merhaba keto beslenenler varmı

Berilini

💪🍀😍💙😘🙅🙆
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
915
2.578
113
38
merhaba arkadaşlar ketojenik beslenme arkadası arıyorum. yaklasık 3 haftadır yapıyorum motivemi artırmak için burdayım. boyum 1.58 kilom 56 hedef 48 civarı tabiki ketoyu bırakmıyacagım diyet sürecim bitsede.

Keto yapmaya niyetim var
Mesela siz neler yapıyorsunuz

merhaba arkadaşlar ketojenik beslenme arkadası arıyorum. yaklasık 3 haftadır yapıyorum motivemi artırmak için burdayım. boyum 1.58 kilom 56 hedef 48 civarı tabiki ketoyu bırakmıyacagım diyet sürecim bitsede.
Selamlar benim bugün 49. Günüm 58.8 ile başladım 52.6 kg yim . Belim 5 cm inceldi boyum 167 cm bu 20 yıldan beri en düşük bel ölçüm oldu. Benim kilo hedefim 54 dü sonra bu beslenme düzenine alıştım açıkçası sabah dümdüz bir karınla uyanmak çok güzel geliyor , hedefinizde başarılar

Keto yapmaya niyetim var
Mesela siz neler yapıyorsunuz
sebzeleri kontrol altına aldım , şeker isteğim tetiklenmesin diye kontrollü yenebilen meyveleri bile tüketmiyorum. Protein miktarı 70/80 gram ( pesketeryanım haftada 2 gün balık diğer günler protein kaynağım yumurta) salatalara yağ miktarını arttırdım, keto hiç bir tarifi ( tatlı poğaça ) yapmıyorum . Bol su ve yağ kaynağı ceviz .49.günüm 48 yaşındayım 58.8 kg dan 52.6 ya düştüm boyum 167 cm , hiç beklemeyin hemen başlayın

sebzeleri kontrol altına aldım , şeker isteğim tetiklenmesin diye kontrollü yenebilen meyveleri bile tüketmiyorum. Protein miktarı 70/80 gram ( pesketeryanım haftada 2 gün balık diğer günler protein kaynağım yumurta) salatalara yağ miktarını arttırdım, keto hiç bir tarifi ( tatlı poğaça ) yapmıyorum . Bol su ve yağ kaynağı ceviz .49.günüm 48 yaşındayım 58.8 kg dan 52.6 ya düştüm boyum 167 cm , hiç beklemeyin hemen başlayın
Yasak serbest listesi yapıp yarım başlayacagm inşallah
Sizede maşallah 🧿

Teşekkür ederim ☘️ inanın çok da program yapmanıza gerek yok. Ben kurşun geçirmez kahveyi hiç içmedim . ChatGPT üzerinden yediklerimden karbonhidrat hesabı yaptım.

Yasak serbest listesi yapıp yarım başlayacagm inşallah
Sizede maşallah 🧿
Merhaba iyice araştırın ketoyu ama yavaş yavaş başlayın bunu diyet gibi değil beslenme şekli olarak düşünün sabdereseniz zamanla çok çok güzel oturuyor sistem ve aç kalmiyorsunuz oyuzden diyet gibi gelmiyor

Back
X