Merhaba öğretmenin öğrencisine hakareti!!!

Bu öğretmen hiç çocuklarla okulda eğitimde oldu mu?
Sadece pandemi döneminde mi tanıştılar kendisiyle?
Malesef ortaokuldaki öğretmenleri yeni tanıyoruz 5 senelik o okuldayız ama ortaokul bölümü farklıydı suan online veriyor ama acıldıgı vakit yine o öğretmen vericekmiş dersleri

Bir öğretmen olarak yazdığınız olayın ben de inanılmaz ölçüde çarpıtıldığını düşünüyorum.Bu ülkede bir öğretmenin veliye yaranma ihtimali sıfır o ayrı bir konu. Ama her gün saatlerce canlı ders yapan bir insan olarak ben de yer yer çileden çıkıyorum.
Örnek vermek gerekirse matematikten veya herhangi bir dersten soru sorunca belki günde 100 kere abartısız 'bitirenler sessizce beklesinler diğer arkadaşlarının dikkatlerini dağıtmasnlar' dediğim halde 2 3 öğrenci asla beklemeyip inadına 2 saniyede bİr 'ben bitirdim , ben yazdm , benm bitti' die konuşup duruyorlar. Artık Allah aşkına bitirince bitirdim demeyn bekleyn demekten usandm diye söylene söylene ders yapmak zorunda kalıyorum. Bu öğretmen de üst üste konuşan hiç susmayan öğrencilerden yorulmuş olup sert çıkmış olabilir.

Ben hayret ediyorum yukarıda birisi eninde sonunda işinden atılır sen peşini bırakma yazmış. Nasıl bir vicdana sahipsiniz ya. Evimizde kendi çocuğumuza tahammül etmekte zorlanırken başkası çocuğa UZAKTAN sert çıkmış diye nasıl ekmeğini elinden alana kadar uğraşma hakkı buluyorsunuz kendinizde.

Biz ne zaman bu kadar nefret dolu olduk anlayamıyorum. İnşallah yardımınıza ihtiyacı olan insanların da eninde sonunda ağzı ekmek görene kadar peşini bırakmıyorsunuzdur hepiniz.

Bir öğretmen gece gündüz çocuğunu yağlayan ballayan veya şikayet eden, olur olmaz her saat öğretmeni taciz boyutunda arayan mesaj yağmuruna tutan , akla hayale sığmayan beklentilere giren , dilinden şikayeti yargıyı düşürmeyen yüzlerce veliye sabrediyor da ; bir veli öğretmenin, onca yıllık meslek hayatını çoluğunu çocuğunu borcunu harcını insanlar karşısındaki haysiyetini onurunu hiç edene kadar uğraşıyor......

Bende ogretmenim kusura bakmayın ama hiç inandırıcı degil . Ben devlette sınıf ogretmeniyim veliler açığımızı bekleyen kurtlar gibi canlı dersleri dinliyor ve bizler bunun farkındayız . Kime kaç defa söz hakkı veriyoruz kime kaç defa aferin diyoruz hepsini sayıyorlar .
hele hele özelde böyle bir tepki imkansız

Malesef öğretmeniyle msjımızı okursanız inanabilirsiniz sorumsuzluk diz boyu!
Bunu sinif rehber ogretmeniyle mi konustunuz?
Nacizane size tavsiyem cocugunuzu bu okuldan alin.
Sinif rehber ogretmenin de yaklasimi yanlis. Hic Profesyonelce degil. Yorum katilmamali ozellikle boylesi hassas bir konuya. Idareyle kendisi de iletisim kurmaliydi zaten “off ya” lafi yerine!

Malesef ortaokuldaki öğretmenleri yeni tanıyoruz 5 senelik o okuldayız ama ortaokul bölümü farklıydı suan online veriyor ama acıldıgı vakit yine o öğretmen vericekmiş dersleri
Böyle bir öğretmenin şikayet dosyası kabarıktır diye düşünüyorum.
İlla ki bugüne kadar diğer velilerden de şikayet eden olmuştur.
Yaptığı çok çok yanlış.
Belki düzen sağlamak adına sert polisi oynuyor desek o üslupla zaten ordinaryus olsa ne verebilir çocuklara?
Bunun çok daha başka yolları var ama hakaret, tehdit gibi aba altından sopa göstermek kabul görebilir bir durum değil.
Direkt olarak müdürle görüşün derim.

Konuya inanmadim kusura bakmayin.
Ozel olsun devlet olsun boyle bir sey mumkun degil. Lutfen su ogretmenler uzerinden sacmasapan konular acmayin artik ya
Siz bilirsiniz inanıp inanmamak sorun degil ben herseyimle diger sayfada msjı bile kanıtladım sacma sapan dediginizi biz 3gün önce yasadık!!!!

Veli tanımlamanız ne kadar değişik
Kendinizi bir savaşta cephede görüyor olmak, mesleğinizle bağdaşmıyor, üzgünüm.
Sizin tek gayeniz öğrencileriniz olmalıydı, onların takıntılı velileri değil.

