Merhaba kizlar arkadasimin burda profili yok benim sormami istedi...

Dogru canim allah hayirlisini nasip etsin...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu zamanla seni yormuyor mu...hep sen hep sen ama karsidan gelen birsey yok...

Bu zamanla seni yormuyor mu...hep sen hep sen ama karsidan gelen birsey yok...

ya bazen tabiki yoruyo ama bu kesinlikle ayrılık sebebi olamaz. erkeler için kafaya takmaya değmez doğum günümü bile hatırlatıyorum şu hediyeyi de istiyorum diyorum alıyor:) sürpriz yapsa daha makbule geçer ama buna da şükür hiçbişey yapmayabilirdi de

Evlenince zaten degisiyo durum biraz. Mesafe is guc yogunluk yorgunluk derken o ilgi azaliyo haliyle. Kadina is dusuyo ne yazik. Bende her ne kadar bazen karamsarliga dussemde esime sicak davrandigimda davranisin cok degistigini gorebiliyorum.

Öyledir canim evet...peki ne yapiyorsun bunun icin

5senelik evliyiz artik kabullendim yapcak bisey yok cok cabaladim ondanda biseyler gormek icin ama zorla guzellik olmuyo bende yoruldum haliyle benide kendine benzetti.bazilari huyu soyledir felan desede katilmiyorum evlilik oncese 4yilimiz vardi onda gunde yuzlerce kez seni seviyorum diyen bi adamdi tabiki flort donemindeki gibi olmasini bekliyemeyiz ama bambaska birisi olucada hepten cansikici oluyor durum.valla boyle birisinin cok fazla ustune gitmemek lazim arkadasin kendini ceksin adami surekli ariyacak bir yudum sevgi isteyecek adamda tlfnu hemen.kapatmak isticek yada sadece mecburi aramalar yapacakta bende ona onu sevdigimi soylucem:what: anlasilan.yeni evlilier

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…