Umudunukaybetme30
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 27 Haziran 2017
- 332
- 182
- 23
- 36
- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
-
Aldatma derken neden su durumdaSiz başlatıyorsunuz eşiniz devamını getiriyor. Siz bir adım atıp düzeltmek için uğraşın bir de öyle bakın esinize derim ben. Eşiniz aldatma ihtimali olan biri şu durumda bence.
Peki ne yapayım ?Unutulacak şeyler değil.
İyi olmuş unutmadığınız.
Doğru diyor.Gecen ütü istedi zorla yaptım istemedim . Ben senin hizmetcinmuyım dedim evet dedi yemek temizlik yap diye aldım gülerek !! Sonra gün sonunda sen benım hizmetcimsin dedim evi süpürtüyprum sana dedim sensin hizmetci oda olsun nolcak hizmetcin olsam dıgo. Sen takıntılısın dıyo falan
Önce şu takıntılı durumunuzdan kurtulun.Peki ne yapayım ?
Eşim yemek yapmayı sevmıyor . Evi bazen süpürüyo ama cok nadir . Bende sinir olıyorum yapsın istiyorum . Bunlardan kavga cıkıyor . Başkalarıyla karşılaştırıyorum. Başkalarını. Hayatı guzel gelıyo bu sefer daha gıcık olıyorum . Tabi o yaşanan büyük kavga onu unutamıyorum .Önce şu takıntılı durumunuzdan kurtulun.
Temizleyin evi ne olacak, kendi evinizi temizliyorsunuz yabancının evini mi sanki?
Gocunuyorsanız da beraber yapın her şeyi.
Bu feministlik değil bence.
Eşim yemek yapmayı sevmıyor . Evi bazen süpürüyo ama cok nadir . Bende sinir olıyorum yapsın istiyorum . Bunlardan kavga cıkıyor . Başkalarıyla karşılaştırıyorum. Başkalarını. Hayatı guzel gelıyo bu sefer daha gıcık olıyorum . Tabi o yaşanan büyük kavga onu unutamıyorum .Önce şu takıntılı durumunuzdan kurtulun.
Temizleyin evi ne olacak, kendi evinizi temizliyorsunuz yabancının evini mi sanki?
Gocunuyorsanız da beraber yapın her şeyi.
Bu feministlik değil bence.
Boşanın o zaman bu kadar rahatsızsanız.Eşim yemek yapmayı sevmıyor . Evi bazen süpürüyo ama cok nadir . Bende sinir olıyorum yapsın istiyorum . Bunlardan kavga cıkıyor . Başkalarıyla karşılaştırıyorum. Başkalarını. Hayatı guzel gelıyo bu sefer daha gıcık olıyorum . Tabi o yaşanan büyük kavga onu unutamıyorum .
İlk yazdığımı okudun mu okadar şey yaşandı seven insan oyle mi yaparBöyle eşi öp başına koy bence. Seni sevmese katlanmazdı. Depresyonda olabilir misin acaba. Bu takıntılar kin tutmak falan normal değil. Ya da eşini sevmiyorsun. Ama o seviyor belli. Zehir etme evliliğini daha fazla.
Ben özgür ruhlu biriyim ve galiba biraz feministlik var çünkü eskiden çevremde guzel evlilik görmediğim ıcın erkeklere gard almış durumdayım . Bişey istese batıyor bana . Ütü yemek vs içimden gelmıyot neden o yapmıyor ki neticede dıyorum . Oda ben çalışıyorum bunları istesem cok mu dıyor. Bende de hatalar var onda da var . Kavga edıyoruz diyelim , susmak istemıyorum o sus dedikçe ve cok sinirlenıyo bende oyle . Sonra sonra daha da büyüyor kavga . Birbrimize etmediğimiz hakaret kalmadı . Neler neler söyledik . O anında unutuo sanki hıcbısey olmadı yaşanmadı normale dönuyor beş dkya ben kin güdüyorum unutamıyorum nefret edıyorum ondan . Ona gülümsesem ne kadar kavga etsek te unutur ben tam tersi ve bu kin buyuyor . Bana zarar verıyor içten içe düşünüp kızıyorum . Eski kavgalar gelıyor aklıma onlara kızıyorum . Gün içinde bazen kızarım mesajlar atarım buna da cok kzıyor işim varken neden boyle seyler yazıyorsun diye . Bir kez gene cok kavga ettik birbrimize burduk . O sus dedi ben susmadım ıyle oyle koluma vurdu bacağıma bende ona giriştim heryerini yaraladım. O unuttu gitti bense kin gıttım. Agladı yalvardı herşey istediğin gibi olacak dedi vs ama sonra gene kavgalar ettik . Neden bu kadar kavga edıyoruz neden bu kadar tükettik herşeyicocuk var baabsını seviyor .boşanmayı istedim ama bazı sebeblerden olmaz su an hıc olmaz . Ailemin yanına gidemem ve kendi başıma yaşayanıkvegım bir evim yok . Beklemek zorundayım . Birbrimize söz verıyoruz sonra gene kavga . O hakaretler o sözler unutulur mu ? Benim gibi olup sonda mutlu olan var mı ? Nasıl mücadele ettiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?