Kusura bakmayın bu işi begenmiyorsnız zor geliyorsa yapmayacaksınız meslegini seven öğrencisini sever bizde yoldan toplamıyoruz parayı okula iyi egitim alsın dövüş öğrensin diye milyarlar dökmüyorum ben!!! Sonuna kadar şikayette bulunucam herkes işini saygısıyla severk yapsın

Okula degil,bimer ve cimer e yazili sikayet edeceksiniz.Müdür yazili olarak o sikayetlere geri dönmek zorunda bildigim kadariyla.Ellinizdeki kaydi da sakli tutun.Okulla,müdürle vakit kaybetmeyin.Madem ki dönmüyorlar.

Söylediğimiz belki de az bile .
bizim gayeniz zaten öğrenciler ama öğretmeni samar oğlana çeviren en ufak bir yanlış anlamada şikayet edilen olunca mecburen bizde gardimizi ona göre alıyoruz .
Size bir olayı anlatayım 4. Sınıfları okuturken stajyer öğrenci geldi ertesi gün okula gelecek ders anlatacak . Ben kaynak kitap veriyorum derse nasıl giriş yapacağını anlatıyorum .
İki gün sonra da deneme sınavı var. Veli beni şikayet ediyor ogrenci velisine soruları söylememle ilgili .
Okula müfettişler geldi kamera kayitlari incelendi
Halbuki gelip bana sorsaydı durumu ben ona açıklardın .

Özel hayatinda ne olursa olsun bu şekilde davranamaz el kadar bebeyi azarlamak kolay gitsin disine göre birini bulsun. Sizde konusmaniza dikkat edin

Nakiller şuan kapalı çarşamba günü baska bir kolejle randevum var tabiki alıcam cok yıprandık

Devlette öğretmenim. Valla yani özelde değil devlette bile bu tarz davranışı kabul etmezler. Anın da uyarı yer. Tek size d yapmamıştır illaki başka birilerine de yapmıştır. Diğer veli görüşleri nelerdir? Kusura bakmayın ama canlı derste tek tek kelimeşerimi seçerek konuşuyorum. Biliyorum ki yüm ailece izleniyorum. Pek mantıklı gelmedi konunuz. Hiç kims bu derece ateşe atmaz diye düşünüyorum. Ama kanıt varsa tabi gider idareye dilekçe ile başvurur yaptırırsınız gerekeni.

Kanıtım var ses kaydıda var danısman öğretmeni baska 5 sınıflardan bikac erkek cocugunada böle davranmıs öğretmen toplantısında özelllikle müdür bey uyarmıs öğrencilerinizle konusurken sözlerinize dikkat edin diye malesef sözün bittigi yer

Nakiller şuan kapalı çarşamba günü baska bir kolejle randevum var tabiki alıcam cok yıprandık
Ben de bir ozel okulda ogretmenim ve ayrica sinif rehber ogretmeniyim. Velilerden boyle hassas bir konuda sikayet geldigi zaman idarecilere kimseye yorum yapilmadan rapor ediyoruz. Bu idarecilerin kirmizi cizgisidir.
Cunku baska ogretmenler konuya mudahil olamaz olursa is buyur.
Evet bu pandemi herkesi cok yipratti. Ogretmeni,ogrencisi, velisi...
Tabi ki soylenen sey cok kaba soylenmemesi gerekir ve hic bir sekilde hakli cikarmaz BIR INSANIN bu sekilde tepki vermesini ancak altyapisinda neler var acaba bunu ogrendiniz mi?
Sadece saka yaptim mi diyor ogretmen yoksa baska nedenler var mi?

11 yildir ogretmenlik yapiyorum. Hicbir zaman bu sekilde bir ogretmenin ozellikle bir ogrenciye takmasini, o ogrencinin uzerine gitmesini, o ogrenciye tahammulsuzluk göstermesini anlayamadim. Tabi ki bazi ogrencilerin yeri farkli oluyor ama ozellikle bir ogrenciye kotu davranmanin aciklamasi yok.
Siz sadece sizin cocugunuza boyle yaklastigina emin misiniz?

Kelimesi kelimesine hak verdim yazıklarınıza.Ne yazık ki bütüne bakılmadan parçaya bakılıyor.Yazmak istediğim çok şey var da kimseyle tartışmak istemiyorum.Ama sadece şunu söylemek istiyorum.Şu anki neslin bozuk olmasının nedenlerinden bir tanesi de aşırı müdaheleci,çocuklarını arkadaşları içinde okul içinde çok tanımayan aileler yüzünden ne yazık ki..

Hayır baska hiçbir neden yok tüm öğretmenleri cok saygılı ve derslerinde basarılı oldugunu sölüyor . Bu öğretmene sordugumda evet emir saygılı bir cocuk calıskan dedi . Dedim hangi hakla sölediniz tık yok ? Bana baska care bırakmadı ilk bastan benim orda dersi dinlemedigimi sanarak saka dedi ama ben duydum sert birşekilde bagararak dediniz deyince tıkyok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…