- 28 Aralık 2019
- 1.410
- 1.006
- 83
- 36
- Konu Sahibi Deryaozkan34
Aslinda bircok dr olmasa da olur diyor fakat ben 2.gebeligimde gebelik.sekerim oldugunu bu test ile ogrendim erken doguma vardirir eger ileri boyuttaysa gida diyetine girmistim.bir sure hamur isi tatli falan yiyince fenalasiyordum yaptirirsaniz vucuda fazladan gereksiz seker glukoz girmis oluyor ki fazla sekerinde zarari var ama yaptirmazsanizda eger gebelik.sekeriniz varsa bunu bilemezsiniz hepsi buYa aslında ben şeker yüklemesi hakkında hiç bir şey bilmiyorum neden yapılıyor yapılırsa ne olur yapılmazsa ne olur neden gerekli beye değil?
Herkesi dinleyin ama hicbirininuygulamayin(dr disi da tabi) fikirolur sadece aklinizda annelik icgudusuyle zaten en dogruyu yapacaksiniz size verilen rutin tahlilleri yaptirin yukarda da soyledigim gibi yaptirmasam gebelik sekerjm oldugunu bilmeyecektim.ki erken dogum riskim de oldu ayrica herturlu vitamjn kullanmama ragmen hala vucudumda eksik kullanmadigimi hic duusnemiyorumÇok teşekkür ederim kesinlikle bu süreçte en korktuğum çevrenin olur olmadık konuşması zaten bir de o kadar kendilerinden emin konuşuyorlar ki insanı şüpheye strese sokuyorlar zorla