- 11 Aralık 2018
- 41.411
- 257.416
- 598
- Konu Sahibi Princesssd
-
He dünyadaki çeyrek milyar boğa erkeği de hep aynı karakterde zaten. Tornadan çıktılarbu kesinlikle doğru ama takıntılı sevmesi için karşısındaki kişiye karşı herşeyi içinde oturtması gerekiyor.
eğer kafasında mantığına oturmayan yer varsa da öyle koşmuyor peşinden. ben bayağı bir araştırma yaptım
artık uzman oldum boğa erkelerinde
Ben boğayım ısrarı sevmem , mantık her zaman ön planda olur . Kaçan kovalanır bu herkes için böyle.ama burcu ilişkide emeği severmiş. kendisi için çabalayan ve emek verenleri seçermiş. sonuçta mantıkları öndedir
hepsine aynı diyemesek de burçların genel karakter de etkili olduğuna ben inanıyorumHe dünyadaki çeyrek milyar boğa erkeği de hep aynı karakterde zaten. Tornadan çıktılar
İşte ancak inanırsınız.hepsine aynı diyemesek de burçların genel karakter de etkili olduğuna ben inanıyorum
Aman kudra bende inanmam da iki geyik yapıyoruz şurada. Herşeyi de ciddiye alma boşver. 2-3 tanidigmiz var işte aynı burctan öyle muhabbet ediyoruzHe dünyadaki çeyrek milyar boğa erkeği de hep aynı karakterde zaten. Tornadan çıktılar
Yok ciddiye almıyorum dalga geçiyorumAman kudra bende inanmam da iki geyik yapıyoruz şurada. Herşeyi de ciddiye alma boşver. 2-3 tanidigmiz var işte aynı burctan öyle muhabbet ediyoruz
He hep öyleyiz.Yok ciddiye almıyorum dalga geçiyorum
Yazdım sizeben de 6 aydır görüştüğüm boğa burcu erkeğini 3 gün önce engelledim. gel biz dertleşelim
engelledim ama terkeden ben değilim. aslında terkeden o.
bu burç değil karakter meselesiGerçekten seviyorsa.
Burçlara inanmam da öyle bir tanıdığım var ondan dedim.
eşim boğa da o kadar ağır kanlı üşengeçtir ki terketmeye üşenir terketse geri dönmeye de üşenirBoğa burcu sevgilim beni terketti hiç terkedip geri dönen boğa burcu sevgiliniz oldu mu? Ben aptal gibi Çok üsteledim yapmamam gerekiyodu
bişey sorsam size.eşim boğa da o kadar ağır kanlı üşengeçtir ki terketmeye üşenir terketse geri dönmeye de üşenirbu duyduğunuz hoşunuza gider mi aradığınız cevap bu mu bilemem ama
Balık burcu olmasam laf ederdim şimdi şu burca ama napayım, bu benim kaderim, kaderim bu benimcıks boğa burçları dönmez.
koç olsaydı belki.
en hızlı dönüş yapan balıktır. bir dahaki sevgilinizi balık seçin.
ben de 6 aydır görüştüğüm boğa burcu erkeğini 3 gün önce engelledim. gel biz dertleşelim
engelledim ama terkeden ben değilim. aslında terkeden o.
hayır yoktu karşılıklı olarak fark görmedik belkide kişileri ve mevzuları olduğu gibi kabul edip kendi içimize kimseyi ve hiçbirşeyi karıştırmadığımızdan olabilirbişey sorsam size.
peki sizin evliliğinizde eşiniz tarafından bakıldığında herhangi bir mantığına uymayan bir şey varmıydı. mesela örnek veriyorum, kültür farkı olabilir, maddi farklılıklar, kariyer farklılıkları vs gibi mantığına uymayan şeyler var mıydı
hepsine aynı diyemesek de burçların genel karakter de etkili olduğuna ben inanıyorum
boğa burcunun ilişkide mantığına ters gelen birşey varsa soğuyor.hayır yoktu karşılıklı olarak fark görmedik belkide kişileri ve mevzuları olduğu gibi kabul edip kendi içimize kimseyi ve hiçbirşeyi karıştırmadığımızdan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?