Merhaba kızlar burada yeniyim yardımcı olursanız sevinirim gebeyim sanırım

gebeannepq1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2025
13
2
1
20
Merhaba kızlar1 senelik evliyim ve 7 aydır korunmuyoruz fakat olmuyor bir çok doktora gittik hiç bi problem olmadığını söylediler regl tarihim düzenli her ay 3 ünde olurum bundan 1 ay önce adana'da araştırarak gittiğim pr.doktor Alltan muane ile baktı çoklu yumurtalığım olduğunu söyledi fakat 6.2 mm küçük ve tembel olduğu için gebe kalamıyormuşum meğerse LETU kullanmamı önerdi ve regl olunca tekrar gel bakalım dedi Eylül'ün 7 tekrar gittim 24.1 mm büyüklüğünde olmuş yani tembellik yok dedi ve çatlamış dedi tedavim bitmişti olabilir bu ay dedi. gün verdi 14 ünde 1 hafta boyunca birliktelik oldu şuan 10 gündür sol kasık ağrım var uyku halim var iş yapasım gelmiyor 3 gün boyunca iş yapamadım onun haricinde göğüs ağrım yok fakat damarları çok belirginleşti birlikteliğin üstünden 14 gün geçti adet olmama 5 gün var sizce bu bir belirti olabilirmi cevap verirsiniz sevinirim.

Yumurtanıza Eylül un 7 sınde bakıp catlamıs dedı ıse .ç, kan verdıgınızde kesın sonuç alırsınız artık . Insallah gebesınızdır

Hemen hemen sizinle aynı durumları yaşamışız ,doktora gittiğimde 24 ve 18 olmuştu yumurtalarım. regl tarihiniz benden önce olmalı sanki benim yumurtlamam 12 sine denk geliyordu çünkü dün verdiğim testte 47 çıktı hcg değeri

İlk test yapıp çıkan sonuca göre kan vermeyi düşünüyorum ama dayanamıyorum daha 5gun var olmazsa Pazartesi kan vericem bende

Bende öyle yaptım önce silik çizgiyi gördüm içime kurt düştü dün gidip acilde test yaptırdım.

Kişiden kişiye değişir ama benim gebeliğimde göğüsüm kahverengi kısmı genişlemişti öyle anladım sende böyle bir şey var mı
Bi de erken gebelik testi yapabilirsin

Kuruma çizgisi gibi canım. Zaten testlerde ilk 5 dakika önemli. 5. Dakikadan sonrasını dikkate almayın diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…