Merhaba öğretmenin öğrencisine hakareti!!!

Sonuç olarak okul idaresine ya da savcılığa şikayette bulundunuz mu yazılı olarak?
2 gün oldu gelişmeleri merak ediyorum

Öğretmen o lafi diosa bence temiz delirmis. Ama her deliyi de bi delirten vardir. Ben yazdım niye diyo ki oglunuz ona yazip yazmadigi mi soruluyor. Her sinifta vardir böyle luzumsuz kendini parlatma telaşında olan bir öğrenci. Matematikte de super feedbackler almayiversin aman. Bosver bence uzatmayın keşke o an hocam ne bicim konusuosunuz cocukla deseydiniz niye sinsi sinsi beklediniz ki orda pusuda?

O duyuluyor zaten ona lafım yok. Bir yerde kameradan beni gormuyor yanındayım diyor. Diger biri bisey sorunca yan odadan duydum kaydettim diyor. O kelimeler anlık kullanılmış kelimelerdir elimizde kayıt acik bekleme gibi bir durum yoksa kayıt açana kadar biter konusma o nedenle özellikle bekleyip kayıt altına aldığını dusundum. Yoksa yan odada esim hoparlörde konuşsa kqrsidakini ben duyuyorum. Ama onemli bisey anlık başlasa ben kayıt açana kadar bitmis olur.

Bakin sizi tanimam etmem. Kimsenin çocuğunu kimsenin azarlamaya hakki yok bende anneyim. Ama bazen derdimizi anlatirken yanlis üslup kullanırız ve haklıyken haksız durumda gorunuruz. Sizdeki durum bu oldu. Haklılığıniz icin buraya yazmanıza asla gerek yoktu. Haklıysaniz gerekli yere başvurur bitirirdiniz. Burayada nasvurdum ama hala sinirim geçmedi diye bir konu olurdu. Karmaşık ve çelişkili anlattığınız cok yer var ve insanlar size hak veremiyor bir turlu.

Milli eğitime şikayet ediyorum görüntüler var elimde deyin müdür sizi anında nasıl arıyor görün

İşleri güçleri yok da ondan

O dediklerinize katıldım

Zaten kayıt açık kameranın görmediği yerde bekledim diyor

Özellikle çekmek için beklemiş

Daha öncekileri diğer odalardan duydum demiş

Ben hala savcılığa ya da milli eğitime yazılı ve resmi bir şikayette bulunuldu mu, konunun devamk ne oldu onu merake ediyorum.

Tabi ki isterse gizli de izler çocuğu değil mi? Ne olup bitiyor, nasıl davranıyor merak edemez mi anne olarak? Siz de iyice saçmalamışsınız. Her oğretmen iyi diye bir sey mi var, ulkenin hali ortada ve ulkenin cogu siddete meyilli. Cocugunu merak edip gozlemlemis ders esnasinda ne var bunda? Sanki kendiniz yapmiyorsunuz.

İster gizli ister bariz bir şekilde izlesin onda sorun yok ama kamerasıyla kaydetme hakkı yok.
Simdi hersey de kanit istiyorlar, orta da bir suc varsa kanitlaman gerekiyor. Artik devlet suclulara ceza vermedigi icin insanlarda bu yola basvuruyor. Sanki adalet sistemimiz cok iyi.

Simdi hersey de kanit istiyorlar, orta da bir suc varsa kanitlaman gerekiyor. Artik devlet suclulara ceza vermedigi icin insanlarda bu yola basvuruyor. Sanki adalet sistemimiz cok iyi.
Gizli aldığınız kayıt kanıt yerine geçmiyor ama.
Canlı dersleri özel okullar zaten kayıt altına alıyorlardır.

Aynen öyle beni buna zorladılar konuya acıklık getireyim müdürile konustum telefonda ses kydını dinletince şok oldu ban böle aksetmediler konuyudedi okula cagırdı ama şartı var video görüntüsünü benden istiyor ve avukatlara danıstım hayır verme dediler . Bilip bilmeden konusanlar var burda 2kişi arasında bilişim sucu oluyor halka acık canlı derste cekim malesefki suc olmuyormus 10tane avukatla görüştüm hepsi ses kydını dinleyince benim haklı oldugumusölediler bende yasalyollara basvurdum ve dün baska bir kurumsal kolej ile anlastım

Gizli aldığınız kayıt kanıt yerine geçmiyor ama.
Canlı dersleri özel okullar zaten kayıt altına alıyorlardır.
Alsalar bile onemsemiyorlar demek ki. Kanit yerine gecmese simdiye kadar gizli olan kayitlardan insanlara ceza vermezlerdi. Mudurler ogretmenlerin yaptigi davranislari onemsemiyor zaten olay buyumesin diye cogu oyle ilgisiz.

Alsalar bile onemsemiyorlar demek ki. Kanit yerine gecmese simdiye kadar gizli olan kayitlardan insanlara ceza vermezlerdi. Mudurler ogretmenlerin yaptigi davranislari onemsemiyor zaten olay buyumesin diye cogu oyle ilgisiz.
Umarım iyi okullarla karşılaşırsınız o zaman.
Belli ki deneyimleriniz kötü olmuş şimdiye kadar.
Her okul sizin deneyimlediğiniz gibi ilgisiz değil ama.

Hemen cimere yazin. Aciklama isterler hem okuldan hem deöğretmenden

Umarım iyi okullarla karşılaşırsınız o zaman.
Belli ki deneyimleriniz kötü olmuş şimdiye kadar.
Her okul sizin deneyimlediğiniz gibi ilgisiz değil ama.
Biliyorum, ben zaten "hepsi ilgisiz" diye bir kelime kullanmadim. Ne ogretmenler icin ne de okul icin genelleme yapmak uygun olmaz zaten.

Biliyorum, ben zaten "hepsi ilgisiz" diye bir kelime kullanmadim. Ne ogretmenler icin ne de okul icin genelleme yapmak uygun olmaz zaten.
Çoğu demek de gayet genelleyici bence
Ondan size yorum yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…