Merhaba , kafam karışık :(

Lütfen bıseyler söyleyin . Eşini desgıtıren var mı istediği gibi yapan ? Yemek yapmam deyip yemek yaptıran falan . Bilmıyorum

Senin boş zamanın çok sanırım kafanı başka şeylerle meşgul et mesela bi iş bul çalış yA da sosyal aktivitelere katıl spora git. Ev işi mecbur yapılacak eve yardımcı gelmiyorsa ama müzik dinleyerek yaparsan eşinde yardım ediyormuş ne güzel işte

Oyle yardım etme degol nadiren ev süpürür . Evet evdeyım su an çalışamam seneye belki .

Adam çalışıyor sen evdesin bütün gün daha evde adamdan hizmetmi bekliyorsun,
Yazık yani bi yemegini ütüsünü de yap bi zahmet,
Baba evinde uşaklarlamı büyüdün ? Bu ne şımarıklık.

Adam çalışıyor sen evdesin bütün gün daha evde adamdan hizmetmi bekliyorsun,
Yazık yani bi yemegini ütüsünü de yap bi zahmet,
Baba evinde uşaklarlamı büyüdün ? Bu ne şımarıklık.
Neden şımarık olayım hıc te degılim . Zor şartlarda büyüdüm ayrıca . Cok kırdık cok laf soyledık birbrimize neler neler . Oda bana bazen yemek yapsa bazen cay yapsa nolcak . MUTLu olucam

Neden şımarık olayım hıc te degılim . Zor şartlarda büyüdüm ayrıca . Cok kırdık cok laf soyledık birbrimize neler neler . Oda bana bazen yemek yapsa bazen cay yapsa nolcak . MUTLu olucam
Eşine karşı acıma duygun yok.
Çalışıyor olsan asla bişey demem herkes eşit.
Ama evdesin beklentin fazla,
Bana sürekli istiyorsun gibi geldi Ha diyorsan bazen bana süpriz yapsa yemek yada çay o başka oda yapısında yoksa hiç bekleme böyle şeyler içinde mutsuz etme kendini.

Oğlum var kınamak istemiyorum.düşünce yapına, tembellik ve bencilliğin adını feminizm koymana sinir oldum yazık adamcağıza.çekilir yanın yok.Allah akıl fikir versin.Bence adamı kendinden soğutma erkek bir kez soğursa dönüşü yok

İyi de oda bana bi cay verse cok mu bi yemek

Bi çay bi yemek için, kafanda daha önceden oluşturduğun koca imajı için ya da başkalarının hayatına özenerek bu kadar sorun yaşamaya değmez.Çalışsan anlarım ama çalışmıyorsun da.
Ben çalışıyorum izne ayrıldığım dönemlerde eşim kesinlikle hiç bir işe dokunmaz.Çalışırken de minimum yapar ama ben asla diretmem yap diye. Ev işlerinde yardımcı olmasa da başka konularda ailesine karşı vs. hep yanımdadır.
Her koca da yardım etmiyor zorla olmaz ki bu işler.Senin iyi niyetini fedakarlıklarını görsün o da yavaş yavaş yapacak belki.Ama böyle emrederek zorlayarak olmaz.

Canım konunu hayretle okudum, kınamamaya çalışacağım. Sen kocanı sevdiğine emin misin, çalışıp evi geçindiriyor ütüyü yemeği mi çok görüyorsun. Sürekli aynı cevabı vermişsin yemek yapsa nolur çay koysa nolur. Gereksiz yere inanılmaz bir kin büyütüyorsun içinde tamamen boş yere, bu kin seni yer bitirir söylim.

Feministlikten ziyade erkeklere bir düşmanlığınız var sanki. O sizin diğer yarınız ya sanki kan davanız var gibi ne kadar nefretle yazmışsınız. Kötü enerjiniz buralara kadar geldi. Kendinizi iyileştirmeye çalışın, terapi mi, kitap mı, videolar mı bilemem ama böyle hayat geçmez, geçemez..

Feministliği yanlış biliyorsunuz yalnız, erkek düşmanlığı değil feminizm. Neyse konuya dönecek olursak bence ölen sevgili yüzünden gibi geldi bana sizin durumunuz. Kız ölmemiş yaşıyor olsaydı bu kadar problem olmayabilirdi ama kızın ölmesi hala bir şeylerin bitmediğini düşündürüyor bence size. "Ölmeseydi evlenirlerdi bak ailesi de seviyormuş eşim de seviyordur hatta hala ona aşık olabilir o ölmeseydi benimle evlenmezdi" stili düşünceler yer almış olabilir bilincinizde ya da bilinçaltınızda. Bu yüzden kin tutuyor olabilirsiniz kendi içinizde. Bu evliliğinizi çok etkiliyorsa psikolojik destek almanızı öneririm çünkü sağlıklı bir düşünce sistemi değil.

Hem çalışmıyor hem de ev işleriyle ilgilenmiyorsun anladığım kadarıyla? Bu feninistlik değil basbaya tembellik. Bütün gün çalışıp eşime çocuğuma para getireyim diye alnımdan ter akıtıcam eve gelince de kadın erkek eşit değil mi sen yap yemeği denecek. çok feministsen gir bir işe çalış, evin ekonomisine katkıda bulun , eşin de evin işlerine katkıda bulunsun.

Lütfen bıseyler söyleyin . Eşini desgıtıren var mı istediği gibi yapan ? Yemek yapmam deyip yemek yaptıran falan . Bilmıyorum

Saka olmaniz gerek.
Daha siz bile evliligi sahiplenip, evi sahiplenip bi utu/ yemek yapmaktan acizsiniz. Adama yemek yap diye diretmek cok sacma.
Siz " neden ben yapiyorum? Sende yap, ben mecbur degilim" demek yerine " senin icin tatli hazirladim kendi ellerimle seve seve kocam yesin diye, bulasiklarda kaldi ama.." diye bi nazlanmaniz gerek. O anlar mesaji birincide degilse ikincide.
Sahiplenin evinizi.
Seve seve yaptiginizi belirtin.
Utu istedginde " bi opucugunu alirim ama" diye ufak sakaliklar yapin.
Siz zevk almiyorsunuzki hic yaptiginiz islerden.
Sizin yaptiginuz tipki " brokoliyi yemeye gelince elinin tersiyle yiterken, cocuguna neden brokoli yemesi gerektigini saglikli oldugunu bla bla ebeveyn profili"
Yada kitap okumayan bi ebeveynin cocuguna kitap okumasi gerektigini anlatmasi

Son düzenleme:
Esiniz sizi takintili bulmakta hakli
Ama siddetin bir gerekcesi olamaz,manyak misiniz birbirinizi dovuyorsunuz ya anlamadim ben

bu nasıl bir istek yaa
bir erkekge yapmıyorm diyip nasıl vazgecirebiliriz inatlaşıp bu mantıklı degil
ayrıca neden evlendiğinizi sorgulayın yada eşinzle evlenirken niye konusmadınız yemegi ortak yapacagz diye
sartınızı belirtip evlenseydinz

gercekten evlilikler OYUNCAK OLDU
allah herkezi iyiylerle EŞ etsin çocuklarımız var
evlilklerin manası degişti
ben elim ayagım tutarken evimin herseyini yapıyorm
calısıyorum esimden ara sıra birseyler istiyorm
yapabildiğimi kendim yapıyorm evladım ve esim evim için sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…