- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.128
- 498
- Konu Sahibi Fatalstoke61
-
Bosver kendine bakEvet öyle oldu bide hic gamsz olamadm su hayatta olcam deyince de olamysn ama su öfke işini halledcm inşallah su an düşünmekten basm catladi resmen kendme de zararm dokunmuş oldu
Ayy ben iyi okuyamamışmıyımDüşündüm de dışarda Yyere poşet fırlatıp tekmeleyen bir arkadaşım olsa ondan koşarak uzaklaşırdım.
Ayy ben iyi okuyamamışmıyımsadece çok iyi kalpliyim iyilik istiyorum hatırlıyorum
Banada oluyodu arada. Kimseyi kirmam uzmem. Bagirmam cagirmam orta yerde aglamam. Boyle bir insanim. Ama gel gorki iste bi yerlerden cikiyor. Anskiyete ve disasiyif teshisi koydular sonra. 2 senelik sinir stres 2 ayda disari cikti. Yiktim doktum bagirdim krizler ataklar derken...Evet sizle konusacagim yine çünkü tarafsız bakan güzel insanlarsınız.iki tane ev arkadaşım var.birine zaten bu sıralar gıcığım takmayan tavırları yüzünden.biriyle de çok güzel arkadasligimiz var daha doğrusu cok seviyorum onu.ben asabi bi insanm bi haftadır canm ck sıkkın ama bu sabah çok enerjik uyandım dışarda işimiz vardı boktan bi sebepten sevdiğim ev arkadasimla tartstik.neyse evden çıktık dışarda tavır yapılmasına yada tartışmaya karşıyım hiç sevmem bunuda bilirler.sevmedgm bi hareket yaptı ve bastı gitti sevdigim arkds.çileden çıktım elimde ayakkabı posetleri vardı firlattim yola attım ezdim onları.bi haftalık etkide üzerimde tabi neyse öteki uyuzda gitti.bende söve söve gittim bi banka oturdum sigara yakaym dedim cakmak yanmadi basladm ağlamaya. Anahtarmda yok kapattm telefonu gittim bi kafeye en sevdiğim tatlıyı yedim bide kahve söyledim üzerine ' bitanesin sen ...' diye adımı yazdrdm içtim sonra telefonu actm erkek arkdsm aradı telefon bye kapalı vs nye beni aramadn tam kendme gelmstm oda canmi sktı.ve bu ara herşey bana fazla batar oldu.olayları uzun olck diye tam anlatamadm ama su kadarını söyliyim beni sevdiğini bilim karsmdakini çok mutlu ederim kirdiysam gönlünü yaparm.ama bıktım artık hep başkasını düşünmekten bugün gördmki kimse beni düşünmüyo yemisim arkadaşlığı dedim kendi kendime yanls mi yapıyorum hep ben mi alttan alcam insanlari. Bi kere almadm gördm kimse yok a..kendmi düşünmeye hakkm yok sanki alistirdim galiba herkesi.büyük bi dert değil sadece fikir alışverişi maksat.
Kızlar şöyle bi düzenleme getireyim elimdekileri attgmi onlar gormedi tabiki bu hoş bisey değil ofkemi kontrol etmem gerekirdi bu kısım benim hatam ama ben hep bu tarz şeyler yapan biri değilim sadece sıkıntılar üst üste geldi bu şekilde oldu maalesef düzgün anlatamadgm için hemen kisiligimi belirlediniz sizde haklisiniz
Sjajsjsjsjsj yıkıldım gülmekten yahahahahahSende bır arsızlık sezdım sankı .
senın gıbı arkadasım olsun ıstemezdım acıkcası....Evet sizle konusacagim yine çünkü tarafsız bakan güzel insanlarsınız.iki tane ev arkadaşım var.birine zaten bu sıralar gıcığım takmayan tavırları yüzünden.biriyle de çok güzel arkadasligimiz var daha doğrusu cok seviyorum onu.ben asabi bi insanm bi haftadır canm ck sıkkın ama bu sabah çok enerjik uyandım dışarda işimiz vardı boktan bi sebepten sevdiğim ev arkadasimla tartstik.neyse evden çıktık dışarda tavır yapılmasına yada tartışmaya karşıyım hiç sevmem bunuda bilirler.sevmedgm bi hareket yaptı ve bastı gitti sevdigim arkds.çileden çıktım elimde ayakkabı posetleri vardı firlattim yola attım ezdim onları.bi haftalık etkide üzerimde tabi neyse öteki uyuzda gitti.bende söve söve gittim bi banka oturdum sigara yakaym dedim cakmak yanmadi basladm ağlamaya. Anahtarmda yok kapattm telefonu gittim bi kafeye en sevdiğim tatlıyı yedim bide kahve söyledim üzerine ' bitanesin sen ...' diye adımı yazdrdm içtim sonra telefonu actm erkek arkdsm aradı telefon bye kapalı vs nye beni aramadn tam kendme gelmstm oda canmi sktı.ve bu ara herşey bana fazla batar oldu.olayları uzun olck diye tam anlatamadm ama su kadarını söyliyim beni sevdiğini bilim karsmdakini çok mutlu ederim kirdiysam gönlünü yaparm.ama bıktım artık hep başkasını düşünmekten bugün gördmki kimse beni düşünmüyo yemisim arkadaşlığı dedim kendi kendime yanls mi yapıyorum hep ben mi alttan alcam insanlari. Bi kere almadm gördm kimse yok a..kendmi düşünmeye hakkm yok sanki alistirdim galiba herkesi.büyük bi dert değil sadece fikir alışverişi maksat.
Kızlar şöyle bi düzenleme getireyim elimdekileri attgmi onlar gormedi tabiki bu hoş bisey değil ofkemi kontrol etmem gerekirdi bu kısım benim hatam ama ben hep bu tarz şeyler yapan biri değilim sadece sıkıntılar üst üste geldi bu şekilde oldu maalesef düzgün anlatamadgm için hemen kisiligimi belirlediniz sizde haklisiniz
Bence senin okumanda problem var yada tam okumamissin. bende senn gibi arkadasm olsun istemezdim düşünmeyen önyargılı iletişim kurabildigini sanansenın gıbı arkadasım olsun ıstemezdım acıkcası....
fazla fevrı, iletişim kuramayan,agzı bozuk
sakinlik, olgunluk her zaman kazandırır unutma.
Dışarda kavga edenler car tartisip elimdeki posetleri atmam çok mu şaşırtıcı :)Bende cok sinirliyim bendede biseyler birikti. Hatta bir arkadasim ben ozel gundeyim cok sinirliyim tarzi bisey dedi bendede dedimki her kadinda olan birsey bu bunun arkasina siginma bende neden olmuyo tarzi saydirdim ona birde bu arkadas tezim tut herseyime laf soyledigi halde ki bizimde oncesi cok sorunumuz var ama poset firlatip ezmek disardan bakan biri icin bile cok sasirtici bi durum
hıhım evet sen dogrusunBence senin okumanda problem var yada tam okumamissin. bende senn gibi arkadasm olsun istemezdim düşünmeyen önyargılı iletişim kurabildigini sanan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?