Merhaba Kızlar,

nur891

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
100
48
98
35
Bir konu hakkında eşim bana soru sordu ve doğru söylemezsen ölümü gör dedi ama doğru söylersem aramız bozulacak ve büyük huzursuzluk yaşayacağız dolayısıyla bende huzurumuzun bozulmaması için doğruyu söylemedm içim çok huzursuz oldu.Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı tövbe etsem onun adına ne yapsam bilemedim

Huzurun bozulacaksa doğruyu söyleme.Ailedeki huzur her şeyden önemli.
O ölümü gör dedi diye ölmez merak etme.
Sonradan doğruyu öğrenme ihtimali varsa iyi düşün ama.

Birsey yapmana gerek yok, sorun cikmamasi icin dogruyu soylememissin

içiniz rahatlaması için sadaka verebilirsiniz, fakirleri öksüz ve yetimlerini sevindirebilirsiniz

İHT
Huzurun bozulacaksa doğruyu söyleme.Ailedeki huzur her şeyden önemli.
O ölümü gör dedi diye ölmez merak etme.
Sonradan doğruyu öğrenme ihtimali varsa iyi düşün ama.
Sonradan öğrenme ihtimali yok ailemn huzuru için söyledm çok bariz kötü birşey değil ama illaki eşim tatsızlık çıkarr

eşiniz daha anlayışlı biri olsaydı üstünüzde bu kadar baskı hissetmeseydiniz söylerdiniz maalesef kendi kendine yapmış eşiniz bunu o yüzden huzurunuzu bozmayın boşuna her doğru her yerde söylenmez derler.

unutun gitsin.
sonradan ortaya çıkacak bişeyse tabi şimdiden söyleyin kurtulun derim.
hergün öleceğine 1 gün ölürsün bari.

eşiniz daha anlayışlı biri olsaydı üstünüzde bu kadar baskı hissetmeseydiniz söylerdiniz maalesef kendi kendine yapmış eşiniz bunu o yüzden huzurunuzu bozmayın boşuna her doğru her yerde söylenmez derler.

unutun gitsin.
sonradan ortaya çıkacak bişeyse tabi şimdiden söyleyin kurtulun derim.
hergün öleceğine 1 gün ölürsün bari.

sonradan ortaya çıkacak birşey değil ben söylersem ancak öğrenir. Ama öyle diyince çok kötü oldum ölümü gör dedi ona rağmen diyemedim içimden Allahım sen affet beni dedim hep

Esinizle aranizin bozulmamasi için yalan soylemissiniz, sadaka verin, cocuk sevindirin ve tekrar yalan soylemenizi gerektirecek seylerden uzak durun

Evinizin huzuru için yalan söylemek zorunda kalmışsınız, bu durumlar için yalan söylenebiliyor diye biliyorum.

Endişe etmeyin, rahat olmak için de sadaka verin bari;)

Bir konu hakkında eşim bana soru sordu ve doğru söylemezsen ölümü gör dedi ama doğru söylersem aramız bozulacak ve büyük huzursuzluk yaşayacağız dolayısıyla bende huzurumuzun bozulmaması için doğruyu söylemedm içim çok huzursuz oldu.Bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı tövbe etsem onun adına ne yapsam bilemedim
iftira gibi bir şey ya da kul hakkı ise tövbeniz yeterli olmaya bilir

Back
X