Merhaba kızlar benim günlerce içime dert olmuş bir konu var ya her zaman bakışlar da yanılma olur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ömründe hiç mi kimse seninle ilgilenmedi müşterisin ilgilenmiş işte adam sana bugün he dese yarın gel dese sen her türlü verirsin o kesin de avına ulaşamadın daha

Kız sen manyak mısın özür dileme ayağına adamı görcen biz bile anladık evliymiş işte adam değilse bile sizi istemiyor ki evliyim dedi
Sen ve senin gibileri inşallah ömrünüz boyunca hep böyle aldatilirsiniz
Evet görmeye gidecem artık evli bile olsa olana kadar gidecem oraya hep kudurun .

Her bakanın ( baktı mi şüpheli) peşinden koşacak misiniz? Arkadaşını göndermişsin yetmemiş WhatsApptan yazmışsınız. Adam yakında uzaklaştırma karari alacak.
Hadi o baktı diyelim siz neden iki kere gördüğünüz adamın peşinden deli gibi koşuyorsunuz

Evet görmeye gidecem artık evli bile olsa olana kadar gidecem oraya hep kudurun .
Ben niye kudurayım be evli adama metres olmak isteyen sensin git sen kudur dicem de kudurmuşsun zaten belli

Esnaf olmakta zor ya, yüzüne bakmasa laf ediliyor, yüzüne baksa birşey bekleniyor, şekil A
Adam rahatsız etmeyin herkes evli demiş zaten, neyini zorluyorsun, ne özüru ya, hic olmamış gibi davranacağına hala konuşuyorsun.

Eşimde kibar müşterilere, şimdi çökeceğim gırtlağına.

Ben niye kudurayım be evli adama metres olmak isteyen sensin git sen kudur dicem de kudurmuşsun zaten belli
Kendini kuyumcudan kovdurmaya bu kadar hevesli kimseyi gormemistim ahshd
Adam evliyim diyor illa yuruyecek, sonra millete inşallah aldatilirsiniz diyor. Bir yerde mantik baglantilari kopmus

Kendini kuyumcudan kovdurmaya bu kadar hevesli kimseyi gormemistim ahshd
Adam evliyim diyor illa yuruyecek, sonra millete inşallah aldatilirsiniz diyor. Bir yerde mantik baglantilari kopmus
Ömründe ilk defa erkek gördü galiba jdjdjdj :)

Tövbe bismillah

Herkes siteden çıkınca sen akla bile gelmiyeceksin ama evli birine koşa koşa giden sen olacaksın
Yanı kuduran da sen kumada sensin

Çüşşş sapık mısın be evli barklı adamlardan uzak dur. Hiç mi karşı cinsle iletişim kurmadın daha önce hemen yapıştın

Allah allah. Hiç böyle bir kadın görmedim hayatımda. Ne oluyorsunuz yahu. Adam hasbelkader bakmış, halt etmiş. Fotoğraf göndermek nedir. Ne kadar hafifçe şeyler bunlar. Saplantının dik alası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…