- 5 Aralık 2015
- 407
- 394
- 18
- Konu Sahibi Fatalstoke61
-
Üç günlük dünya unut gitsin. Kırgınlık kine dönüşüyor. Kin de kalbi hasta eder, boşverHayr bi hafta asabi değildim canm skkndi sadece durgundum
Senin sakinleştiğini görünce onlarda artık sana kırılmamasına dikkat edinlen bi vazo gibi davranıcaklar.Bak canım bende senin gibiydim cok değil 3-4 yıl önce öfke,sinir hep bi huzursuzluk vardı içimde sırtımdan bıçaklayanlar,hayal kırıklıklarım..Ve baktım öfeyle hiç birşeye varamıyor afsine kendime zarar veriyordum baş ağrısı yapıyordu,daha bir sürü şey şimdi beni 3-4 yıl önce kıran incitenler gözümün icone bakıyor incinmiyim diye çünkü biliyorlar beni kırarlarsa onlara bagırmam,sövmem,kızmam..Hayatımdan silerimEvette psikolog ilaca boğuyor insanı cevremde kullananlari görüyorum su konuda haklsn çok ofkelenmek iyi değil düzeltmeliyim.peki cevremdki insanlara karşı tutumum nasl olmalı tamam sakinlestim o düzeldi karsmdaki insanlar nasl düzelcek?
Evet haklsn ama hangi birini anlatcamki öyle darlandmki anlatamam.kafam çok doldu artık hangi sorunu düzelteyim bilmiyorum ailemin skntilari var benm de yaptgm iş bekledigim gibi sonuçlanmadı herşey çok ust üste geldiÖnyargı değilki sen konuya ne yazıyorsan onun üzerine millet yazıyor. Derdini tam anlamıyorsan yorumlarda bunun üzerine gayet normal şekilde eksik gelecektir. Yoksa kim seni nerden bilsin ki önyargı oluşsun kafasında. Ne yazıyorsan o.
Doğru söylüyorsun peki ofkeni nasl yendin sonuçta bu senn yapnda olan biseySenin sakinleştiğini görünce onlarda artık sana kırılmamasına dikkat edinlen bi vazo gibi davranıcaklar.Bak canım bende senin gibiydim cok değil 3-4 yıl önce öfke,sinir hep bi huzursuzluk vardı içimde sırtımdan bıçaklayanlar,hayal kırıklıklarım..Ve baktım öfeyle hiç birşeye varamıyor afsine kendime zarar veriyordum baş ağrısı yapıyordu,daha bir sürü şey şimdi beni 3-4 yıl önce kıran incitenler gözümün icone bakıyor incinmiyim diye çünkü biliyorlar beni kırarlarsa onlara bagırmam,sövmem,kızmam..Hayatımdan silerim
Şu kahveye bitanesin sen yazdırmandan yola çıkarak egoist olduğunu düşünmeye başladım. Senin de söylediğin gibi kadınlar kulübünün dobra bayanlarıyız. Ayrıca olgun bir insan olmanın gereğidir, eleştirileri kabul edebilmek. Gerçekten bencilseniz arkadaşın buna da tepki göstermiş olabilir. Bence arkadaşınla konuşmayı dene.Normalde sakin ve arkadaşlarının hep yanında olmaya çalışan biriyim. Ama dediğiniz gibi normalde de asabi bir insansanız artık "öeh bununla mı uğraşacağım" deyip çekip gidebilirim evet.
Bence insanlara genel tutumunuza bakın, belki bıktırdınız davranışlarınızdan.
Bu arada gerçekten anlamadım, kendinize aldığınız kahveye mi "bir tanesin sen" yazdırdınız?
Kızlar öyle çok sorun olduki ustuste o yüzden cümleleri toparlayamadm öğretmen değilim bu arada öyle sallama doldurdum müh son sınıfımBiz niye anlatmadığınız yerlerden sorumluyuz öğretmenim?
Ne okuduysak onu yazdık, anlatmaya gerek görmeyen sizsiniz, bilmeden konuşuyorsunuz diyen yine siz...
Şimdi ben bu kahve olayni yapmasam belki akıl olarak git kendn için bisey yap diyebilirdiniz kendine değer ver gibi.bende bunu kendm yapmak istedim tamam hadi bencillik olsunŞu kahveye bitanesin sen yazdırmandan yola çıkarak egoist olduğunu düşünmeye başladım. Senin de söylediğin gibi kadınlar kulübünün dobra bayanlarıyız. Ayrıca olgun bir insan olmanın gereğidir, eleştirileri kabul edebilmek. Gerçekten bencilseniz arkadaşın buna da tepki göstermiş olabilir. Bence arkadaşınla konuşmayı dene.
