Merhaba hanımlar :) Siz olsanız bu adam hakkında ne düşünürdünüz ?

Hödük olduğunu düşünürdüm
Aşk yaşarsak sen üzülürsün ne demek
Adam gibi aşk yaşamam sapıtırım sonra da seni üzerim demek
Sende 2.5 ayda fazla aşk ilanı vs. yapmışsın

Napim aşık oldum ya ben öle sölediğime pişman diilim yani sölemeseydim içimde büyüp kocaman olucaktı söledim rahatladım kendi bilir :)

Napim aşık oldum ya ben öle sölediğime pişman diilim yani sölemeseydim içimde büyüp kocaman olucaktı söledim rahatladım kendi bilir :)
Pişman 'diilsen' sorun yok
Bence havaya girmesine sebep olmuş 'değil mi?'
Aman 2.5 ayda ayrılık oluyorsa, hiç zaman harcamayın zaten

Pişman 'diilsen' sorun yok
Bence havaya girmesine sebep olmuş 'değil mi?'
Aman 2.5 ayda ayrılık oluyorsa, hiç zaman harcamayın zaten

İnsan olan havaya girmez aksine mutlu olur , ne bilim onun havaya girmesi egolarının tavan yapmasıyla ilgilenmiyorum söledim ama peşinden koşmadım beni sevmesi için baskı yapmadım bence sevmek bir kadına veya bir erkeğe bağımlık olmak ya da yanında olması diil ki , sevmek aşk çok güzel bir duygu ve yaşadığının farkına varıyorsun ne bilim :) İlerde aşık olsam inan yine sölerim çok umursamıyorum böle şeyleri.

Sona doğru ama nazlanıyor bir görmen lazım olmaz olmaz olur olur yok üzülürmüşüm bilmem ne bilmem ne , Dedim ki benim bir beklentim yok şuan o kadar mutluyum ki anlatamam allaha şükürler olsun dedim oh be allaha şükler olsun rahatladım adamın sesi bir düştü duymalıydın :) en son iyi gelecer iyi akşamlar hayırlı geceler allah rahatlık versin görüşmek üzere :) kib dedim iyi akşamlar diyip teli kapatım oh iyi yaptım :) yalvaracam üzülücem üstüne düşücem sandı hödük :)
Sen yalvaracaktin onun ego da tavan üstüne tavan yapacaktı beklenti bu yöndeydi :p
Ama sonuç, hadi canım görüşürüz diyen bir adet bayan :KK71:
Ortada mal gibi kalakalmis 1 adet hanzo :KK53:

mrb ilk olarak sunu soyliyim sen cok safsin bir....o adam ya evli ya nisanli bu iki...seni kesinlikle sevmiyor bu uc....ve niyeti seni .....anladin sen buda dort...akili ol...erkek milletine bastan kesin net konusacaksin ne istedigini soyliceksin.isine geliyosa...gelmiyosa gotune tekmeyi koy gitsin...acima acinacak hale dusersin ...bu dunya menfaat dunyasi olmus..erkekleride bu kadar gozunuzde buyutmeyin...annelerimiz babalarimiz namusumuza laf gelmesin diye nasil dusunuyorlar...yazik kendini dusunmuyorsan onlari dusun...hic bir daha muattap olma canim...

Kesinlikle ama her flört ilişkide bir şeyler öğreniyor insan :) böle adamlar öyle çok ki adamların bitmek tükenmez egoları ayy sinir herifler

Deneme tahtası da değil hayatımız. :)

Adam olan yüz kilometre öteden kendi iyiliğini belli ediyor.
Olmayanı da on santimetreden tanıyamıyoruz bazen. :)

Merhaba hanımlar nasılsınız ? Yeni üye oldum yıllardır takip ederdim bugüne kısmetmiş :) Kısaca derdimi anlatmak istiyorum ve sizin görüşlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 2.5 ay görüştüğüm biri vardı. İlk buluşmamızdan son buluşmamıza kadar her şey çok güzel ilerledi saygı çerçevesinde yan yana gelince çok iyi anlaşırdık çok sık boğaz eden biri diilim karşımda ki de öyleydi. ilk başta adama aşık olmaktan çok korktum ama aşık oldum 2.5 ay içerisinde bir kez ayrıldık ben geri dönüş yaptım sonra devam ettik. 2 'nci buluşmamızda gayet güzel geçti aradan 1-2 hafta geçti bizim hakkımızda hiç konuşmadık dedim ondan önce msjlar da canım tatlım demeler benim minoşum ol demeler hava da uçuşuyor :) adam hiç bir şey yazmadı sabırla bekledim onun yaptığını hiç hoş olmadığını dile getirdim bir sor diyor niye yazmadım diye şaka gibi neden dedim susuyor :) neyse bende sustum aradan bir ay geçti ve hiç konuşmadık maalesef ona aşık olmuştum ve itiraf ettim, etmeseydim içimde tutkuya onu unutmama sebep olacaktı :KK43: Neyse aradı beni böle havadan sudan konuşuyor dedim niye susuyorsun susturtma beni sende diyo, bende hiç arayıp msj atan bir tip diilim. Sonra tekrar sordum evet dinliyorum böle nazlana nazlana diyor ki ben ciddi bir ilişkiye hazır diilim olmaz olmaz olur olur diyor aşk yaşarsak sen üzülürsün daha fazla bağlanma diye sana yazmadım cevap vermedim diyor ; Ama söylerken gülüyor böle bende hiç bozuntuya vermeden gülerek çok rahatladım bu dürüstlük oluyor dedim üzerimden büyük bir yük kalktı dedim oh be dedim sonra dedim ki aradığım ve msj attığım için çok özür diliyorum cevap verdiğin için çok teşekkür ederim dedim bir anda sesi düştü defalarca iyi geceler iyi akşamlar dedi görüşmek üzere dedi. Şunu merak ediyorum erkekler neden böyle iki yüzlü neden bu kadar karaktersiz ben hep terbiye sınırında onunla konuştum arabası ile eve bırakmayı defalarca teklif etti teşekkür edip geri çevirdim en başta bana aşkım sevgilim ol diyen kendisi beni kendine aşık edip sonra üzülme diyor sinir oldum. Uzun oldu özür dilerim bayanlar ve okuduğunuz için teşekkür ederim.

Ya arkadaşım memlekete insanlarda bu kadar sorun varken, senin yaşadığın farklı bir sorun değil ki... erkeklerin çoğu böyle cinsel yaklaşım gösteriyor, işine gelirse devam edersin işine gelmezse etmezsin.. aşk filan zaten geçici ..saygı ve sevgi dir kalıcı olan ee saygı yoksa ilişki de yoktur.. bunu bu kadar büyütecek ve buraya taşıyacak bir mevzu değil bence...

Back
X