Merhaba , kafam karışık :(

İyi de yardım eden okadar insan var ki . Hatta kadın çalışmıyor evde ona rağmen yardım eden çık insan var burda okudum ben . Eşimin ağır bi işi Yokki. Rahat bi işi var bugünlerde hatta geç gıdıyo. Gelıp bana kahvaltı hazırlarmışsın diyo yorgun dehıl bısey dehıl . Kendisi hazırlasın geç kalktı zaten . Haksızmıyım

Hatta bir ay sonra falan kursa gidecek belki işi degıscek çok çok daha rahat olacak neden herşeyi ben yapayım yardım etsin yoksa kavga çıkarırım .

Çok ağır işi olsa çok yorgun olsa asla bısey demem yaparım ama rahat . Herşeyi ben neden yapayım .

Onu affedemedgim yukarda anlattığım diğer olaylar var mesaj olayı . Bısey yok gibi mesaj yda ama bilmıyorum . Gerçekten çok bunalıp konuştuysa bişey demıcem ona . Sonra bana el kaldırdı bende vurdum ama ilk o yaptı buda affedikdek bısey dehıl bide ona hizmet etmek daha onu affetmemişken. Ağır geliyor bana

Lütfen bıseyler söyleyin . Eşini desgıtıren var mı istediği gibi yapan ? Yemek yapmam deyip yemek yaptıran falan . Bilmıyorum
değiştirmek nedir yahu... o da değişmesin, siz de. asgari müştereklerde buluşmak, uyumlu olmak bu kadar mı zor ?
ütü yapmam, temizlik yapma nedir ayrıca... yalnız yaşarken bile yapmak zorunda olduğunuz şeyler bunlar zaten...
Birlikte yemek yapmak gayet de eğlenceli olabilir... Kusura bakmayın ama fazla huysuz görünüyorsunuz buradan...

Bana gore siz bi tik daha haksizsiniz. Hakli oldugunuz konularda bile kendinizi haksiz duruma dusurmussunuz. Soyle yapabilirsiniz mesela. Ev isi yapmak istemiyosaniz nobet usulu yapin. Bir erkek sevmiyosa bir kadinda sevmeyebilir bunu tatli dille anlatin. Bana biri kolenmiyim dese gicikligina evet kolemsin derim. Inada bindirmeyin. Ve en onemlisi ikinizde psikologa gorunun. Siz inada binerseniz erkek icin evlilik cekilmez olur ve gozu disari kayabilir. Kadin cocugu icin sabredebilir ama erkek oyle degil. Bu yuzden siz ne kadar ilimli olursaniz esinizde degisecektir.

Peki mesaj olayına ne diyorsunuz . Sevgili gibi yazışmalar degıldı ama çok rahatsız oldun . O zaman kavga etmiştik o ara gazmış o kızın ablasına . Kadın evli çocuklu dedim gibi orda tabsıye vermiş yapmayın kavga etmeyin dedi .

Ben esinize hakli demedim zaten oda haksiz ama siz onu korukluyosunuz. Bi hata yapabilir ki tam aldatma olmamis sizden kizindan dert yanmis karsi tarafta kur filan yapmamis. Yaptigi buyuk hata kensinlikle bende cok kizardim esime. Ama birde dusunurdum neden benimle paylasmiyo diye sorgulardim. Ikinizde batti balik yan gider misali ters bi durum oldugunda ne geliyorsa saydiriyosunuz. Biriniz alttan almali evlilikte. Bu sekilde evlilik yurumuyor. Onunuzde iki secenek var. Ya ikinizde gider terapi gorur ve kendinize ceki duzen verirsiniz yada cocugunuz icin medeni bir sekilde ayrilirsiniz. Benim tavsiyem ilki. Esinize sende haksizsin bende haksizim gel en bastan baslayaljm bu iliski boyle devam edemez diye baslayin ve ikna etmeye calisin. Kirici degil yapici konusmaya calisin. Sabredemediginizi dusundugunuzde mekan degistirin ve sonra konusalim deyin. Emin olun duzelir hersey

Senin o dedigin insanlar yeri geldiginde kocasindan hakarette yiyen insanlar. Kimse dort dortluk degil ama bazi seyler evlenmeden once konusulur. Ordan burdan gordugunle hareket etme. Bende evlenirken esime yemek yapmayi sevmem dedim ki sevmiyorm. Esimde yapma yemek yapman icin evlenmiyorum dedi. Evlendim yinede yemek yapiyorum disardan yemekte bir yere kadar mide bulandiriyo. Adam o kadar calisiyo istedigimi alabilmek icin her zaman olmasada mumkun oldugunca yemek yapiyorum simdi. Bazen annesinin kucukken yaptigi sevdigi yemekleri soyluyor onlari da yapiyorum. Bende sizin gibi kiziyorum bazen ama abartmadan. Ayni yataga girecegim adamla yuz yuze bakabilmeliyim. Siz esinizden dusman gibi bahsediyosunuz bu hic hic normal bir durum degil. Yapmayabilirsin ama uslup onemli. Hemde cokcok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…