• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba hanımlar. Eşiniz instagramdaki kız arkadaşlarının attığı her fotoğrafı beğenebilir mi?😊

Eşiniz instagramdaki kız arkadaşlarının attığı her fotoğrafı beğenebilir mi?

• Evet

OY: 31 34,8%
  • Hayır

OY: 58 65,2%

• Ankete Katılan
    89
  • Anket Kapalı .
Eşinizin sosyal çevresine ve iş çevresine bağlı. Sadece erkeklerle çalışıyor ve işten eve bir tipse anormal.
Ben eşimin instagramına bakmıyorum bile, kimi beğenmiş ne yapmış.

sadece sosyal medyada takiplestiği arkadaşsa istemem sanırım kıskanabilirim ama tanıdığı görüştüğü biriyse o zaman umursamam.

Ben bu tarz konulara şu sekilde bakıyorum. Aynı şeyi ben yapsam ne der. Eğer siz kendi profilinizdeki erkek arkadaşlarınızın fotoğraflarını beğendiğinizde buna ses çıkartacak ya da istemeyecek biriyse o zaman bu durumu normal karşılamam. Bu işte bir terslik var derim. Ama aynı şeyi siz yaptiginizda bir şey demiyorsa açıkçası ben olsam sorun etmem.

Mesela ben bakıyorum erkekler genelde kişinin adı soyadı görünce beğeni butonuna basiyor 😉

Sizinkisi begenebiliyor sanirim,ayni anda kac kisiyi begenebiliyor,seriye baglamis sanki..Belki de kod yazmistir,otomasyona baglamistir begenmeyi :)
Birde alinganlik var,resim attim begenmediniz vs denmeye baslanmis.Sanki isteyerek bir begenme degil de zaruri bir gorevmis gibi yapiliyor artik bu begeni isleri..Belki de oyle bir durum soz konusudur.Ben cok tepkilenmezdim.

Benim eşim mesela benim bile fotoğrafımı beğenmez kimseyi beğenmez sessiz bir kullanicidir ama kaynım mesela kız erkek eşya manzara doğa uçan kuşu beğenir. Dalga geçeriz hatta çoğu zaman ayıp olacak gibi hissediyorum o yüzden beğeniyorum der:) gayette aklı başında düzgün bir adam yani. O yüzden beğenilir galiba. Bilemedim

Okuldan arkadaşları var tanımadıklarına görüştükleri de var onları tanıyorum beğenir resimlerini çoğu evli zaten sıkıntı yok bende instagramım da bekar erkek çoktur okuldan işten arkadaşlar beğenirim resimlerini. Bu kadr takip etmem yani eşimde etmiyor..

Herşeyi bir ilke bağlamak çok saçma. Kapatsın hiç kullanmasın sosyal medya bu kadar kimi takip ediyor kimi beğeniyor diye kafaya takacaksan ohooo paranoya olursun

Hiç bakmadım bundan sonra da bakmam heralde. Ancak başka şeylerden şüphe duyarsam araştırırım onu da Allah göstermesin diyelim 🤲🏻

Back
X