- 10 Ekim 2014
- 32.632
- 146.742
- 798
- Konu Sahibi aycaelif1884
Eşimin sosyal medya hesabi yok.
Olsaydi her önüne gelen insani eklemezdi herhalde. O yuzden sorun etmezdim, zaten kim gercekten begendigi icin begeniyor ki.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu yaşı daha büyüklere has bir özellik. Artık komple amcalara dayılara gecen Facebook mesela, gecen 20 yaş challange zamanı (eski fotoğraf bulmak icin) kapattigim Facebook'umu açınca onu bunu stalkladim, anasayfada dolastim... Tüm ortayas üstü fotolarda en az yetmiş seksen beğeni, biri profil resmini değiştirmis, yarım saat olmamış otuz beğeni gelmiş, üç kişi de yorum atmis 'maşallah canim' babindaŞimdiki gençler hep böyleler
Resmi bile görmemişken direkt beğene basa basa iniyorlar
Yaşı gençse normal
Beğenmesi sorun değil de en azından bi seçicilik ararım ben
Benim instagramda amcalar halalar hiç ekli değilBence bu yaşı daha büyüklere has bir özellik. Artık komple amcalara dayılara gecen Facebook mesela, gecen 20 yaş challange zamanı (eski fotoğraf bulmak icin) kapattigim Facebook'umu açınca onu bunu stalkladim, anasayfada dolastim... Tüm ortayas üstü fotolarda en az yetmiş seksen beğeni, biri profil resmini değiştirmis, yarım saat olmamış otuz beğeni gelmiş, üç kişi de yorum atmis 'maşallah canim' babinda![]()
![]()