- Konu Sahibi laledemirci55
-
Mizaci oyledir adamin. Yani belki boyle göstermeyi sevmiordur. Zaten zor bir meslegi var bi bucuk yıllık karısı yaninda degil adam evli ama degil e nabsin. Ne bilim insanlara da zorla guzel şeyler söyle denmezki...
E bak demekki mizacta dgil sorun. O zaman ayri olmaktır. Yani adam telefonda ne kadar ifade ederki sevdigini. Ama yaninda olsa bir bakışı bir dokunusu hissettirir belki. Yani arkadaşın esinin sevgisine guveniorsa sorun sadece guzel sozlerse mesafedendir oo
ben mesafeden kaynaklandigini dusunmuyorum bilakis arada ozlem oldugu icin daha sicak olmasi lazim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
E ama bu arkadaşının problemi degilmi. Bende öyleyim duygularımı ifade edebiliorum etmeyide seviorum. Sevdigimi söylüyorum ama ben öyleyim die karşımdakilerdende oyle olmalarini bekleyememki... ki nişanlımda pek söylemez o daha cok hissettirir, ama onada boyle die kizamamki... arkadasin eşini boyle kabul etmeli bence. Ve bir an once kocasının yanında olmali...
Ama ne dedik yanında olmadigi icin adam gosteremior belki. Bi bucuk ay neki ooo goz açıp kapayana geçer. Sonra aksam olup kocişinin koynunda yatınca aman neleri dert etmişim der. Az daha siksın dişini:-D
böyle şeylerle üzmesin kendini 3 senelik evliyim neredeyse evlendiğimizden beri"aşkım bak yarın evlilik yıldönünmümüz unutma haa" deyip şakalaşarak hatırlatırım sei seviyorum da demez eve gelir internette haber okur araba modellerine bakar sonra orda uyur kalır emin olsun ki erkeklerin çoğuda ortalama böyle takmasın kafasına eşi demiyosa o desin eşine güzel sözlerMerhaba kizlar biliyorsunuz belki beni baska konulardan onlar bana ayitdi ama bu konu arkadasima ait..bu gece bende kaliyor ve dertleri var yardim ederseniz sevinirim....ben bir cok seyi dedim ama sanirim bir cok kisinin fikrini merak ediyor...
Konu bu kizlar 1 bucuk senedir evli arkadasim daha bebisi yok...egitim nedeniyle esiyle ayri sehirlerdeler....ve esi ilgisizi ona karsi....telefon acar ama genelde sadece haber vermek icin iyidir hosdur ama ilgisizdir...namazinda isinde gücünde bir adam ama arkadasimin derdi ilgisizlik....güzel hicbir söz söylemez....seni seviyorum demezmis...ama kiskancliga olursa yirtarmis ortaligi en ufak birseyde...kocasinin meslegi polislik...ayrica....cok yogun yani....özel günleri unuturmus....yan yana olsalar bile güzel seyler demezmis ama sakalasirlarmis....sizce neden kizlar yardim edin benim dostuma bakayim....ben mesafeden oldugunu tahmin ediyorum....sizce?????
valla arkadasini uzmek istemem ben kendi esimden.biliyorum evlenince 390 derece dondu aramizda mesafede yok insan karsilik goremedimi sikinti yaratir cunku evlilik oncesi alismistir sevgisine ilgisine insanin cok zoruna gidiyo
Hep destek tam destek:-D bak bugün kac kadın kocasının cansiz bedenini bekledi ocak kapısında. Biraz empati ile sanırım arkadaşında durumuna bida bakar. Cok şükür esi hayatta, en azindan bana guzel sözler soylemiyorsun die cemkirecegi bi kocasi var. Bole ufacik seyleri takmasin kafasina... allah saglik sihhat versin mutluluklari daim olsun...
arkadasinda gostermesin sevgi mevgi surekli niye sevdigini soyleyip.duriyoki bitaraflarini kaldirmis isteki adam uzaklasmis ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?