• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba hanımlar. Eşiniz instagramdaki kız arkadaşlarının attığı her fotoğrafı beğenebilir mi?😊

Eşiniz instagramdaki kız arkadaşlarının attığı her fotoğrafı beğenebilir mi?

• Evet

OY: 31 34,8%
  • Hayır

OY: 58 65,2%

• Ankete Katılan
    89
  • Anket Kapalı .
Sizin eşiniz bahçede kamelyada kız arkadaşı ve onun kuzeniyle oturmuştu sanırım. Ne yaptınız o konuyu çözdünüz mü?
Sorunuzun cevabına gelirsem, kızın kim olduğuna bağlı.

yuz yuze tanistigi arkadaslarini begenir tabi ki. yani begeni cok buyuk anlam tasimiyor. bir sey kanitlamaz fotograf begenmesi bence.

Eşimin instagramda hangi arkadaşlarını beğendiğinin takibini yapmıyorum. Begen butonuna basmasi beni rahatsiz etmez.

Ayni sekilde benim de sosyal hesaplarimda okuldan iş hayatindan bekar yada evli erkek arkadaslarim var. Ayni sekilde begenilerime eşimin sorgusu söz konusu değildir, takip etmez.

Eger guven zedeleyecek seyler yasanmamis ise yok is arkadaşını vs. ekledi yok begendi denmesi iliskiyi gereksiz yoran şeyler.

Sonuçta o butonun muhteşemsin harikasın hayatımın aşkısin gibi anlamlari yok. Siz de boşuna anlam yuklemeyin.

Şimdiki gençler hep böyleler
Resmi bile görmemişken direkt beğene basa basa iniyorlar
Yaşı gençse normal
Beğenmesi sorun değil de en azından bi seçicilik ararım ben
Bence bu yaşı daha büyüklere has bir özellik. Artık komple amcalara dayılara gecen Facebook mesela, gecen 20 yaş challange zamanı (eski fotoğraf bulmak icin) kapattigim Facebook'umu açınca onu bunu stalkladim, anasayfada dolastim... Tüm ortayas üstü fotolarda en az yetmiş seksen beğeni, biri profil resmini değiştirmis, yarım saat olmamış otuz beğeni gelmiş, üç kişi de yorum atmis 'maşallah canim' babinda :halay: :halay:
Soruya gelince, ben evli değilim ama sevgililerini takip etmem ya, kimi begenirse beğensin. Hiç dikkatimi çekmedi bugüne kadar.
Görsem de doğal karsilarim.
Ama Bir kadının ısrarla tüm fotolarını beğeniyorsa ve bu beni rahatsız etmişse 6. hissime güvenirim ve kimmiş değilmiş diye bir araştırma içine girerim bence

Instagrami yok beğenirsede beni bıraksın öyle beğensin

Bence bu yaşı daha büyüklere has bir özellik. Artık komple amcalara dayılara gecen Facebook mesela, gecen 20 yaş challange zamanı (eski fotoğraf bulmak icin) kapattigim Facebook'umu açınca onu bunu stalkladim, anasayfada dolastim... Tüm ortayas üstü fotolarda en az yetmiş seksen beğeni, biri profil resmini değiştirmis, yarım saat olmamış otuz beğeni gelmiş, üç kişi de yorum atmis 'maşallah canim' babinda :halay: :halay:
Benim instagramda amcalar halalar hiç ekli değil
O yaş grubuna hakim değilim de
Küçük kuzenlerim hep böyleler 😬
Takipçi kasmak gibi biri beğeniyor sonra o paylaşınca beğendiği kişi de beğeniyor filan
Böylece çok beğenin oluyor bi resim paylaşınca 😬

Beğenebilir. sosyal medyasında zaten ya akrabaları ya çocukluk arkadaşları ekli.
telefonu ortada olduğu müddetçe, gelen aramalara no’ya atmadıktan sonra kendine ait özel vakitlerinde istediğini yapabilir. Evlendik diye özgürlüklerimizi de satmadık.

Ben evli değilim ama benim evli erkek arkadaşlarım benim fotoğraflarımı beğeniyorlar. Bir sorun görmüyorum

Ara sira olabilir.nadiren olanlara ses cikarmam ama her seyi begenmesini istemem

Güven meselesi...vukuatları varsa rahatsız eder yoksa etmez..ne kadar guvenilir olduguna gore değişir

Normal sosyal çevresi ile ilişkisi ve sosyal medya kullanımına bağlı. Eşimin tüm sosyal medya hesapları olsa da sessizliği tercih eder. Ben de paylaşım da yaparım, beğenirim de. Bana karışmasını istemezdim. Ona da karışmam sonuç olarak insanlarla iletişiminde güvenmek önemli bir şey 😊

erkek arkadaşım şuan yok ama olsaydı bunu sorun eder miydim diye düşündüm. Etmezdim.

Kendimden pay biçiyorum. Sevdiğim arkadaşlarım var onların attığı fotografları beğenirim yorum da yaparım. Aynı şekilde karşımdaki kişide bunu yapabilir . İlla kötü niyetli olacak diye düşünmem.
Zaten yapacaksa tasma taksanda yapar yani. O yüzden bence takılmayın.

Zamanında sosyal medyası bile olmayan adam tarafından aldatılmış biri olarak söylüyorum :)

Back
X