- Konu Sahibi Meleklerini bekleyen anne
-
Ben ilk tedavimde hep yatmıştim bu sefer hiç yatmadım hep yürüdüm falan yatmak iyi deil sizlerde lütfen yatmayın cunki yattikca hasta gibi hissediyor insanCok haklısın. Kafamizı oyalayacak birseyler olsa,belki bu kadar dusunmeyiz. Işten de izin aldım. Evde öylece yatıyorum. Zaman gecmiyor. Allah hepimizi mucizeleriyle sevindirsin
Valla yaaa hiç sorma bende çok takmıştım leke yok ama herkezde olmuyormuşMinik bir kahverengi lekelenme olsa, o bile bir umut. Yerlesme kanaması mı diye:) sanki uzay boşluğunda bomboş duruyorum:) bi belirti olsa, veya bir rüya gorsek..bi isaret:)))
Yerleşme kanamasının günü değişiyormus canım kişiden kişiye beşinci günden baslayanlar var diye okudum ama yanlz değilsin bendede tek belirti bile yokMinik bir kahverengi lekelenme olsa, o bile bir umut. Yerlesme kanaması mı diye:) sanki uzay boşluğunda bomboş duruyorum:) bi belirti olsa, veya bir rüya gorsek..bi isaret:)))
Bende evin içinde küçük küçük turlar atıyorum sıcakta dışarı çıkılacak gibi değilBen ilk tedavimde hep yatmıştim bu sefer hiç yatmadım hep yürüdüm falan yatmak iyi deil sizlerde lütfen yatmayın cunki yattikca hasta gibi hissediyor insan
Valla aynen, kısa mesafeli markete gitmek dışında , dışarıda gezmek de olmuyor. Adini feriha koydum u askimemnu yu izleyip oturuyorum aksama kadarBende evin içinde küçük küçük turlar atıyorum sıcakta dışarı çıkılacak gibi değil
Bende evin içinde küçük küçük turlar atıyorum sıcakta dışarı çıkılacak gibi değil
Bende evin içinde küçük küçük turlar atıyorum sıcakta dışarı çıkılacak gibi değil
Benimde sınavım var ders çalışıyorum hafta sununa kadar oyalar beni Allah'tanBende yaprak dökümünü bitirmek üzereyim
Sınav çalışma işini iyice bir hallet, gebelik mide bulantılarından calısamazsin uzun bir süre belki deBenimde sınavım var ders çalışıyorum hafta sununa kadar oyalar beni Allah'tan
Haftasonu sınavımSınav çalışma işini iyice bir hallet, gebelik mide bulantılarından calısamazsin uzun bir süre belki de
Evet tek embriyoyduMaşallah canım tek ambriyomu koydurmustun canım
Benim de hiç belirti olmamıştı. Hatta test günü sabah eşimi uyandırmadan kendim gitmiştim umutsuz olduğum için. Ama çok şükür hamileyim. Hiç takmayın kafanıza. Başka şeylerle ilgilenin, aklınızı oradan uzaklaştırın. Ben ne zaman kendimi dinlemeye kalksam sanki içeride olup biteni rahatsız edecekmişim gibi hissedip başka şeylere odaklanmıştım.Ne bileyim ya bence belirti olmuyor herkezin bünyesi farklı bakalım biz de sonuç ne olucak
Vallai böyle belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenenleri duyunca çok mutlu oluyorum Allah isteyen herkese nasıl etsinBenim de hiç belirti olmamıştı. Hatta test günü sabah eşimi uyandırmadan kendim gitmiştim umutsuz olduğum için. Ama çok şükür hamileyim. Hiç takmayın kafanıza. Başka şeylerle ilgilenin, aklınızı oradan uzaklaştırın. Ben ne zaman kendimi dinlemeye kalksam sanki içeride olup biteni rahatsız edecekmişim gibi hissedip başka şeylere odaklanmıştım.
Amin canım inşallah siz de hayırlısıyla bir an önce kavuşursunuz bebeklerinizeVallai böyle belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenenleri duyunca çok mutlu oluyorum Allah isteyen herkese nasıl etsinsizin bebişinizde sağlıkla büyüsün inşallah
Cokkk sevindim Allah kucağıniza sağ salim almayı nasip etsinBenim de hiç belirti olmamıştı. Hatta test günü sabah eşimi uyandırmadan kendim gitmiştim umutsuz olduğum için. Ama çok şükür hamileyim. Hiç takmayın kafanıza. Başka şeylerle ilgilenin, aklınızı oradan uzaklaştırın. Ben ne zaman kendimi dinlemeye kalksam sanki içeride olup biteni rahatsız edecekmişim gibi hissedip başka şeylere odaklanmıştım.
Vallai böyle belirtisi olmadan hamile olduğunu öğrenenleri duyunca çok mutlu oluyorum Allah isteyen herkese nasıl etsinsizin bebişinizde sağlıkla büyüsün inşallah
O zaman sonuç çıkma ihtimali var yap istersen ama olumsuz sonuç çıkarsa doktorun dediği tarihte tekrarlarsınız:)Benimki taze transfer değil dondurulmuş beşinci gün transferi
Grip oldum öksürmekten başka bişey yaptığım Yok moralim çok bozuk
Grip oldum öksürmekten başka bişey yaptığım Yok moralim çok boz
Moralini bozma gripten bişi olmaz zaten artık tutunmustur bizim miniklerGrip oldum öksürmekten başka bişey yaptığım Yok moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?