O duyuluyor zaten ona lafım yok. Bir yerde kameradan beni gormuyor yanındayım diyor. Diger biri bisey sorunca yan odadan duydum kaydettim diyor. O kelimeler anlık kullanılmış kelimelerdir elimizde kayıt acik bekleme gibi bir durum yoksa kayıt açana kadar biter konusma o nedenle özellikle bekleyip kayıt altına aldığını dusundum. Yoksa yan odada esim hoparlörde konuşsa kqrsidakini ben duyuyorum. Ama onemli bisey anlık başlasa ben kayıt açana kadar bitmis olur.yorumunuza katıldım ama ben cidden diğer odadan duyuyorum
hatta geçen sene öğretmen bir ödev verdi
ben de duydum ama çocuklar muhtemelen konuşuyordu o esnada
oğluma senin ödevin var mı dedim yok dedi niye öğretmen bir şeyler demedi mi falan dedim yok dedi
neyse pazartesi oldu
öğretmen ödevi sormuş ve ödevi sadece sınıfta kaynaştırma öğrencisi olan çocuk yapmış, muhtemelen onun da annesi yanında imiş
oğlum hala anlatır 18 kişilik sınıfta kimse ödevi duymamış da annem öbür odadan duymuş diye
bu arada oğlumun kapısı kapalı ama benim kapı açık zira bunu da kapatınca internet kesiliyor, çekmiyor
evler sessiz olunca duyuluyor hatta ben dersin öğretmeni yerine başka birisi geldiğinde de anlıyorum bu ders X öğretmenin sesi değildi diye
Bakin sizi tanimam etmem. Kimsenin çocuğunu kimsenin azarlamaya hakki yok bende anneyim. Ama bazen derdimizi anlatirken yanlis üslup kullanırız ve haklıyken haksız durumda gorunuruz. Sizdeki durum bu oldu. Haklılığıniz icin buraya yazmanıza asla gerek yoktu. Haklıysaniz gerekli yere başvurur bitirirdiniz. Burayada nasvurdum ama hala sinirim geçmedi diye bir konu olurdu. Karmaşık ve çelişkili anlattığınız cok yer var ve insanlar size hak veremiyor bir turlu.Videoyu cekerken yanındaydım evet ben kendim zaten sölüyorum burda her derste cangır cangır azarlaması hiç hoş degil bu duruma kayıtsız kalamazdım ve bugün müdür beye dinlettim ses kaydını ve beni haklı buldugunu yasal haklarımın oldugunu oda biliyor şuan hepsi tedirginler insanlar 1kere konusup 2kere düşünmeliler böyle cocugu derstennsogutarak yada azarlayarak degil anladınız mı?
İşleri güçleri yok da ondanBir öğretmen olarak yazdığınız olayın ben de inanılmaz ölçüde çarpıtıldığını düşünüyorum.Bu ülkede bir öğretmenin veliye yaranma ihtimali sıfır o ayrı bir konu. Ama her gün saatlerce canlı ders yapan bir insan olarak ben de yer yer çileden çıkıyorum.
Örnek vermek gerekirse matematikten veya herhangi bir dersten soru sorunca belki günde 100 kere abartısız 'bitirenler sessizce beklesinler diğer arkadaşlarının dikkatlerini dağıtmasnlar' dediğim halde 2 3 öğrenci asla beklemeyip inadına 2 saniyede bİr 'ben bitirdim , ben yazdm , benm bitti' die konuşup duruyorlar. Artık Allah aşkına bitirince bitirdim demeyn bekleyn demekten usandm diye söylene söylene ders yapmak zorunda kalıyorum. Bu öğretmen de üst üste konuşan hiç susmayan öğrencilerden yorulmuş olup sert çıkmış olabilir.
Ben hayret ediyorum yukarıda birisi eninde sonunda işinden atılır sen peşini bırakma yazmış. Nasıl bir vicdana sahipsiniz ya. Evimizde kendi çocuğumuza tahammül etmekte zorlanırken başkası çocuğa UZAKTAN sert çıkmış diye nasıl ekmeğini elinden alana kadar uğraşma hakkı buluyorsunuz kendinizde.
Biz ne zaman bu kadar nefret dolu olduk anlayamıyorum. İnşallah yardımınıza ihtiyacı olan insanların da eninde sonunda ağzı ekmek görene kadar peşini bırakmıyorsunuzdur hepiniz.
Bir öğretmen gece gündüz çocuğunu yağlayan ballayan veya şikayet eden, olur olmaz her saat öğretmeni taciz boyutunda arayan mesaj yağmuruna tutan , akla hayale sığmayan beklentilere giren , dilinden şikayeti yargıyı düşürmeyen yüzlerce veliye sabrediyor da ; bir veli öğretmenin, onca yıllık meslek hayatını çoluğunu çocuğunu borcunu harcını insanlar karşısındaki haysiyetini onurunu hiç edene kadar uğraşıyor......
