Merhaba öğretmenin öğrencisine hakareti!!!

50yasında öğretmen nasıl konusacagını ben öğretmicem ona !! Agzından cıkanı kulagı duysun

Genelde mi böyle yoksa sizin oglunuza karşı mı bu tavrı? Her ikiside normal degil .
Yani ben derslerine katıldım gecen arkadası dediki öğretmenim diger arkadasımın sesi acıldı dedi ona dedigi laf evet defne hanım arkadasınızın avukatı konusuyor bu hitap 10yasındaki cocuklara

Hakarete uğradığında kullanmayacak madem, ne zaman kullanacak halkımız cimer'i?

El kadar cocuklara böyle davranan insan ogretmen olmamali bence tabiki sikayette bulunacaklar

Ozel Okul idaresi bunu gormezden gelmez. Telefona cikmamasinin baska nedenleri vardir. Bu gozardi edilecek bir sey degildir.
En ufak bir sikayette bile ogretmenleri cagirip konusuyorlar ki bu buyuk bir olay.
Malesef öğretmeniyle msjımızı okursanız inanabilirsiniz sorumsuzluk diz boyu!

Eklentiler

• 82CFFE0E-4F0B-4C52-BA5F-6445F2AB0818.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 378
50yasında öğretmen nasıl konusacagını ben öğretmicem ona !! Agzından cıkanı kulagı duysun
Öğretmek zorunda değilsin rahatsız olduğunu belirtirsin kendi düzeltmezse okula şikayet edersin sonuç alamazsan cimere yazarsın. Yaptığı çok yanlış özellikle o yaştaki bir çocuğa bunu yapması, çocuk ileride özgüven sorunları yaşayabilir. Fakat hepimiz kötü dönemlerden geçiyoruz en azından bir kez uyarılmayı hak etmiyor mu

Yani ben derslerine katıldım gecen arkadası dediki öğretmenim diger arkadasımın sesi acıldı dedi ona dedigi laf evet defne hanım arkadasınızın avukatı konusuyor bu hitap 10yasındaki cocuklara
Oğlunuza söylenen kabul edilemez ama bu örnek ve benzerlerinde önemli olan iki tarafın ne hissettiğidir.
Sınıf ortamında o an gelişen bazı muhabbetler dışarıdan birisi için tuhaf olabilir.
Oğlunuza söyleneni ayrı tutuyorum.

Öğretmeni haklı bulmak için tek bir taraf yok ama müdahaleci bir anne izlenimi aldım sizden.
5 aydır şevkini kırıyor demişsiniz, sürekli takiptesiniz yani...
Tabikide ev sessiz mutfaktan direk bgıra bagıra sesi duyuluyor kendisinin devamlı igneleyici bu konusmalar ve oglumunda şikayeti üzerine daha dikkatli takip ettim ve olay patladı

Bu gerçek olamaz
Benim ablam sinif öğretmeni mesela
Akşama kadar canlı ders
Ve gönüllü olarak akşam derslerinden sonra giremeyen öğrencilere ek ders veriyor akşam ablamin 21.00de bitiyor dersi
Ve küçük çocuklar hepsi bazen birden konuşuyor okadar ses oluyor ki abla iyi dayanıyorsun dedim
Bir öğretmen hiçbir şartta bir ogrenciye bunu nasıl der
Kesinlikle hasta olmali.

Uyardım şakaymıs 4önce uyardı danısman öğretmeni bu sefer beterini yaptı yapcak birşeyim kalmadı

Tabikide ev sessiz mutfaktan direk bgıra bagıra sesi duyuluyor kendisinin devamlı igneleyici bu konusmalar ve oglumunda şikayeti üzerine daha dikkatli takip ettim ve olay patladı
Bu öğretmen hiç çocuklarla okulda eğitimde oldu mu?
Sadece pandemi döneminde mi tanıştılar kendisiyle?

El kadar cocuklara böyle davranan insan ogretmen olmamali bence tabiki sikayette bulunacaklar
Okuduğunuzu anlamakta güçlük çekiyorsunuz sanırım. O da bir insan onun da bir özel hayatı var. Belki eşi terk etti belki annesi öldü bilemeyiz. Yaptığı çok çok yanlış ama yapılacak ilk şey cimere yazmak mıdır? Önce kişi güzelce uyarılsa düzelmezse gerekli şikayetler yapılsa daha hoş olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…