- 28 Eylül 2025
- 13
- 2
- 1
- 20
- Konu Sahibi gebeannepq1
-
Yumurtanıza Eylül un 7 sınde bakıp catlamıs dedı ıse .ç, kan verdıgınızde kesın sonuç alırsınız artık . Insallah gebesınızdırMerhaba kızlar1 senelik evliyim ve 7 aydır korunmuyoruz fakat olmuyor bir çok doktora gittik hiç bi problem olmadığını söylediler regl tarihim düzenli her ay 3 ünde olurum bundan 1 ay önce adana'da araştırarak gittiğim pr.doktor Alltan muane ile baktı çoklu yumurtalığım olduğunu söyledi fakat 6.2 mm küçük ve tembel olduğu için gebe kalamıyormuşum meğerse LETU kullanmamı önerdi ve regl olunca tekrar gel bakalım dedi Eylül'ün 7 tekrar gittim 24.1 mm büyüklüğünde olmuş yani tembellik yok dedi ve çatlamış dedi tedavim bitmişti olabilir bu ay dedi. gün verdi 14 ünde 1 hafta boyunca birliktelik oldu şuan 10 gündür sol kasık ağrım var uyku halim var iş yapasım gelmiyor 3 gün boyunca iş yapamadım onun haricinde göğüs ağrım yok fakat damarları çok belirginleşti birlikteliğin üstünden 14 gün geçti adet olmama 5 gün var sizce bu bir belirti olabilirmi cevap verirsiniz sevinirim
İlk test yapıp çıkan sonuca göre kan vermeyi düşünüyorum ama dayanamıyorum daha 5gun var olmazsa Pazartesi kan vericem bendeHemen hemen sizinle aynı durumları yaşamışız ,doktora gittiğimde 24 ve 18 olmuştu yumurtalarım. regl tarihiniz benden önce olmalı sanki benim yumurtlamam 12 sine denk geliyordu çünkü dün verdiğim testte 47 çıktı hcg değeri
Kişiden kişiye değişir ama benim gebeliğimde göğüsüm kahverengi kısmı genişlemişti öyle anladım sende böyle bir şey var mı
Bi de erken gebelik testi yapabilirsin
Kişiden kişiye değişir ama benim gebeliğimde göğüsüm kahverengi kısmı genişlemişti öyle anladım sende böyle bir şey var mı
Bi de erken gebelik testi yapabilirsin
Test yaptınız mı acaba? Yumurtlamadan 14 gün geçmiş varsa kesin çıkar artık. Adet tarihiniz değil yumurtlamayı baz alınEvet genişledi fakat hiç bir ağrı yok damarlarım belirginleşti
Hayırlı Haberlerini bekliyoruz inşallahAwox markası yapacağım bakalım inşallah çıkar
Bugün ilk idrarla test yaptım ilkte çıkmadı kurulduktan sonra yani 15 20 dk sonra siliklesti bu durum sizde de oldumu nedirHayırlı Haberlerini bekliyoruz inşallah
Testinizi atar mısınızBugün ilk idrarla test yaptım ilkte çıkmadı kurulduktan sonra yani 15 20 dk sonra siliklesti bu durum sizde de oldumu nedir
Testinizi atar mısınız
Kuruma çizgisi gibi canım. Zaten testlerde ilk 5 dakika önemli. 5. Dakikadan sonrasını dikkate almayın diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?