Merhaba öğretmenin öğrencisine hakareti!!!

Yazılı şikayette bulundunuz mu?
Gelişmeleri paylaşmadınız
2,3gündür yogundum kusura bakmayın oğlum bu davranıstan sonra dersine girmek istemiyor soguducocuk ergen psikolog ile görüştüm oglumda görüştü böyle bir tepki vermesinin normal oldugunu söledi ve kesin kararlı bu okuldan ayrılmak için dedi . Evet cimere şikayet ettim ama müdür ile yüzyüze konusmadım çünkü artık konusulcak bir şey yok oglum istemiyor birde benden cektigim kaydı dinledi ama kaydı benden istiyor avukatlarda vermek zorunda degilsin sakınverme senin aleyhine olur dediler o yüzden şuanlık bu şekilde neler olucak

Insallah egitim hayatinda daha fazla tatsiz bir durum yasamaz. Ayrica kendisini ifade edebilmesini, boyle durumlarda hakkini savunmasi gerektigini de soyleyin lutfen. Cunku hayatinda surekli maruz kalacak. Kendini ifade edebilmesi cok onemli.

Insallah egitim hayatinda daha fazla tatsiz bir durum yasamaz. Ayrica kendisini ifade edebilmesini, boyle durumlarda hakkini savunmasi gerektigini de soyleyin lutfen. Cunku hayatinda surekli maruz kalacak. Kendini ifade edebilmesi cok onemli.
Aminn inşallah oglumu efendi saygılı olarak yetiştirdim kendisi kalitesini belli etti

Ben soruyu yazdım deyince, öğretmenin verdiği orantısız tepki bana pek mantıklı gelmedi. Yani olayda mübalağa var gibi

27 bin tl ödediğiniz okul gerçekten çok ilginçmiş
Öğrencinizi okuldan almak tabi ki hakkınız ama okul idaresine veya milli eğitime yazılı şikayette bulunabilirdiniz bence
Müdüre ses kaydı verme vermeme işi çok fark etmez yedekleyip öyle verilebilirdi, haklıysanız şikayet etmeniz aleyhinize nasıl sonuçlanabilirdi?
Hiç uğraşmak istemiyorum diyorsanız o da hakkınız tabi ki.

Zaten şikayet ettim gerekli yerlere ve öle bir yerde durmamalıyız kalitesizlik diz boyu.... bu yüzden bende degiştirdim oğlumun istegi üzerine

Şimdi iki okula birden verecek paranız var mı?
Ben zaten 5.sınıfn ücretini coktan ödeyip bitirmiştim 6.sınıfın ücretine baslamıstım diger okulundan aldım ücreti buraya kayıt ettirdim buraya ödeme yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…