Merhaba hanımlar :) Siz olsanız bu adam hakkında ne düşünürdünüz ?

Siz fazlaca nazik davranmışsınız ama bu insan sizin nezaketinizi anlayacak biri değil demek ki. Bu durum uzun süreli ilişkiye dönüşseydi siz daha çoook görecektiniz kabalıklarını, düşüncesizliklerini. Öncelikle insanlıktan anlamayan bir tip demek ki. Ben bunun 38 yaşında olan versiyonuna da rastladım. Anlar anlamaz da görüşmeyi kestim. Bence siz de daha fazla düşünmeyin bu adamı. Size yazık olur.

Aynen ya ben kaba olmayı sevmiyorum genel itibari ile ama bu adam değer mi bence değmez . Erkekler çocuk gibi ama kimseye annecilik yapamam :)

Gerçekten de öle insan kendini bildikten sonra nereye gitse bozulmaz . Hayat çok öğretiyor iyi veya kötü ama hayatıda arabesk yaşamanın anlamı yok vardır bir hayır diyip önümüzde ki maçlara bakıcaz ya erkek gibi düşünüp kadın gibi davranıcaz adamlar ne kadar rahat biri olmayınca diyorlar aman ya başkası mı yok mantıklı yahu dünyada 4 milyar erkek var illaki biri olucak bu tarz heriflere enerji harcamaya değmez :)

Hem de hiiç değmez. Zihnimize, kalbimize, bize yazık.

Ya öle deme aşık olmak çok güzel bir duygu acı bile çekmedim insan gerçekten yaşadığının farkına varıyor insanın kalbi atıyor ya :)
Tabiki aşık olmak güzel şey kalbin pir pir düşünsene:) ama adamın ne yaptığını kestiremedimki.degmeyecek bi insana asik olmayalım lütfen (ısmarlama gibi oldu:)
Aşık olmak istiyorum bende artık ama nerdeee:(

Tabiki aşık olmak güzel şey kalbin pir pir düşünsene:) ama adamın ne yaptığını kestiremedimki.degmeyecek bi insana asik olmayalım lütfen (ısmarlama gibi oldu:)
Aşık olmak istiyorum bende artık ama nerdeee:KK43:

Doğru diyosun ama olunca oluyor işte aşkta mantık yok ki ama duygularımızın kontrolü elimizde olursa acı çekmez yanlış olan ilişikyede boyun eğmeyiz ama aşk çok güzel yaaaaaa :)

Merhaba hanımlar nasılsınız ? Yeni üye oldum yıllardır takip ederdim bugüne kısmetmiş :) Kısaca derdimi anlatmak istiyorum ve sizin görüşlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 2.5 ay görüştüğüm biri vardı. İlk buluşmamızdan son buluşmamıza kadar her şey çok güzel ilerledi saygı çerçevesinde yan yana gelince çok iyi anlaşırdık çok sık boğaz eden biri diilim karşımda ki de öyleydi. ilk başta adama aşık olmaktan çok korktum ama aşık oldum 2.5 ay içerisinde bir kez ayrıldık ben geri dönüş yaptım sonra devam ettik. 2 'nci buluşmamızda gayet güzel geçti aradan 1-2 hafta geçti bizim hakkımızda hiç konuşmadık dedim ondan önce msjlar da canım tatlım demeler benim minoşum ol demeler hava da uçuşuyor :) adam hiç bir şey yazmadı sabırla bekledim onun yaptığını hiç hoş olmadığını dile getirdim bir sor diyor niye yazmadım diye şaka gibi neden dedim susuyor :) neyse bende sustum aradan bir ay geçti ve hiç konuşmadık maalesef ona aşık olmuştum ve itiraf ettim, etmeseydim içimde tutkuya onu unutmama sebep olacaktı :KK43: Neyse aradı beni böle havadan sudan konuşuyor dedim niye susuyorsun susturtma beni sende diyo, bende hiç arayıp msj atan bir tip diilim. Sonra tekrar sordum evet dinliyorum böle nazlana nazlana diyor ki ben ciddi bir ilişkiye hazır diilim olmaz olmaz olur olur diyor aşk yaşarsak sen üzülürsün daha fazla bağlanma diye sana yazmadım cevap vermedim diyor ; Ama söylerken gülüyor böle bende hiç bozuntuya vermeden gülerek çok rahatladım bu dürüstlük oluyor dedim üzerimden büyük bir yük kalktı dedim oh be dedim sonra dedim ki aradığım ve msj attığım için çok özür diliyorum cevap verdiğin için çok teşekkür ederim dedim bir anda sesi düştü defalarca iyi geceler iyi akşamlar dedi görüşmek üzere dedi. Şunu merak ediyorum erkekler neden böyle iki yüzlü neden bu kadar karaktersiz ben hep terbiye sınırında onunla konuştum arabası ile eve bırakmayı defalarca teklif etti teşekkür edip geri çevirdim en başta bana aşkım sevgilim ol diyen kendisi beni kendine aşık edip sonra üzülme diyor sinir oldum. Uzun oldu özür dilerim bayanlar ve okuduğunuz için teşekkür ederim.
Ayyy sinir oldum.
Havalara girmiş hemen sanki Nick Bateman :confused:
Brad Pitt yazmam gerekiyodu normal de ama Nick benim yakisiklim da kızlar :rolleyes::KK23:
Neyse devam ediyorum, iyi ki de erkenden ogrenmissin nasıl bi karaktersiz olduğunu
Yoksa bikaç ay sonra çok daha fazla baglanirdin sen bu adama
İyi olmuş iyi

