Tabi biraz uzun sürer ama sonunda görevinden alınırKayıt ettim zaten cimere şikayet edicem süreç ne şekilde olur onu merak ediyorum
50yasında öğretmen nasıl konusacagını ben öğretmicem ona !! Agzından cıkanı kulagı duysunHalkımız da cimeri iyi öğrendi. Önce durumu izah eder uyarırsın, şayet devam ediyorsa gerekli yerlere şikayette bulunursun. Hepimiz insanız bir kişinin ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay olmamalı. Önce konuşup kendisini düzeltmesi için bir fırsat tanıyın
Yani ben derslerine katıldım gecen arkadası dediki öğretmenim diger arkadasımın sesi acıldı dedi ona dedigi laf evet defne hanım arkadasınızın avukatı konusuyor bu hitap 10yasındaki cocuklaraGenelde mi böyle yoksa sizin oglunuza karşı mı bu tavrı? Her ikiside normal degil .
Hakarete uğradığında kullanmayacak madem, ne zaman kullanacak halkımız cimer'i?Halkımız da cimeri iyi öğrendi. Önce durumu izah eder uyarırsın, şayet devam ediyorsa gerekli yerlere şikayette bulunursun. Hepimiz insanız bir kişinin ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay olmamalı. Önce konuşup kendisini düzeltmesi için bir fırsat tanıyın
El kadar cocuklara böyle davranan insan ogretmen olmamali bence tabiki sikayette bulunacaklarHalkımız da cimeri iyi öğrendi. Önce durumu izah eder uyarırsın, şayet devam ediyorsa gerekli yerlere şikayette bulunursun. Hepimiz insanız bir kişinin ekmeğiyle oynamak bu kadar kolay olmamalı. Önce konuşup kendisini düzeltmesi için bir fırsat tanıyın
Malesef öğretmeniyle msjımızı okursanız inanabilirsiniz sorumsuzluk diz boyu!Ozel Okul idaresi bunu gormezden gelmez. Telefona cikmamasinin baska nedenleri vardir. Bu gozardi edilecek bir sey degildir.
En ufak bir sikayette bile ogretmenleri cagirip konusuyorlar ki bu buyuk bir olay.
Öğretmek zorunda değilsin rahatsız olduğunu belirtirsin kendi düzeltmezse okula şikayet edersin sonuç alamazsan cimere yazarsın. Yaptığı çok yanlış özellikle o yaştaki bir çocuğa bunu yapması, çocuk ileride özgüven sorunları yaşayabilir. Fakat hepimiz kötü dönemlerden geçiyoruz en azından bir kez uyarılmayı hak etmiyor mu50yasında öğretmen nasıl konusacagını ben öğretmicem ona !! Agzından cıkanı kulagı duysun
Oğlunuza söylenen kabul edilemez ama bu örnek ve benzerlerinde önemli olan iki tarafın ne hissettiğidir.Yani ben derslerine katıldım gecen arkadası dediki öğretmenim diger arkadasımın sesi acıldı dedi ona dedigi laf evet defne hanım arkadasınızın avukatı konusuyor bu hitap 10yasındaki cocuklara
Tabikide ev sessiz mutfaktan direk bgıra bagıra sesi duyuluyor kendisinin devamlı igneleyici bu konusmalar ve oglumunda şikayeti üzerine daha dikkatli takip ettim ve olay patladıÖğretmeni haklı bulmak için tek bir taraf yok ama müdahaleci bir anne izlenimi aldım sizden.
5 aydır şevkini kırıyor demişsiniz, sürekli takiptesiniz yani...
Uyardım şakaymıs 4önce uyardı danısman öğretmeni bu sefer beterini yaptı yapcak birşeyim kalmadıÖğretmek zorunda değilsin rahatsız olduğunu belirtirsin kendi düzeltmezse okula şikayet edersin sonuç alamazsan cimere yazarsın. Yaptığı çok yanlış özellikle o yaştaki bir çocuğa bunu yapması, çocuk ileride özgüven sorunları yaşayabilir. Fakat hepimiz kötü dönemlerden geçiyoruz en azından bir kez uyarılmayı hak etmiyor mu
Bu öğretmen hiç çocuklarla okulda eğitimde oldu mu?Tabikide ev sessiz mutfaktan direk bgıra bagıra sesi duyuluyor kendisinin devamlı igneleyici bu konusmalar ve oglumunda şikayeti üzerine daha dikkatli takip ettim ve olay patladı
Okuduğunuzu anlamakta güçlük çekiyorsunuz sanırım. O da bir insan onun da bir özel hayatı var. Belki eşi terk etti belki annesi öldü bilemeyiz. Yaptığı çok çok yanlış ama yapılacak ilk şey cimere yazmak mıdır? Önce kişi güzelce uyarılsa düzelmezse gerekli şikayetler yapılsa daha hoş olmaz mı?El kadar cocuklara böyle davranan insan ogretmen olmamali bence tabiki sikayette bulunacaklar
O zaman gerekli yerlere şikayette bulunun tabiiUyardım şakaymıs 4önce uyardı danısman öğretmeni bu sefer beterini yaptı yapcak birşeyim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?