Umudunukaybetme30
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 27 Haziran 2017
- 332
- 182
- 23
- 36
- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
-
Şakamısın ?Lütfen bıseyler söyleyin . Eşini desgıtıren var mı istediği gibi yapan ? Yemek yapmam deyip yemek yaptıran falan . Bilmıyorum
Neden şımarık olayım hıc te degılim . Zor şartlarda büyüdüm ayrıca . Cok kırdık cok laf soyledık birbrimize neler neler . Oda bana bazen yemek yapsa bazen cay yapsa nolcak . MUTLu olucamAdam çalışıyor sen evdesin bütün gün daha evde adamdan hizmetmi bekliyorsun,
Yazık yani bi yemegini ütüsünü de yap bi zahmet,
Baba evinde uşaklarlamı büyüdün ? Bu ne şımarıklık.
Eşine karşı acıma duygun yok.Neden şımarık olayım hıc te degılim . Zor şartlarda büyüdüm ayrıca . Cok kırdık cok laf soyledık birbrimize neler neler . Oda bana bazen yemek yapsa bazen cay yapsa nolcak . MUTLu olucam
İyi de oda bana bi cay verse cok mu bi yemekOğlum var kınamak istemiyorum.düşünce yapına, tembellik ve bencilliğin adını feminizm koymana sinir oldum yazık adamcağıza.çekilir yanın yok.Allah akıl fikir versin.Bence adamı kendinden soğutma erkek bir kez soğursa dönüşü yok
Lütfen bıseyler söyleyin . Eşini desgıtıren var mı istediği gibi yapan ? Yemek yapmam deyip yemek yaptıran falan . Bilmıyorum
bu nasıl bir istek yaaLütfen bıseyler söyleyin . Eşini desgıtıren var mı istediği gibi yapan ? Yemek yapmam deyip yemek yaptıran falan . Bilmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?