuyor bilirsiniz bende aklımda soru kalmasın istedim Allah razı olsun
Korkma kardeşim, sen ilimden bilimden ayrılma. O seni korkutan çevre, bütün gün kadın programlarında o gerizekalı profesörün yorumlarını dinleyip, komşudan duyup, sana satıp, senin ve yavrunun canını tehlikeye atan çevre! Başına birşey gelirse anca bön bön suratına bakarlar. Sen önlemlerini al, gerisi tevekkül, Rabbimin takdiri.
Allah hepimizden razı olsun. Başka sorun olursa, istersen burdayım.

Aslinda bircok dr olmasa da olur diyor fakat ben 2.gebeligimde gebelik.sekerim oldugunu bu test ile ogrendim erken doguma vardirir eger ileri boyuttaysa gida diyetine girmistim.bir sure hamur isi tatli falan yiyince fenalasiyordum yaptirirsaniz vucuda fazladan gereksiz seker glukoz girmis oluyor ki fazla sekerinde zarari var ama yaptirmazsanizda eger gebelik.sekeriniz varsa bunu bilemezsiniz hepsi bu

Herkesi dinleyin ama hicbirininuygulamayin(dr disi da tabi) fikirolur sadece aklinizda annelik icgudusuyle zaten en dogruyu yapacaksiniz size verilen rutin tahlilleri yaptirin yukarda da soyledigim gibi yaptirmasam gebelik sekerjm oldugunu bilmeyecektim.ki erken dogum riskim de oldu ayrica herturlu vitamjn kullanmama ragmen hala vucudumda eksik kullanmadigimi hic duusnemiyorum
Haklısınız bana kullanma dedikleri gibi yazdım buraya ama daha hicte aksatmadim vitaminlerimi çünkü ben balık et zaten tüketen bı insan değilim birde hamileligimden beri hiç kokan bir şey yiyemiyorum ki çok sevsem bile haftada bir iki defa kim yiyebilir ki

Korkma kardeşim, sen ilimden bilimden ayrılma. O seni korkutan çevre, bütün gün kadın programlarında o gerizekalı profesörün yorumlarını dinleyip, komşudan duyup, sana satıp, senin ve yavrunun canını tehlikeye atan çevre! Başına birşey gelirse anca bön bön suratına bakarlar. Sen önlemlerini al, gerisi tevekkül, Rabbimin takdiri.
Allah hepimizden razı olsun. Başka sorun olursa, istersen burdayım.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Back
X