Şikayet edin. Okula cimere nereyi bulursanız artık. Dersin kayıtları tutuluyor bildiğim kadarıyla. Onunla şikayetçi olun elinizde delil bulunsun.Mrblar 10yasında yetim oglum var iyi egitim alması için özel okula gönderiyordum şuan online ders alıyo. Oglum derslerinde cok basarılı ve saygılı bütün öğretmenleri oglumu cok seviyor bana tşk ediyorlar.ama 1tane matematik öğretmeni var 5 aydır oglum nezmn yapmaya kalksa hepşevkini kırıyor en son canıma tak dedi bende dersine katıldım kamerayı actım beni görmüyor tabiki oglum dediki öğretmenim ben soruyu yazdım bu lafın üstüne bagırarak şimdi bu bilgisayarın camını kırıcam bunu basarıcam gelip oraya senin kafanı kırıcamdedi oglum 20kişinin içinde rencide oldu aglamaya basladı şimdi siz olsanız ne yaparsınız????
Önce öğretmeni arayarak sorunun ne olduğunu neden böyle davrandığını sorun . Çocuğunuzun onca kişi içinde rencide olup üzüldüğünü söyleyin cevabına göre hareket edin idareye bildirebilirsiniz.Mrblar 10yasında yetim oglum var iyi egitim alması için özel okula gönderiyordum şuan online ders alıyo. Oglum derslerinde cok basarılı ve saygılı bütün öğretmenleri oglumu cok seviyor bana tşk ediyorlar.ama 1tane matematik öğretmeni var 5 aydır oglum nezmn yapmaya kalksa hepşevkini kırıyor en son canıma tak dedi bende dersine katıldım kamerayı actım beni görmüyor tabiki oglum dediki öğretmenim ben soruyu yazdım bu lafın üstüne bagırarak şimdi bu bilgisayarın camını kırıcam bunu basarıcam gelip oraya senin kafanı kırıcamdedi oglum 20kişinin içinde rencide oldu aglamaya basladı şimdi siz olsanız ne yaparsınız????
Parayla rezillik bu olsa gerek müdür yardımcısı varmıs okulda söyledik olmaması gerekiyor dedi u kadar okul müdürünü aradım haberleri varmıs telefonumu bile acmadı geri aramadı bile siz olsaydınız napardınız??Okul idarenize şikayetçi olun.
Sözle değil dilekçe vererek şikayetçi olun zaten.Parayla rezillik bu olsa gerek müdür yardımcısı varmıs okulda söyledik olmaması gerekiyor dedi u kadar okul müdürünü aradım haberleri varmıs telefonumu bile acmadı geri aramadı bile siz olsaydınız napardınız??
Elimde delilim var zaten ben kayda almıstım telefonumda var ama okul müdürlerigeri dönüş bile yapmadılar .öğretmenle konustum sözde şaka yapmıs bende dedimki ben vardım yanında hiçte şaka yapmadınız !!! Dedigim zaman şok olduŞikayet edin. Okula cimere nereyi bulursanız artık. Dersin kayıtları tutuluyor bildiğim kadarıyla. Onunla şikayetçi olun elinizde delil bulunsun.
Böyle bir olayın anlatıldığı şekilde olma ihtimali milyonda 1... Özel, devlet farketmez.Mrblar 10yasında yetim oglum var iyi egitim alması için özel okula gönderiyordum şuan online ders alıyo. Oglum derslerinde cok basarılı ve saygılı bütün öğretmenleri oglumu cok seviyor bana tşk ediyorlar.ama 1tane matematik öğretmeni var 5 aydır oglum nezmn yapmaya kalksa hepşevkini kırıyor en son canıma tak dedi bende dersine katıldım kamerayı actım beni görmüyor tabiki oglum dediki öğretmenim ben soruyu yazdım bu lafın üstüne bagırarak şimdi bu bilgisayarın camını kırıcam bunu basarıcam gelip oraya senin kafanı kırıcamdedi oglum 20kişinin içinde rencide oldu aglamaya basladı şimdi siz olsanız ne yaparsınız????
Kayıt ettim zaten cimere şikayet edicem süreç ne şekilde olur onu merak ediyorumBu şekilde birdqha yapın ve görüntüleri kaydedin sonra şikayet edersiniz olur biter
Tabiki gercek malesef yasanılan bir olay 3gündür oglum derse girmek istemiyor danısman öğretmenide haklı buldu biziBöyle bir olayın anlatıldığı şekilde olma ihtimali milyonda 1... Özel, devlet farketmez.
Diyelim ki gerçek. Tabiki şikayet edeceksiniz. Özel okullar dersi kaydediyor zaten. Gerekli cezayı alır. Yok dediğiniz gibi değilse olay siz ödersiniz tazminatı.
Soruşturma açılır öğretmenin idarenin ifadesi alınır kayıtlar izlenir. Anlattıklarınız doğruysa ögretmene uyarı cezası verilebilir ne ceza verilir tam kestiremiyorum. Idare okuldan da gönderebilir öğretmeniKayıt ettim zaten cimere şikayet edicem süreç ne şekilde olur onu merak ediyorum
Çok tşk ederim bizde inanın öle düşünüyoruz böleleri öğretmen olamaz !!! Cocugum dersten sogudu şaka gibi kaydını okuldan alıcam . Cimere şkayetedicem hukuksal yola basvurucam kendi hocalarıma sordum avukatlara sordum dinlettim onlarda şok oldularolay anlattığınız gibiyse eksiklik yoksa öğretmenin psikolojik sorunları vardır. ben yazdım diyen öğrenciye böyle cevap verilmez. hatta saygısızlık yapsa bile böyle bir cümle kurulmaz.
önce öğretmenle konuşun. neden boyle davrandığıni sorun. eger kendini duzeltmiyorsa okul idaresine başvurursunuz.
Diyemedim çk demek istedim elim ayagım titredi resmen sinirden haklıyken haksız duruma düşmemek için iyiki demedim şuan ben haklıyım çünkü elimde ses kaydı var görüntüyle brlikteO sırada gel kır bakalım kim kimin kafasını kırıyor görelim. Şikayet edeceğim sizi deseydinis
Şikayeti deseydiniz bari yav accuk tutuşsaydıDiyemedim çk demek istedim elim ayagım titredi resmen sinirden haklıyken haksız duruma düşmemek için iyiki demedim şuan ben haklıyım çünkü elimde ses kaydı var görüntüyle brlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?