- 25 Haziran 2018
- 88
- 40
- 38
- 28
- Konu Sahibi Princesssd
-
Sizin burcunuz nedir acabahayır yoktu karşılıklı olarak fark görmedik belkide kişileri ve mevzuları olduğu gibi kabul edip kendi içimize kimseyi ve hiçbirşeyi karıştırmadığımızdan olabilir
bence de ,burcum yay yükselenim kova aysel gürel gibi gezmem gerekir ama alakam yokBurç konusuna bağlamamak gerek çünkü ben aslan burcuyum ama yükselenim terazi şimdi 2sininde özelliklerini taşıyorum o belli olmaz karakter önemli ----
yaySizin burcunuz nedir acaba
bişey sorsam size.
peki sizin evliliğinizde eşiniz tarafından bakıldığında herhangi bir mantığına uymayan bir şey varmıydı. mesela örnek veriyorum, kültür farkı olabilir, maddi farklılıklar, kariyer farklılıkları vs gibi mantığına uymayan şeyler var mıydı
Boğa burcu sevgilim beni terketti hiç terkedip geri dönen boğa burcu sevgiliniz oldu mu? Ben aptal gibi Çok üsteledim yapmamam gerekiyodu
iyide benimde mantığıma birşey ters gelirse bende soğurum bu olayın ne olduğuna da bağlı ... libidosu yüksek değil benimki yüksek ... eşimin yükseleni de yengeç normalde çok duygusal olması gerek ama ben ondan daha duygusalımdır , karar vermeden önce bana sorar sen ne düşünürsün diye genelde fikir almadan karar vermez yani duygusala bağlayıp yanlış karar verdiğini hiç görmedim 8 yıldır kocam öncesinden de tanırım aile dostumuz üstelik müvekkilimdi iş de yaptık birlikte her açıdan tanıyorum yani... iş aile sosyal ortam nasıl davrandığını nasıl düşündüğünü bilirim hatta öyle pek bağlanmazda birine bir olaya falan... o yüzden daha mantıksal düşündüğünden hata yapmamak için bana sorar sence ne yapayım diyeboğa burcunun ilişkide mantığına ters gelen birşey varsa soğuyor.
sen daha iyi bilirsin eşin boğaymış. hep mantığı ile hareket ederler. ay bulmuşken sorayım :)) peki hiç duygusal davranıp mantığına ters gelen birşey yapar mı eşin? bir de olayın cinsellik boyutu var ki, o belki erkeğe göre değişir ama aşırı libidosu yüksek oluyor
burca göre mi geri dönüp dönmemelerini hesaplıyoruz sevgililerin?valla bunu da duydum ya bdv de gam yemem.konu sahibi size sevgisi bitmemişse döner bitmişse zaten dönse ne işe yarar?önce ben diyin yahuu.dönmezse canı cehenneme diyin .Boğa burcu sevgilim beni terketti hiç terkedip geri dönen boğa burcu sevgiliniz oldu mu? Ben aptal gibi Çok üsteledim yapmamam gerekiyodu
Madem burca göre konuşacağız; boğa seviyosa kolay kolay bırakmaz, sadıktır, ayrılığı bile kolay kabullenmezler. Aşk, sevgi, bağlılık olduğuna emin miyiz aranızda?Boğa burcu sevgilim beni terketti hiç terkedip geri dönen boğa burcu sevgiliniz oldu mu? Ben aptal gibi Çok üsteledim yapmamam gerekiyodu
Boğa burcu sevgilim beni terketti hiç terkedip geri dönen boğa burcu sevgiliniz oldu mu? Ben aptal gibi Çok üsteledim yapmamam gerekiyodu
yok olmadi dunya uzerinde 1 tane bile yokmus ayrilip geri donen boga burcu, hepsi fabrikadan cikmis, default ozellikleri de geri donmemekmis.hiç terkedip geri dönen boğa burcu sevgiliniz oldu mu?
Balık burcu olmasam laf ederdim şimdi şu burca ama napayım, bu benim kaderim, kaderim bu benim
Beni terkeden kisinin de yukseleni yengeç sizce üstüne düşmezsem gelir mi ? Biz çok güzeldik niye mantığına uymadım anlamadım kiiyide benimde mantığıma birşey ters gelirse bende soğurum bu olayın ne olduğuna da bağlı ... libidosu yüksek değil benimki yüksek ... eşimin yükseleni de yengeç normalde çok duygusal olması gerek ama ben ondan daha duygusalımdır , karar vermeden önce bana sorar sen ne düşünürsün diye genelde fikir almadan karar vermez yani duygusala bağlayıp yanlış karar verdiğini hiç görmedim 8 yıldır kocam öncesinden de tanırım aile dostumuz üstelik müvekkilimdi iş de yaptık birlikte her açıdan tanıyorum yani... iş aile sosyal ortam nasıl davrandığını nasıl düşündüğünü bilirim hatta öyle pek bağlanmazda birine bir olaya falan... o yüzden daha mantıksal düşündüğünden hata yapmamak için bana sorar sence ne yapayım diye
Bana yazabilir mısınız?size birkaç soru soracağım izin verirseniziyide benimde mantığıma birşey ters gelirse bende soğurum bu olayın ne olduğuna da bağlı ... libidosu yüksek değil benimki yüksek ... eşimin yükseleni de yengeç normalde çok duygusal olması gerek ama ben ondan daha duygusalımdır , karar vermeden önce bana sorar sen ne düşünürsün diye genelde fikir almadan karar vermez yani duygusala bağlayıp yanlış karar verdiğini hiç görmedim 8 yıldır kocam öncesinden de tanırım aile dostumuz üstelik müvekkilimdi iş de yaptık birlikte her açıdan tanıyorum yani... iş aile sosyal ortam nasıl davrandığını nasıl düşündüğünü bilirim hatta öyle pek bağlanmazda birine bir olaya falan... o yüzden daha mantıksal düşündüğünden hata yapmamak için bana sorar sence ne yapayım diye
her insanın kriterleri vardır ve kişiler tanımak için görüşür sizde görüp kafasına yatmayan şey olabilir bu sizin içinde geçerli ondaa görüp ıh bunla olmaz diyeceğiniz şeyler çıkabilir . sizi bırakması kötü yetersiz eksik olduğunuz anlamına gelmez onunla uygun olmadığınız anlamına gelir ayrılmak kötü birşey değil önemli olan denk insanı bulmakBeni terkeden kisinin de yukseleni yengeç sizce üstüne düşmezsem gelir mi ? Biz çok güzeldik niye mantığına uymadım anlamadım ki
Sürekli yüz yüze görüşürdük şuan ayrı sehirdeyizÖncelikle sevgiliniz sanal mı , gerçek mi ? Kimse sormamış , durumu netleştirmek için soruyorum.
Yüz yüze görüştünüz mü , sadece internetten mi yazıştınız
Konuyu okur okumaz aklıma gelen cümlecıks boğa burçları dönmez.
koç olsaydı belki.
en hızlı dönüş yapan balıktır. bir dahaki sevgilinizi balık seçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?