Merhaba , kafam karışık :(

Umudunukaybetme30

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2017
332
182
23
36
merhaba arkadaşlar nasılsınız . Lütfen okumadan önce soyleyeyım cok kırıcı veya cok olumsuz seyler yazmayın kaldıracak ruh halinde inanın degılım . Ben evli bi bebeği olan biriyim . Eşimle isteyerek evlendik . Ailem de beğenmişti onu bende oyle . Öncesinde başka konuştuğum insanlar da oldgundn eşimi sevdim uygun gördüm kendime . Kısmet oldu evlendik . Anlaşmazlıklarımız var uc yıl olmadı daha ama cok kavga edıyoruz . Ben özgür ruhlu biriyim ve galiba biraz feministlik var çünkü eskiden çevremde guzel evlilik görmediğim ıcın erkeklere gard almış durumdayım . Bişey istese batıyor bana . Ütü yemek vs içimden gelmıyot neden o yapmıyor ki neticede dıyorum . Oda ben çalışıyorum bunları istesem cok mu dıyor. Bende de hatalar var onda da var . Kavga edıyoruz diyelim , susmak istemıyorum o sus dedikçe ve cok sinirlenıyo bende oyle . Sonra sonra daha da büyüyor kavga . Birbrimize etmediğimiz hakaret kalmadı . Neler neler söyledik . O anında unutuo sanki hıcbısey olmadı yaşanmadı normale dönuyor beş dkya ben kin güdüyorum unutamıyorum nefret edıyorum ondan . Ona gülümsesem ne kadar kavga etsek te unutur ben tam tersi ve bu kin buyuyor . Bana zarar verıyor içten içe düşünüp kızıyorum . Eski kavgalar gelıyor aklıma onlara kızıyorum . Gün içinde bazen kızarım mesajlar atarım buna da cok kzıyor işim varken neden boyle seyler yazıyorsun diye . Bir kez gene cok kavga ettik birbrimize burduk . O sus dedi ben susmadım ıyle oyle koluma vurdu bacağıma bende ona giriştim heryerini yaraladım. O unuttu gitti bense kin gıttım. Agladı yalvardı herşey istediğin gibi olacak dedi vs ama sonra gene kavgalar ettik . Neden bu kadar kavga edıyoruz neden bu kadar tükettik herşeyi cocuk var baabsını seviyor .boşanmayı istedim ama bazı sebeblerden olmaz su an hıc olmaz . Ailemin yanına gidemem ve kendi başıma yaşayanıkvegım bir evim yok . Beklemek zorundayım . Birbrimize söz verıyoruz sonra gene kavga . O hakaretler o sözler unutulur mu ? Benim gibi olup sonda mutlu olan var mı ? Nasıl mücadele ettiniz ? Lütfen yapıcı motive edici seylere ihtycm var okadar cıkmazdayım. Bir de benden önce eşim başkasıyla görüştü evlenecekti ama kız öldü . Ailesi eşimi cok sevmiş . Cok iyimiş araları . Ara ara görüştüler . Bi mesaj görmüştüm kendı babam ölmüş kadar üzüldüm diye . Mesaj bu kadardı ablası ile yazışmış bikmıyorum sevgilisi diye şüphelendim dehıl dedi . Sonra bir gün cok kavga ettik gene . Gene bi mesaj gördüm . Biriyle mesajlasmış. Kadın evli çocuklu ama eşi bu olayalr yüzünden hapse gitmiş cocukları başka yerde . Eşim dert yandı kavga edıyoruz soyle boyle oda etmeyin yapmayın birnrinizi yıpratmayın demiş . Bak ben ayrıyım ailemden vs aşk a dair bısey göremedim . Eşim insan dertleşcek insana ihtyc duyuyor vs yazmış bebeğimden bahsetmiş . Arayayım mı demiş eşim oda olmaz dedi . Beş dk yazmış oda olmaz dedi fslan . Karışık yazdım ama gecmişi düşünüp cok üzülüyorum . Bu evliligin kurtarılacak yanı var mı ablalar

Insan kocasina kin guder mi yahu?
Bu evlilik kurtulur da siz degismezseniz hicbirsey olmaz
Kin gutmeyi birakin , adamin bu kafar ustune gitmeyin , kendinize hakim olun
Kavga aninda cikin gidin odadan , sakinlestikten sonra oturun konusun
Ofke kontrolunu yapamiyorsani psikolojim destek alin

Siz başlatıyorsunuz eşiniz devamını getiriyor. Siz bir adım atıp düzeltmek için uğraşın bir de öyle bakın esinize derim ben. Eşiniz aldatma ihtimali olan biri şu durumda bence.

