Merhaba kızlarrr merhabaa :((

umay umay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
270
62
43
32
Kızlar ben paranoyaklıktan ölecem valla konuyu size şöyle açayım sevgilimin eski sevgilileri aklima geldikce deli oluyorum onlari sevmis olmasi beni sinir ediyor sonuçta diyeceksiniz ki eee seninde oldu evet oldu ama işte bu konuda suan mantikli düsünemiyorum. :( ciddi anlamda hassas duğum bi konu lütfen ona göre cevap yazalim tartismaya suan acik degil her yorumu 'bu senin düsüncen tesekkürler' deyip anlayis gösteremem bana dert oldugu icin yadim sizde de durum böyle mi ? Ve bi sorum daha var sevgilim eski sevgilisiyle benim dogum günümü karistirmis benim ki 18i onun ki 28 üzüldüm cidden ama eski konulari da daha fazla ona acip keyfimizi kacirmak istemiyorum bi daha karistirma deyip geçtim sizce mantikli mi ? Evli ablalarimdan cevap bekliyorum onlar daha tecrübeli oldugu icin :)

Öncelikle bir konu aciyosan , elestiriyede acik olucaksin...

Herkesin bir gecmisi var, seninde oldugu gibi sevgilinde senin baskalarini sevdigini dusunup cildiriyormu hayir.

Bosuna kendini dolduruyosun , bu sadece sana zarar verir...
Okadar rahatsiz oluyorsan , ozaman hic kimseyle cikmamis birini bulacaksin , ki.oda cok zor.

Nisanlim gibisin olmaaaaa. Geçmişi acip durmayin ya insani deli ediyonuz.nisanlim beni sinir krizlerine az sokmadi ayni senin düşündüklerini düşünürdü neler neler..benim kalbim çok kirilirdi. Ben onu seviyorum o da beni birbirimizin yanindayz daha ne ya. Millet mutluluğunu yasarken biz olmaayan sebeplerden kavga ederdik cok şükür geçti. Geçmişe takilip kalma kalp kirikligi olur sadece ortada başkada hicbisey değil. Sıkma canini

ben sevgiliyken esimin eski sevgilisine yazdigi mailleri okumustum. hala bazi satirlar aklima geldiginde kulaklarimdan alev fiskiriyor.

eleştiriye bu konu hakkinda cok fazla acik degilim konu benim icin hassas öneri ve elestiri farkli seylerdir öneri yapabilirsiniz tabi diger konularim da elbette elestiriye aciktim ama bu konu hakkinda ki elestirileri olgunlukla karsilayamiyorum

Normalde ben eski sevgili konusunu pek düsünen biri degilim sonucta hepimizin bi gecmisi var gecmis gitmis sevgilim bugün bu konuyu acinca kirildim sadece. Normalde pek takmam ama bugün hassas bi dönemde oldugum icin takildim. Ve iliskimiz güzel giderken gecmisi düsünmuyecegim. Ve hassasiyetiniz icin tesekkürler

eleştiriye bu konu hakkinda cok fazla acik degilim konu benim icin hassas öneri ve elestiri farkli seylerdir öneri yapabilirsiniz tabi diger konularim da elbette elestiriye aciktim ama bu konu hakkinda ki elestirileri olgunlukla karsilayamiyorum

Kuzum senin bizim eleştirilere tahammülün bile yok. Baştan tembih etmişsin. Sakin, mantikli, olgun ve sabırlı ol. ::)

Ben de ayni senin gibiydim iliskimizin 2. Senesine yaklastik 5 6 aydir atlattim yani. Gorusmuyor etmiyor ama ben sorun yapiyordum.. ama inanki degmiyor. Zamaninda sevdiyse bile su an seninle seni seviyor bence onemli olan bu. Onun onemsiz goruo hayatindan cikardigi insanlari sen niye onemsiyorsun ki :)

Çok sevmekten, paylaşmak istememekten, sevildiğin kişi için en özel olma isteğinden kaynaklanıyor bunlar... Zaten hep en olmak istemez miyiz.. Zamanla geçer merak etme

Konu açıyor iseniz olumlu olumsuz bütün eleştirileleri kabul etmek zorundasınız,insanlar sizi eleştiriyor olsa bile bu sizin doğru yolu görmeniz içindir,eğer eleştiriyi kaldıramıyacaksanız konu açmayın o zaman.

Ya ben burda kendi paranoyami yenmek icin bi yol ariyorum siz hemen bi tartisma bi alinganlik insan dertten ölsün ama sizden resmen sizden yardim istemesin yorumlar icin sagolum iyi geceler.

Back
X