Hödük olduğunu düşünürdüm
Aşk yaşarsak sen üzülürsün ne demek
Adam gibi aşk yaşamam sapıtırım sonra da seni üzerim demek
Sende 2.5 ayda fazla aşk ilanı vs. yapmışsın

O kaybetmiş. Gerçekten bu tarz insanlardan hiç hoşlanmıyorum, sevmiyorum bu tipleri. Sanki karşısındaki onun için ölüp bitiyor, sanki bulunmaz hint kumaşı. Hoşlanmıyorsan hoşlanmadım de be adam! Önce umut veriyor, sonra da ben ciddi bir ilişkiye hazır değilim de falan da filan da. Boşver. Kendini beğenmiş insanla ömür geçmez. Hakkında hayırlısı olsun.

Ayyy sinir oldum.
Havalara girmiş hemen sanki Nick Bateman :confused:
Brad Pitt yazmam gerekiyodu normal de ama Nick benim yakisiklim da kızlar :rolleyes::KK23:
Neyse devam ediyorum, iyi ki de erkenden ogrenmissin nasıl bi karaktersiz olduğunu
Yoksa bikaç ay sonra çok daha fazla baglanirdin sen bu adama
İyi olmuş iyi

Sona doğru ama nazlanıyor bir görmen lazım olmaz olmaz olur olur yok üzülürmüşüm bilmem ne bilmem ne , Dedim ki benim bir beklentim yok şuan o kadar mutluyum ki anlatamam allaha şükürler olsun dedim oh be allaha şükler olsun rahatladım adamın sesi bir düştü duymalıydın :) en son iyi gelecer iyi akşamlar hayırlı geceler allah rahatlık versin görüşmek üzere :) kib dedim iyi akşamlar diyip teli kapatım oh iyi yaptım :) yalvaracam üzülücem üstüne düşücem sandı hödük :)

O kaybetmiş. Gerçekten bu tarz insanlardan hiç hoşlanmıyorum, sevmiyorum bu tipleri. Sanki karşısındaki onun için ölüp bitiyor, sanki bulunmaz hint kumaşı. Hoşlanmıyorsan hoşlanmadım de be adam! Önce umut veriyor, sonra da ben ciddi bir ilişkiye hazır değilim de falan da filan da. Boşver. Kendini beğenmiş insanla ömür geçmez. Hakkında hayırlısı olsun.

Aynen buna kızıyorum yemeklere çık peşimden koş ki ilk günden dedim amacın farklıysa yanlış adrestesin ya adam gibi yüzüme de yok benim ona yalvarmam onu ikna etmem gerekiyordu bunu bekliyordu beyefendi :)

Back
X