2,3gündür yogundum kusura bakmayın oğlum bu davranıstan sonra dersine girmek istemiyor soguduYazılı şikayette bulundunuz mu?
Gelişmeleri paylaşmadınız
Insallah egitim hayatinda daha fazla tatsiz bir durum yasamaz. Ayrica kendisini ifade edebilmesini, boyle durumlarda hakkini savunmasi gerektigini de soyleyin lutfen. Cunku hayatinda surekli maruz kalacak. Kendini ifade edebilmesi cok onemli.2,3gündür yogundum kusura bakmayın oğlum bu davranıstan sonra dersine girmek istemiyor soguducocuk ergen psikolog ile görüştüm oglumda görüştü böyle bir tepki vermesinin normal oldugunu söledi ve kesin kararlı bu okuldan ayrılmak için dedi . Evet cimere şikayet ettim ama müdür ile yüzyüze konusmadım çünkü artık konusulcak bir şey yok oglum istemiyor birde benden cektigim kaydı dinledi ama kaydı benden istiyor avukatlarda vermek zorunda degilsin sakınverme senin aleyhine olur dediler o yüzden şuanlık bu şekilde neler olucak
Aminn inşallah oglumu efendi saygılı olarak yetiştirdim kendisi kalitesini belli ettiInsallah egitim hayatinda daha fazla tatsiz bir durum yasamaz. Ayrica kendisini ifade edebilmesini, boyle durumlarda hakkini savunmasi gerektigini de soyleyin lutfen. Cunku hayatinda surekli maruz kalacak. Kendini ifade edebilmesi cok onemli.
Mrblar 10yasında yetim oglum var iyi egitim alması için özel okula gönderiyordum şuan online ders alıyo. Oglum derslerinde cok basarılı ve saygılı bütün öğretmenleri oglumu cok seviyor bana tşk ediyorlar.ama 1tane matematik öğretmeni var 5 aydır oglum nezmn yapmaya kalksa hepşevkini kırıyor en son canıma tak dedi bende dersine katıldım kamerayı actım beni görmüyor tabiki oglum dediki öğretmenim ben soruyu yazdım bu lafın üstüne bagırarak şimdi bu bilgisayarın camını kırıcam bunu basarıcam gelip oraya senin kafanı kırıcamdedi oglum 20kişinin içinde rencide oldu aglamaya basladı şimdi siz olsanız ne yaparsınız????
27 bin tl ödediğiniz okul gerçekten çok ilginçmiş2,3gündür yogundum kusura bakmayın oğlum bu davranıstan sonra dersine girmek istemiyor soguducocuk ergen psikolog ile görüştüm oglumda görüştü böyle bir tepki vermesinin normal oldugunu söledi ve kesin kararlı bu okuldan ayrılmak için dedi . Evet cimere şikayet ettim ama müdür ile yüzyüze konusmadım çünkü artık konusulcak bir şey yok oglum istemiyor birde benden cektigim kaydı dinledi ama kaydı benden istiyor avukatlarda vermek zorunda degilsin sakınverme senin aleyhine olur dediler o yüzden şuanlık bu şekilde neler olucak
27 bin tl ödediğiniz okul gerçekten çok ilginçmiş
Öğrencinizi okuldan almak tabi ki hakkınız ama okul idaresine veya milli eğitime yazılı şikayette bulunabilirdiniz bence
Müdüre ses kaydı verme vermeme işi çok fark etmez yedekleyip öyle verilebilirdi, haklıysanız şikayet etmeniz aleyhinize nasıl sonuçlanabilirdi?
Hiç uğraşmak istemiyorum diyorsanız o da hakkınız tabi ki
Şimdi iki okula birden verecek paranız var mı?Zaten şikayet ettim gerekli yerlere ve öle bir yerde durmamalıyız kalitesizlik diz boyu.... bu yüzden bende degiştirdim oğlumun istegi üzerine
Ben zaten 5.sınıfn ücretini coktan ödeyip bitirmiştim 6.sınıfın ücretine baslamıstım diger okulundan aldım ücreti buraya kayıt ettirdim buraya ödeme yaptımŞimdi iki okula birden verecek paranız var mı?
Pandemi döneminde kolay kolay vermiyolar ücreti diye duymuştum da ondan sormuştum.Ben zaten 5.sınıfn ücretini coktan ödeyip bitirmiştim 6.sınıfın ücretine baslamıstım diger okulundan aldım ücreti buraya kayıt ettirdim buraya ödeme yaptım
Yoo hayır kaydımı sildirdim mecbur vericekler benim yasal hakkım sonucta kac derse girdiyse ücretini verdim geri kalan ücretimi aldımPandemi döneminde kolay kolay vermiyolar ücreti diye duymuştum da ondan sormuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?