Merhaba kizçelerim dertlesecegim kimse yok size ihtiyacim var

Burç konusuna bağlamamak gerek çünkü ben aslan burcuyum ama yükselenim terazi şimdi 2sininde özelliklerini taşıyorum o belli olmaz karakter önemli ----
bence de ,burcum yay yükselenim kova aysel gürel gibi gezmem gerekir ama alakam yok

burçlar tek başına etki etmiyor yaşadığımız yetiştiğimiz ortam gördüğümüz şeyler tecrübe zevkler bunlar çok kişisel bunlar hepsi bir bütün
yani sınıf sınıf bu kişi x burcu o zaman kesin böyle diyemeyiz belki biraz etkiliyordur ama genel olarak hayat görüşünü bakış açısını baz almak gerek

mesela ben kolay kolay kavga etmem ve terk etmem, terk etmem için ya şiddet göstermeli ya aldatmalı . gidersemde dönmem hatta birdaha benim yüzümü göremez yaşayıp yaşamadığımı bile anlayamaz tüm bağı koparırım ama kocası dövmesine rağmen evine dön diye ağlayan yay biliyorum....

R rosseyy tam düzeldiniz , normale döndünüz diyorum yeniden başa sarıyorsunuz.

Konuyu yine evliliğe getiriyorsunuz.

İnstagram adamınız için soruyorsanız; adamın gerçek bir sevgilisi/nişanlısı/eşi olabilir.

iyide benimde mantığıma birşey ters gelirse bende soğurum bu olayın ne olduğuna da bağlı ... libidosu yüksek değil benimki yüksek ... eşimin yükseleni de yengeç normalde çok duygusal olması gerek ama ben ondan daha duygusalımdır , karar vermeden önce bana sorar sen ne düşünürsün diye genelde fikir almadan karar vermez yani duygusala bağlayıp yanlış karar verdiğini hiç görmedim 8 yıldır kocam öncesinden de tanırım aile dostumuz üstelik müvekkilimdi iş de yaptık birlikte her açıdan tanıyorum yani... iş aile sosyal ortam nasıl davrandığını nasıl düşündüğünü bilirim hatta öyle pek bağlanmazda birine bir olaya falan... o yüzden daha mantıksal düşündüğünden hata yapmamak için bana sorar sence ne yapayım diye

Boğa burcu sevgilim beni terketti hiç terkedip geri dönen boğa burcu sevgiliniz oldu mu? Ben aptal gibi Çok üsteledim yapmamam gerekiyodu
burca göre mi geri dönüp dönmemelerini hesaplıyoruz sevgililerin?valla bunu da duydum ya bdv de gam yemem.konu sahibi size sevgisi bitmemişse döner bitmişse zaten dönse ne işe yarar?önce ben diyin yahuu.dönmezse canı cehenneme diyin .

Boğa burcu sevgilim beni terketti hiç terkedip geri dönen boğa burcu sevgiliniz oldu mu? Ben aptal gibi Çok üsteledim yapmamam gerekiyodu
Madem burca göre konuşacağız; boğa seviyosa kolay kolay bırakmaz, sadıktır, ayrılığı bile kolay kabullenmezler. Aşk, sevgi, bağlılık olduğuna emin miyiz aranızda?

Öncelikle sevgiliniz sanal mı , gerçek mi ? Kimse sormamış , durumu netleştirmek için soruyorum.

Yüz yüze görüştünüz mü , sadece internetten mi yazıştınız ?

Beni terkeden kisinin de yukseleni yengeç sizce üstüne düşmezsem gelir mi ? Biz çok güzeldik niye mantığına uymadım anlamadım ki

Bana yazabilir mısınız?size birkaç soru soracağım izin verirseniz

Beni terkeden kisinin de yukseleni yengeç sizce üstüne düşmezsem gelir mi ? Biz çok güzeldik niye mantığına uymadım anlamadım ki
her insanın kriterleri vardır ve kişiler tanımak için görüşür sizde görüp kafasına yatmayan şey olabilir bu sizin içinde geçerli ondaa görüp ıh bunla olmaz diyeceğiniz şeyler çıkabilir . sizi bırakması kötü yetersiz eksik olduğunuz anlamına gelmez onunla uygun olmadığınız anlamına gelir ayrılmak kötü birşey değil önemli olan denk insanı bulmak

kimsenin üstüne düşmemek gerek bitirmek istediği için gitmiş siz birinden ayrılsanız üstünüze düşsse daha çok soğumaz mısınız ? bir hatanız varsa özür dilersiniz en fazla o kadar ...

Koç irkiği ile evliyim, burç özelliklerine göre Allah'ın belamı vermesi lazımdı. Ama olabilecek en sakin ilişkiyi yaşıyoruz. Seven erkek burcu biliyom ben bi tek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…