O duyuluyor zaten ona lafım yok. Bir yerde kameradan beni gormuyor yanındayım diyor. Diger biri bisey sorunca yan odadan duydum kaydettim diyor. O kelimeler anlık kullanılmış kelimelerdir elimizde kayıt acik bekleme gibi bir durum yoksa kayıt açana kadar biter konusma o nedenle özellikle bekleyip kayıt altına aldığını dusundum. Yoksa yan odada esim hoparlörde konuşsa kqrsidakini ben duyuyorum. Ama onemli bisey anlık başlasa ben kayıt açana kadar bitmis olur.
İster gizli ister bariz bir şekilde izlesin onda sorun yok ama kamerasıyla kaydetme hakkı yok.Tabi ki isterse gizli de izler çocuğu değil mi? Ne olup bitiyor, nasıl davranıyor merak edemez mi anne olarak? Siz de iyice saçmalamışsınız...
Simdi hersey de kanit istiyorlar, orta da bir suc varsa kanitlaman gerekiyor. Artik devlet suclulara ceza vermedigi icin insanlarda bu yola basvuruyor. Sanki adalet sistemimiz cok iyi.İster gizli ister bariz bir şekilde izlesin onda sorun yok ama kamerasıyla kaydetme hakkı yok.
Gizli aldığınız kayıt kanıt yerine geçmiyor ama.Simdi hersey de kanit istiyorlar, orta da bir suc varsa kanitlaman gerekiyor. Artik devlet suclulara ceza vermedigi icin insanlarda bu yola basvuruyor. Sanki adalet sistemimiz cok iyi.
Aynen öyle beni buna zorladılar konuya acıklık getireyim müdürile konustum telefonda ses kydını dinletince şok oldu ban böle aksetmediler konuyudedi okula cagırdı ama şartı var video görüntüsünü benden istiyor ve avukatlara danıstım hayır verme dediler . Bilip bilmeden konusanlar var burda 2kişi arasında bilişim sucu oluyor halka acık canlı derste cekim malesefki suc olmuyormusSimdi hersey de kanit istiyorlar, orta da bir suc varsa kanitlaman gerekiyor. Artik devlet suclulara ceza vermedigi icin insanlarda bu yola basvuruyor. Sanki adalet sistemimiz cok iyi.
Alsalar bile onemsemiyorlar demek ki. Kanit yerine gecmese simdiye kadar gizli olan kayitlardan insanlara ceza vermezlerdi. Mudurler ogretmenlerin yaptigi davranislari onemsemiyor zaten olay buyumesin diye cogu oyle ilgisiz.Gizli aldığınız kayıt kanıt yerine geçmiyor ama.
Canlı dersleri özel okullar zaten kayıt altına alıyorlardır.
Umarım iyi okullarla karşılaşırsınız o zaman.Alsalar bile onemsemiyorlar demek ki. Kanit yerine gecmese simdiye kadar gizli olan kayitlardan insanlara ceza vermezlerdi. Mudurler ogretmenlerin yaptigi davranislari onemsemiyor zaten olay buyumesin diye cogu oyle ilgisiz.
Tabi haklısınız aminnn inşallah çok saolunUmarım iyi okullarla karşılaşırsınız o zaman.
Belli ki deneyimleriniz kötü olmuş şimdiye kadar.
Her okul sizin deneyimlediğiniz gibi ilgisiz değil ama.
Yazılı şikayette bulundunuz mu?Tabi haklısınız aminnn inşallah çok saolun
Hemen cimere yazin. Aciklama isterler hem okuldan hem deöğretmendenMrblar 10yasında yetim oglum var iyi egitim alması için özel okula gönderiyordum şuan online ders alıyo. Oglum derslerinde cok basarılı ve saygılı bütün öğretmenleri oglumu cok seviyor bana tşk ediyorlar.ama 1tane matematik öğretmeni var 5 aydır oglum nezmn yapmaya kalksa hepşevkini kırıyor en son canıma tak dedi bende dersine katıldım kamerayı actım beni görmüyor tabiki oglum dediki öğretmenim ben soruyu yazdım bu lafın üstüne bagırarak şimdi bu bilgisayarın camını kırıcam bunu basarıcam gelip oraya senin kafanı kırıcamdedi oglum 20kişinin içinde rencide oldu aglamaya basladı şimdi siz olsanız ne yaparsınız????
Biliyorum, ben zaten "hepsi ilgisiz" diye bir kelime kullanmadim. Ne ogretmenler icin ne de okul icin genelleme yapmak uygun olmaz zaten.Umarım iyi okullarla karşılaşırsınız o zaman.
Belli ki deneyimleriniz kötü olmuş şimdiye kadar.
Her okul sizin deneyimlediğiniz gibi ilgisiz değil ama.
Çoğu demek de gayet genelleyici benceBiliyorum, ben zaten "hepsi ilgisiz" diye bir kelime kullanmadim. Ne ogretmenler icin ne de okul icin genelleme yapmak uygun olmaz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?