Merhaba KK nün dobra bayanları

Ben sahsen ayakkabilari firlatan tepinen vs. Hareketleri olan biriyle arkadas olmak istemezdim. Arkadasinizin sizi birakip gitmesinden daha cocukca bir hareket biraz ofkenizi kontrol edin. Agresifim diyip isin icinden cikmak cok kolay. Herkes kendini kontrol edebilmeli.

yaptıgın olmamıs sende bunu kabul ediyosun ama ben seni anladım sen herkesi alıstırmısin alttan almaya buda patlama noktan olmus bence

Merhaba fatalstoke61

Bence siz kötü niyetli bir insan değilsiniz. Ama olayları ele tarzınız belki de kendinizi yeterince ifade edememeniz, ya da yanlış ifade etmeniz iliskilerinize yansıyor.
Bakın keza burada da çoğu arkadaş sizi yanlış anladı, yorumlara biraz bakınca öyle görüyorum.
Bazen insanları fark etmeden kendimizden tavır ve davranışlarla itebiliriz, belki sizin çevrenizdekilerde sizden yanlış sinyaller aldıkları için uzaklaştılar ve ya sizi anlamadılar, iletişiminizi düzeltirseniz çok büyük bir problem kalmayacağına inanıyorum.
Bol şans

Banada oluyodu arada. Kimseyi kirmam uzmem. Bagirmam cagirmam orta yerde aglamam. Boyle bir insanim. Ama gel gorki iste bi yerlerden cikiyor. Anskiyete ve disasiyif teshisi koydular sonra. 2 senelik sinir stres 2 ayda disari cikti. Yiktim doktum bagirdim krizler ataklar derken...
Onerim: kafani dagit, herseyi sen dusunme, hersey mukemmel olmak zorunda degil, herkesi memnun edemezsin, senden daha kotu durumda insanlar var, sahip olmadiklarin yerine sahip olduklarini dusun, icinden ne geliyorsa yap, bir amacin olsun, sadece annene babana mimnet et, minimalist ol fazlaliklari hayatindan cikar..

O ayakkabıları firlatmalar falan rezillik resmen, yüzüne soyleseydin söyleyeceğini arkasindan triplere girmek niye?

senın gıbı arkadasım olsun ıstemezdım acıkcası....
fazla fevrı, iletişim kuramayan,agzı bozuk
sakinlik, olgunluk her zaman kazandırır unutma.

senın gıbı arkadasım olsun ıstemezdım acıkcası....
fazla fevrı, iletişim kuramayan,agzı bozuk
sakinlik, olgunluk her zaman kazandırır unutma.
Bence senin okumanda problem var yada tam okumamissin. bende senn gibi arkadasm olsun istemezdim düşünmeyen önyargılı iletişim kurabildigini sanan

Bende cok sinirliyim bendede biseyler birikti. Hatta bir arkadasim ben ozel gundeyim cok sinirliyim tarzi bisey dedi bendede dedimki her kadinda olan birsey bu bunun arkasina siginma bende neden olmuyo tarzi saydirdim ona birde bu arkadas tezim tut herseyime laf soyledigi halde ki bizimde oncesi cok sorunumuz var ama poset firlatip ezmek disardan bakan biri icin bile cok sasirtici bi durum

Dışarda kavga edenler car tartisip elimdeki posetleri atmam çok mu şaşırtıcı :)

Burda çok mantıklı insanlar olduğu gibi çok boş insanlarda var ya şimdi buradaki herkes dobra yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…