Merhaba KK nün dobra bayanları

Yazdıklarının tam tersi biri gibi hissettim seni. Sanki sen değil de o iyi arkadaşım dediğin kişinin canına tak etmiş de basıp gitmiş gibi.
Herkesin içinde ayakkabı kutusunun üstünde tepinmek hiç sessiz sakin ve fedakâr biri imajı yaratamadı bende.

'Ben agresif biriyim'... eee yani ne yapalım?
Her agresifim diyeni kabullenelim mi şimdi?
Keskin köşelerini törpülemen şart.

Kocamın kadın halisiniz valla

Gerçi onda sadece asabiyet var hayatta kendi ismine bitaneesin sen falan yazdırmaz o ayrı

Tesekkur ederim anladığın için

Aklıma Recep İvedik'in agrasifim, gompleksliyim muhabbeti geldi birden. Yerine göre asabi olunabilir mesela ben kendimden örnek vereyim, ev arkadaşlığı nasıldır bilmiyorum ama yurtta kalıyorum ve normalde insanlara sinir olsam bile sabır gösterip kimsenin yüzüne vurmamaya çalışan, mümkün olduğunca sakin kalmaya çalışan biriyim. Ama bu seneki oda arkadaşlarımdan biri beni resmen delirtti ve iki kere çok ciddi kavga ettik. Hatta ikincisinde kızın üstüne yürüdüm, arkadaş araya girip beni tutmasa o göz dönmesiyle beraber kızı parçalayacaktım yani bildiğiniz tekme tokat kavga edecektik, o raddeye geldim yani. İlki çok sert bir tartışmaydı, ikincisinde hem bağırarak bi taraflarımı yırtarak konuştum hem de saldırdım. Bunlar hoş şeyler mi? Kesinlikle hayır fakat normal uyarıları ciddiye almayan bir insana kavgayla ciddiye aldırmayı da bilirler yani. Ben bu olaylar yaşanmadan önce ciddi anlamda bir insanla en son ne zaman tartıştığımı hatırlamıyorum bile. İnsan bazı durumlarda sakinliğini kaybedebiliyor ama o sakinliği kaybetmek kolay olmamalı. Sabredersin sabredersin ve patlarsın, böyle kaybedilir sakinlik. Yurttaki dördüncü (son) yılım olduğunu da sözlerime eklemek isterim, yurtta kalanlar bilirler o tahammül kotasının her sene nasıl azaldığını. Yine de sizin yaptığınız poşetlere tekme atmak falan sokak ortasında hoş şeyler değil bunlar.

Tabi ki degil ama siz biraz daha sakin olun insanlari bu kadar dert etmemeye bakin herkes super mukemmel olmak zorunda degil siz de boylesiniz begenen yaninizda olur begenmeyen gider ama daha sakin olun boyle herkesten cok kendinize zarar verirsiniz
Haklisiniz daha sakin davrancam ve çok kafaya takmamaya calscam sagolun

Kız yapım bu fikir alışverişi yapalım diye fikrinizi sormuş,dalga geçen mi dersin,''ay inş öğrtmn deilsin.s.s'' diyen mi...
İnsanların sorunu ne cidden anlamıyorum.
Bilgisayarın önünde yazıp göndermek sizin için yetiyor tamam onu anladık da onu okuyacak ve belki de üzülüp kırılacak insanlar olduğunu da azıcık idrak edin bence.Şunu şöyle yapsanız daha iyi olmaz mı diye sormak yeterli bence,nefret kusmaya gerek yok.

Konu sahibi arkadaşım agresif bir yapın varsa bunu bastırmaktan başka çaren yok kalıcı arkadaşlık istiyorsan.Üstelik bu zamanla sana da zarar verir yerinde olsam en ufak bir sorunda bile içten içe kendimle konuşup bir şeyleri bastırmakla başlardım.Ayakkabıyı tekmelemen,sinirinden ağlaman bence durumdan hoşnut olmadığını ama üzerine bu huyun yapıştığını gösteriyor.

Son düzenleme:
Evet tabiki bu suyundan hoşnut değilim bu şekilde saygı çerçevesinde konuştuğunu için sanada teşekkür ederim evet Asabiyim ama dediğin gibi bunu kontrol edeblyrdm ama artk o kadar bunaldmki kendmi kontrl edemiyorum doktora da giderim iyi gelcgni dusunsem

biraz daha sakin ol. arkadaşlığını bitireceksen de bitirirsin ama yere atıp çiğnemeler falan... güzel değil.. bu arada bazı insanlar gerçekten çileden çıkarıyor. ben 2 sene çektim şimdi görüşmüyoruz

Kahvenize yazdığınız isim hoşuma gitti, burada yazılanlara katılmadım. Bazen insan kendini şımartmak ister.

Tartışma varsa konuşulur, bırakıp gidilmez ; burada da hak verdim size. Ancak eğer sevdiğiniz biriyse uzatmaz, büyük ihtimal barışırsınız. Yoksa aynı ev çekilmez.

Erkek arkadaşınızın genel durumunu bilmiyorum. Belki kapalı diye telaşlanmıştır. Hep huzurunuzu alan biriyse yok edin hayatınızdan.

Hep alttan alan tarafsanız bu çok yorucudur. İnsan patlar bir yerden sonra.

Üstünde tepindiğiniz ayakkabıları orada mı bıraktınız, toplayıp aldınız mı ? Eğer sonradan tekrar alıp/ toplayacağınız bir şeyse fırlatmanın manası yok, soyut ve somut olarak. :)

Aynen öyle su an eve geldim basım agridi uzandm yatagma su anda konuscak halim yok sonra konscm evdekilerle.ayakkabıları bıraktım almadim geri biri almıştır muhtemelen :)

Evet kendimdeki hatann farkındayım ama hakim olamadm kendme işte

Oo dobra bayan alırım bir dal. Dobra kelimesi seda sayan'in sabah kuşağı programında bitmemiş miydi yahu. Kokulu opucuklerimi gönderiyorum size bagyan. Hep iyi niyetinden kaybediyorsun sen ashshsjdj.

Ben seni anladim yaaa cok alttan almissin patlamissin herzaman böyle agresif oldugunu dusunmuyorum bosver insanlari takmadikca pervane olurlar sana
Evet öyle oldu bide hic gamsz olamadm su hayatta olcam deyince de olamysn ama su öfke işini halledcm inşallah su an düşünmekten basm catladi resmen kendme de zararm dokunmuş oldu

Şöyle söylim ..
Eğer benım annem dahı yolun ortasında elindeki poşetı yere atıp tekmelerse arkama bakmadan onu orda brakıp giderim...
Kimse senın bu tavırları çekmek zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…