Bende kavga adında vurdum ona ama o vurdu ilk şiddet gördüm . Oda dıyokş bende şiddet gördüm senden . O olayları unutuyo uzatmıyo ama ben unutamıyorum söylenenleri yapıoanları

O ölen kızı. Ablasıydı diyo aldatmadım dıyo üstüne gidince kızıyo cok bunaltıyorsun vs dıyo bende burda okuduklarından kızan sinirlenen biri hatalıdır diyorum o yuzden şüpheleri atamıyorum aklımdan . Benim öi biraz degısmem lazım ? Of kafam cok kaırısık

Gecen ütü istedi zorla yaptım istemedim . Ben senin hizmetcinmuyım dedim evet dedi yemek temizlik yap diye aldım gülerek !! Sonra gün sonunda sen benım hizmetcimsin dedim evi süpürtüyprum sana dedim sensin hizmetci oda olsun nolcak hizmetcin olsam dıgo. Sen takıntılısın dıyo falan

Doğru diyor.

Önce şu takıntılı durumunuzdan kurtulun.
Temizleyin evi ne olacak, kendi evinizi temizliyorsunuz yabancının evini mi sanki?
Gocunuyorsanız da beraber yapın her şeyi.
Bu feministlik değil bence.
Eşim yemek yapmayı sevmıyor . Evi bazen süpürüyo ama cok nadir . Bende sinir olıyorum yapsın istiyorum . Bunlardan kavga cıkıyor . Başkalarıyla karşılaştırıyorum. Başkalarını. Hayatı guzel gelıyo bu sefer daha gıcık olıyorum . Tabi o yaşanan büyük kavga onu unutamıyorum .

Önce şu takıntılı durumunuzdan kurtulun.
Temizleyin evi ne olacak, kendi evinizi temizliyorsunuz yabancının evini mi sanki?
Gocunuyorsanız da beraber yapın her şeyi.
Bu feministlik değil bence.
Eşim yemek yapmayı sevmıyor . Evi bazen süpürüyo ama cok nadir . Bende sinir olıyorum yapsın istiyorum . Bunlardan kavga cıkıyor . Başkalarıyla karşılaştırıyorum. Başkalarını. Hayatı guzel gelıyo bu sefer daha gıcık olıyorum . Tabi o yaşanan büyük kavga onu unutamıyorum .

Boşanın o zaman bu kadar rahatsızsanız.

Böyle eşi öp başına koy bence. Seni sevmese katlanmazdı. Depresyonda olabilir misin acaba. Bu takıntılar kin tutmak falan normal değil. Ya da eşini sevmiyorsun. Ama o seviyor belli. Zehir etme evliliğini daha fazla.

Böyle eşi öp başına koy bence. Seni sevmese katlanmazdı. Depresyonda olabilir misin acaba. Bu takıntılar kin tutmak falan normal değil. Ya da eşini sevmiyorsun. Ama o seviyor belli. Zehir etme evliliğini daha fazla.
İlk yazdığımı okudun mu okadar şey yaşandı seven insan oyle mi yapar

Bence siz tam evlilige adapte olamadan evlenmissiniz ani olmus yani ve sindiremiyorsunuz. Ben ilk evlendigimde aglaya aglaya kahvalti hazirliyordum.evlenmeden once 2 sene calistigim icin genelde annem hazirlardi veya disarda yapardik. Ama alistim evliligin bilincine vardim peki siz biraz ayri kalmayi denediniz mi atiyorum 2 ay 3 ay dusunmeyin ikinizde biraz kafa dinleyin belki cok iyi olur

evliliğiniz hakkında yorum yapmayacağım
ama şunu söylemek istiyorum ki feminizm bu kadar basit değil siz de feminist değilsiniz
bizim ülkede kocasına iki çemkiren burnunun dikine giden kendini feminist sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…