MERHABA kizlar lütfen bakin?

aselhancan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
58
2
1
33
Merhaba kizlar ben evli ve hamile biriyim bundan 2 sene önce nişanlıyken isyerinden birini beğendim uzaktan hoşlandım ama karşı tarafın asla haberi olmadı uzaktan uzaga yanı sonra kafamdan bunu ihanet gini düşünüp vazgeçtim bu düşünceden ve nişanlımla evlendık çok şükür hiç bir problem yoktu o adamı da goruyordum ama hicbır tepkı yoktu bir gun bır parfum kokusu geldı burnuma hosuma gıtdı bır baktım o adam aynı ısyerındeyız zaten de sureklı gormuyorum sonra bu beyınde aldatma olarak dusundum adamdan hoslanmıyorum ama beynımde obsesyon yapıyorum sureklı acaba hoslanıyomusun neden panık oluyorsun neden korkuyosun .sureklı bu konusuyor beynımde adamı gorunce kacıyorum panık yapıyorum .esımı cok sevıyorum ama bu dusunceler le sankı ona haksızlık yapıyorum ıhanet edıyorum gıbı gelıyor ve sureklı aglıyorum . ve vıcdan azabı cekıyorum ona zevkle yemekler yapamıyorum bu anksityete mı ne bılmıyorum adamı gorunce sureklı bole gobegımı sevıyorum ben hamıleyım ve esımle mutluyum dıye ıspat etmeye calısıyorum

eşinle mutlu olabilirsin ama aşık deilsin anladıgim kadariyla sanki mantik evliligi yapmissinizda suan aklinizla kalbiniz arasinda skismissiniz gibi geldi bana

nisanlini seviyosan bu donemde nasil baska birine ilgi duyabildin..ben buna takildim yorum yapamiyorum

eşinle mutlu olabilirsin ama aşık deilsin anladıgim kadariyla sanki mantik evliligi yapmissinizda suan aklinizla kalbiniz arasinda skismissiniz gibi geldi bana
Ya sorun şu o dönem sadece uzaktan beğeniyordum mesela eve geldiğimde aklıma bile gelmiyordu sadece gördüğüm zaman aklıma geliyordu okadar

Ya sorun şu o dönem sadece uzaktan beğeniyordum mesela eve geldiğimde aklıma bile gelmiyordu sadece gördüğüm zaman aklıma geliyordu okadar
zaten herkeste boyle oluyor kimse gorur gormez şak diye aşik olmuyor once kokusu sonra bir hareketi gulusu bakisi derken bir bakmissin adami dusunmeden yasayamiyosun gormek icin herseyi yapip her bahaneyi uyduruyosun kendine ama bu yol yanlis yol senin icin kendine gel olurmu

Ya olay aslında o değil nosanlilik döneminde çok kısa sUrdu bu durum sonra hiç umursamadim bile geçenlerde düşünce ile aldatmak diye bir şey duydukkan sonra bu panik oluştu bende

Şeytan insana gunahi sevimli gösterir bunu kendine hep tekrar et ve ne büyük bir imtihan olduğunu düşün
Oysa esin sana helal olan yanın da uyuyup başını göğsüne dayadiginda gerçek kokusunu duyduğun ,aldatmaci yapay diil
Yaparsın yada yapacaksın demiyorum ancak direneceksin mutlu kalmak istiyorsan vesvese ye karşı direneceksin

Beyinde aldatmak!
Hepimiz nefis sahibiyiz elbette yaptığınız doğrudur demiyorum ama bazılarının fitrati yatkın maalesef
Söylediğim gibi vesvese ye karşı durmak sizin elinizde
"Sabr edenler mustesna"Kuran i kerim

Kızlar bakın demişsiniz lütfen yorum yapan arkadaşlara da kızmayın.
Yaptığınız pek hoş bir hareket değil hele ki karnınızda bebeğinizle. Bence adamı kafaya takıp mutluyum imajı vermeye çalışmanız bile etkilendiğinizi gösteriyor. Yapmayın kokusunu vs aklınızdan silin gitsin. Eminim eşiniz göz ucuyla birine baksa hoşnut olmazdınız.

c anım sen bırdaki olımsuz yorumla ra kulagını kapa . sendeki takıntı olmus obsesyon ya hata yaparsam diye diye takıntı yapmıssın . pskiyatriste ve ya bulabilrisen iyi bir pskologla konus.

Yorumlar çok saçma kimi pes diyor kimi bilmem yanlıs hareket diyor .Ne yapmış ki kadın ???Ben mi göremedim acaba .

Kadın buraya yapmadığı bişeyin vicdanını yazmıs hala absürt yorumlar ,sığ düşünmekten başka birşey değil .Konu sahibi kendini kötü hissedeceğin hiç bişey yok canını sıkma.

Sen biraz takıntı yapmışsın. Bazı insanlar el yıkamayı takıntı yapıyor "iyi yıkadım mı acaba gidip bir daha mı yikasam iyi sabunlayamadim galiba" gibi düşünceler oluşuyor bence sendeki de öyle bir durum beyinde aldatmış mı olurum şöyle mi böyle mi diye düşünerek kafanda büyütüyosun. Kendini rahat bıraksan o kişiye bir şey hissetmediğini farkedeceksin.

Siz yargılama geldiniz yorum yapmaya mi ? Ne kaçış yolu sevmem o zaman evlenmezdim üstüne çocuk hoc yapmazdim
kendiniz demissiniz kacis yolu diye yargilamam asla kimseyi sevginizle yazdiklariniz cok tezat bence siz duygu karıșıklığı yașamıșsınız o dönem suan ruh halinize bisey diyemiyorum zaten

Ben artık evliyim ve bebeğim olacak diye düşünün o adamı gördüğünüz zaman. Şube değişikliği de mantıklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…