Merhaba kizçelerim dertlesecegim kimse yok size ihtiyacim var

Ama bildiğim boğa burçları seviyorsa takıntılı seviyor, kolay kolay birakmiyor, terk etse de peşinden ayrılmıyor.

Boğa burcu sevgilim beni terketti hiç terkedip geri dönen boğa burcu sevgiliniz oldu mu? Ben aptal gibi Çok üsteledim yapmamam gerekiyodu
Boga burcu diye terk etmedi sonucta..neden terk etti? İliski süresi? İliskinizin dinamigi? Size askı bağlılığı hepsi etkili.

Boğa burcu sevgilim beni terketti hiç terkedip geri dönen boğa burcu sevgiliniz oldu mu? Ben aptal gibi Çok üsteledim yapmamam gerekiyodu
son zamanlarda başlıklarda hep bunu görüyorum koç burcu aşkıma napmalıyım yengeç sevgilim burnumdan öptü ne demek istiyor kova aşkımın sabrı mı taştı ki
yani normal şekilde konuyu anlatıp fikir istemek daha mantıklı değil mi

Boğa burcuysa asla dönmez. İkizler olsaydı kesin dönerdi. Yengeç için kesin konuşamıyorum ya döner ya dönmez. Yaylar %60 akrepler %25 döner. Koçlar bi döner bi dönmez. Balıklar ağlayarak günlüğüne yazar ama dönmez. Öyle yani...

Akrep bitti şimdi sıra boğada mı? Neden böyle yaşıyorsunuz hayatı?

ben de 6 aydır görüştüğüm boğa burcu erkeğini 3 gün önce engelledim. gel biz dertleşelim
engelledim ama terkeden ben değilim. aslında terkeden o.

Ben boğa burcuyum.
Benim için bitmişse bitmiştir , dönmem.
Hele ısrarı hiç sevmez boğa burçları.

Burçla ilişkilendirmeyin .
Neden ayrıldınız ?
ama burcu ilişkide emeği severmiş. kendisi için çabalayan ve emek verenleri seçermiş. sonuçta mantıkları öndedir

Ama bildiğim boğa burçları seviyorsa takıntılı seviyor, kolay kolay birakmiyor, terk etse de peşinden ayrılmıyor.
bu kesinlikle doğru ama takıntılı sevmesi için karşısındaki kişiye karşı herşeyi içinde oturtması gerekiyor.
eğer kafasında mantığına oturmayan yer varsa da öyle koşmuyor peşinden. ben bayağı bir araştırma yaptım
artık uzman oldum boğa erkelerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…