- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
sevgisizliklerini ucuzluğa bağlayan beyinler..Eşinizin sizi aldatması ucuz kadın çokluğu, ya da azlığı ile ilgili değil, sizi kaybetme korkusunun olmaması ile ilgili. Etrafta siz evet derseniz sizinle ilişki yaşayacak erkek sayısı muhtemelen ucuz kadın sayısından fazladır ancak neden aldatmıyorsunuz?
Kadınla buluşup buluşmadığını koyun bi kenara şimdi. Bu adam eve gelmedim diye yalan söylüyor size. Ama gelmiş kayıtlarda var. Bunu diyorum ben. Adım adım gidin olayı çözmek için. Sonrası zaten gelir itiraflarhaklısınız gerçekten ancak insanın basiretinin bağlandığı bir durum olur ya ben durumdayım şuanda nasıl ne yapacağımı bilmiyorum. Kızın kamera resmi elimde ve watsapdan yazıştığım komşum emekli polis kendisine emniyette tanıdığın varmı yüz tarama testinden kimlik bilgilerine ulaşmak istiyorum dedim savcılık izni gerekiyormuş Kilit nokta kameralar ancak bizim katın görüntüleri yok malesef yönetici olan komşuma dedimki izledin madem neden hemen içeri girdin devam etseydin izlemeye dedim nerden bileyim senin evde olmadığını dedi haberim olsaydı kapıya dayanırdım dedim.
Aynen ya komşunuz demiş ya kapının önündeyim aç diye telde konuştular diye.. o günün kayıtlarına bakın tek tek daha doğrusu o haftanın.. eşiniz illa ki aramıştır yoksa nerden haberi olcak kadını.. tabi watsapptan falan yazışmadılarsaO tarihlerde ki telefon görüşme kayıtlarına bakın mutlaka görüşmüşlerdir.
Kopya isterseniz vermezlermiteşekkür ederim cevaplarınız için dediğiniz gibi ben eşime gel beraber kameraları izlemeye gidelim orada ne olduğu çıkar demek istiyorum çünkü kamera kayıtlarının saklanma süresi 1 aymış ve önümüzdeki aya girince otomatik eski kayıtlar siliniyormuş
Eşinizin sizi aldatması ucuz kadın çokluğu, ya da azlığı ile ilgili değil, sizi kaybetme korkusunun olmaması ile ilgili. Etrafta siz evet derseniz sizinle ilişki yaşayacak erkek sayısı muhtemelen ucuz kadın sayısından fazladır ancak neden aldatmıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?