Merhaba KK nün dobra bayanları

Senin sakinleştiğini görünce onlarda artık sana kırılmamasına dikkat edinlen bi vazo gibi davranıcaklar.Bak canım bende senin gibiydim cok değil 3-4 yıl önce öfke,sinir hep bi huzursuzluk vardı içimde sırtımdan bıçaklayanlar,hayal kırıklıklarım..Ve baktım öfeyle hiç birşeye varamıyor afsine kendime zarar veriyordum baş ağrısı yapıyordu,daha bir sürü şey şimdi beni 3-4 yıl önce kıran incitenler gözümün icone bakıyor incinmiyim diye çünkü biliyorlar beni kırarlarsa onlara bagırmam,sövmem,kızmam..Hayatımdan silerim

Biz niye anlatmadığınız yerlerden sorumluyuz öğretmenim?
Ne okuduysak onu yazdık, anlatmaya gerek görmeyen sizsiniz, bilmeden konuşuyorsunuz diyen yine siz...

Evet haklsn ama hangi birini anlatcamki öyle darlandmki anlatamam.kafam çok doldu artık hangi sorunu düzelteyim bilmiyorum ailemin skntilari var benm de yaptgm iş bekledigim gibi sonuçlanmadı herşey çok ust üste geldi

Doğru söylüyorsun peki ofkeni nasl yendin sonuçta bu senn yapnda olan bisey

Şu kahveye bitanesin sen yazdırmandan yola çıkarak egoist olduğunu düşünmeye başladım. Senin de söylediğin gibi kadınlar kulübünün dobra bayanlarıyız. Ayrıca olgun bir insan olmanın gereğidir, eleştirileri kabul edebilmek. Gerçekten bencilseniz arkadaşın buna da tepki göstermiş olabilir. Bence arkadaşınla konuşmayı dene.

Biz niye anlatmadığınız yerlerden sorumluyuz öğretmenim?
Ne okuduysak onu yazdık, anlatmaya gerek görmeyen sizsiniz, bilmeden konuşuyorsunuz diyen yine siz...
Kızlar öyle çok sorun olduki ustuste o yüzden cümleleri toparlayamadm öğretmen değilim bu arada öyle sallama doldurdum müh son sınıfım

Şimdi ben bu kahve olayni yapmasam belki akıl olarak git kendn için bisey yap diyebilirdiniz kendine değer ver gibi.bende bunu kendm yapmak istedim tamam hadi bencillik olsun

Şimdi bir olay anlattm diye agzim bozuk oldu.hiç su yok sinr krizi gecrms olablr yok.direk kişilik analizleri teşekkürler :)
E sen yazmışsın ben senin yalancınım hani biz dobra kadınlardık doğruları söylüyoruz sen beğenmiyorsun.
Bide bi zahmet harfleri yutmadan yazarsan çok iyi olur ergen gibi yazan kaldımı hala ya

ne diyeceğimi bilmiyorum olayları tam da bilmediğimden ne sana haklısın diyebilirim ne de karşındakini savunabilirim.. şunu söylemek istiyorum. 'bugün lisede sıra arkadaşımın. dostumun ölüm haberiyle uyandım!'

Doğru söylüyorsun peki ofkeni nasl yendin sonuçta bu senn yapnda olan bisey
Evet nasıl yendim biliyormusun tavrımı koyarak kendimi sakinleştirerek mesrla hoşuma gidecek şeyler yaparım kimsenin zorlamasıyla hareket etmem.Ve susarım...Söz gümüşse sükümet altındır..Sakinleştirici müzikler,işler,yeni hobiler edindim..Ve beni kıran herkes bilir kk onları hayatımdan anında çıkarır arkama dahi bakmak affım yok

Hayır sadece işin iç yüzünün sorulup konuşulmasını beklerdim hemen sonuca varlmasina sasrdm sadece.konusuruz tam olarak ondan sonra sonuç çıkar istedigin gibi neyse anlatamiyorum kendmi

Belli ki agresif tavirlariniz sevdiğiniz arkadaşınızı da bunaltmis ve yeter diyip cekip gitmiş. Tahminimce diğer kizla sizi cekistiriyorlardir. Tebdili mekanda ferahlik vardır.

Şimdi ben bu kahve olayni yapmasam belki akıl olarak git kendn için bisey yap diyebilirdiniz kendine değer ver gibi.bende bunu kendm yapmak istedim tamam hadi bencillik olsun
Kendin için bir şey yap derdim evet. Ama bu şekilde yaparak egonu büyüttün sana ne kazandırdı? Bu hareketler ardından kötü duygular getiren hareketler. Kotu duygular da sadece sahibine zarar veriyor malesef. "Kim ne ederse, kendine eder." Asabilik nasıl sana zarar veriyorsa, -şu an fark etmiyorsun ama- bu hareket de sana zarar vermiş

Belli ki agresif tavirlariniz sevdiğiniz arkadaşınızı da bunaltmis ve yeter diyip cekip gitmiş. Tahminimce diğer kizla sizi cekistiriyorlardir. Tebdili mekanda ferahlik vardır.
Orası kesin cekistiriyolardir cekistirsinler eğer gerçekten ben hatalysam özrümüde diliycm zaten ama hiç bisey tek taraflı drgildir

Hayır sadece işin iç yüzünün sorulup konuşulmasını beklerdim hemen sonuca varlmasina sasrdm sadece.konusuruz tam olarak ondan sonra sonuç çıkar istedigin gibi neyse anlatamiyorum kendmi
Doğru anlatın doğru anlasınlar demek istiyorum kısaca. Bir de dünyada bazen bir şeyleri beklememek gerekir. Gerekeni yap ondan sonra bekle. Kimse müneccim falan değil, ya da psikolog, gelip de vermediğiniz detayların eksikliğini hissedip de cevaplamanız için sorular sorsunlar.

Olabilir insan her an neşeli sen Şakrak olmak zorunda degilki. . 1 hafta canı sklmis yani o da bugün patlamış. Çok seven arkadaşları yanından gitmeyerek teselli edebilirlerdi. Her zaman her zaman iyi olucaz diye bişey yok. Arkadaşlarına
Sovmemis sonuçta iyi olduğu için alttan aldığı için ve üstüne bu olay yaşandığı için kendi kendine kızmış olabilir. . Kahve meselesine gelince kendi için bişey yapmış ne var bunda evet o bitane :) agresif ve kompleksli yerine göre olursa sknti yok konu sahibi

Orası kesin cekistiriyolardir cekistirsinler eğer gerçekten ben hatalysam özrümüde diliycm zaten ama hiç bisey tek taraflı drgildir
Tabi ki degil ama siz biraz daha sakin olun insanlari bu kadar dert etmemeye bakin herkes super mukemmel olmak zorunda degil siz de boylesiniz begenen yaninizda olur begenmeyen gider ama daha sakin olun boyle herkesten cok kendinize zarar verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…