E sen yazmışsın ben senin yalancınımŞimdi bir olay anlattm diye agzim bozuk oldu.hiç su yok sinr krizi gecrms olablr yok.direk kişilik analizleri teşekkürler :)
:)E sen yazmışsın ben senin yalancınımhani biz dobra kadınlardık doğruları söylüyoruz sen beğenmiyorsun.
Bide bi zahmet harfleri yutmadan yazarsan çok iyi olur ergen gibi yazan kaldımı hala ya
Evet nasıl yendim biliyormusun tavrımı koyarak kendimi sakinleştirerek mesrla hoşuma gidecek şeyler yaparım kimsenin zorlamasıyla hareket etmem.Ve susarım...Söz gümüşse sükümet altındır..Sakinleştirici müzikler,işler,yeni hobiler edindim..Ve beni kıran herkes bilir kk onları hayatımdan anında çıkarır arkama dahi bakmak affım yokDoğru söylüyorsun peki ofkeni nasl yendin sonuçta bu senn yapnda olan bisey
Hayır sadece işin iç yüzünün sorulup konuşulmasını beklerdim hemen sonuca varlmasina sasrdm sadece.konusuruz tam olarak ondan sonra sonuç çıkar istedigin gibi neyse anlatamiyorum kendmiSiz yapıcı eleştiri yapılmamasına değil, istediğiniz yorumlar gelmemesine sinirleniyorsunuz apaçık. Burasının bir özelliği vardır, bir fikir istersin fikirler gelir gelmesine de hepsi bir yöne ve sizin istediğin yöne doğru gelmez. Çünkü her birey farklıdır, dolayısı ile farklı düşünür bundan sebeple de bakış açıları da değişiktir. Herkes bir ucundan tutar anlayacağın. Sen diyorsun ki konuya farklı açılardan bakmasınlar, ben şu açıyı istiyorum oradan tutsunlar. Ama maalesef olmaz öyle bir şey, değil burada gerçek hayatta bile olmaz.
Eğer diğer sayfalarda daha "yapıcı" eleştiriler almak istiyorsanız, ilk sayfayı düzenleyin ve yazmadıklarınızı ilave edin de ona göre yorumlar gelsin.
Kendin için bir şey yap derdim evet. Ama bu şekilde yaparak egonu büyüttün sana ne kazandırdı? Bu hareketler ardından kötü duygular getiren hareketler. Kotu duygular da sadece sahibine zarar veriyor malesef. "Kim ne ederse, kendine eder." Asabilik nasıl sana zarar veriyorsa, -şu an fark etmiyorsun ama- bu hareket de sana zarar vermişŞimdi ben bu kahve olayni yapmasam belki akıl olarak git kendn için bisey yap diyebilirdiniz kendine değer ver gibi.bende bunu kendm yapmak istedim tamam hadi bencillik olsun
Orası kesin cekistiriyolardir cekistirsinler eğer gerçekten ben hatalysam özrümüde diliycm zaten ama hiç bisey tek taraflı drgildirBelli ki agresif tavirlariniz sevdiğiniz arkadaşınızı da bunaltmis ve yeter diyip cekip gitmiş. Tahminimce diğer kizla sizi cekistiriyorlardir. Tebdili mekanda ferahlik vardır.
Doğru anlatın doğru anlasınlar demek istiyorum kısaca. Bir de dünyada bazen bir şeyleri beklememek gerekir. Gerekeni yap ondan sonra bekle. Kimse müneccim falan değil, ya da psikolog, gelip de vermediğiniz detayların eksikliğini hissedip de cevaplamanız için sorular sorsunlar.Hayır sadece işin iç yüzünün sorulup konuşulmasını beklerdim hemen sonuca varlmasina sasrdm sadece.konusuruz tam olarak ondan sonra sonuç çıkar istedigin gibi neyse anlatamiyorum kendmi
Orası kesin cekistiriyolardir cekistirsinler eğer gerçekten ben hatalysam özrümüde diliycm zaten ama hiç bisey tek taraflı drgildir
Tabi ki degil ama siz biraz daha sakin olun insanlari bu kadar dert etmemeye bakin herkes super mukemmel olmak zorunda degil siz de boylesiniz begenen yaninizda olur begenmeyen gider ama daha sakin olun boyle herkesten cok kendinize zarar verirsinizOrası kesin cekistiriyolardir cekistirsinler eğer gerçekten ben hatalysam özrümüde diliycm zaten ama hiç bisey tek taraflı drgildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?