Merhaba öğretmenin öğrencisine hakareti!!!

Sana katiliyorum abla. Anlik refleks deyip savunan var dogru düzgün kimsenin ona karşı gelmemesi cabasi. .

Savunan şahıslarin uslubu, davranışları cok açıkça belli ediyor zaten neden savunduğunu Hatta hakaretleri diyeyim zira hakaretsiz bir cümle kurmamış savunan kişi

Bu konu da ki tartışma çok gereksiz değil mi? Kimisi sorunlu veliler var demiş, kimisi problemli öğretmenlerden bahsetmiş. Evet bunu yapabilecek öğretmen var illa ki. Her meslekte kötünün olduğu gibi. Ya da sorun çıkarıp öğretmeni yıpratan veli de var. Konu sahibi gerekli yerlere şikayetini yapar, gerekli yerler suçlu bulursa öğretmeni yaptırım uygular, yoksa öğretmen aklanır.

Kuzum zaten buraya konu açmaya bile gerek yok.
Benim de okulumda sorunlar, iletişim kazaları yaşanıyor.
Velilerimiz ya direkt ararlar, ya randevu alırlar yüzyüze görüşür çözeriz.
Uzun uzadıya tartışılacak bir mevzu yok bence.
Konu sahibi ancak okul yönetimi ile çözebilir bu sorunu.
İstediği gibi bir çözüme ulaşamazsa başka bir okula nakil aldırır, ilçe milli eğitime de şikayet dilekçesi verir.

Öğretmen 2senelik öğretmen o okulda yanlız şöyle durum var özel okullarda sözlesme yapılıyormus 4senelik eger kurum cıkararırsa tazminat ödemek zorunda olurmus
Ozel okullarda hersene sozlesme yenılenır.4 yıllık sozlesme yapılmaz.Bu gbı durumlarda da ogretmenı tazmınat odemeden cıkabılır.Yanı sızın dedıgınız gbı degıldır

Konu sahibinin surekli siz naparsiniz siz naparsiniz sorusuna anlam veremedim.
Ama
Problemli ogretmen ve velilerden bahsedenlerin usluplari arastirilsa hakaretlerine bakilsa cok guzel psikolojik bir çalışma olur. Bazilari savunduguna (hakaret eden veli, hakaret eden öğretmen) dönüşmüş resmen yorumlarinda.
Tamam genelde psikolojik olarak kendine en yakın geleni savunursun ama bu kadar da aynı sekilde değil, olmamali.

Mune Mune abla Kazen Kazen şahıs ilk mesajindan itibaren hakaret sıralıyor bunlari alttan alttan laf sokarak yaptığından mi banlanmadi?

Hastane de olabilir miyiz?
Siteye henüz girmemiş olabilir miyiz?
Şikayetini yap bekle 24 saat hazır kıta bir ekip yok ki. Bizi gaza getirme çabanız malesef benim etiket bildirimini kapamam sonucu maalesef olmamış.

Mune önce sana sonra Allah'a havale ediyorum abla...

Devlette de yapiyolar yapacaklarini nasilsa mudurleri pek karismiyor. Bana da hep egolu tipler denk geldi.

Ogretmenlerde insan onlarda hata yapabilir ama ozur dileyip yaptigi hatanin farkina varir aksiyse veli burda hakli. Insanlar farklidir ve cocuk hassas olabilir. Farkinda olmadan o cocugu sogutabilirsin. Amac burda cocugu kazanmak. Bilincli biri yaptigi hatayi farkeder. Ama burda bilincli yapilan bir siddet var, veli burada neden yalan soylesin ki. Ogretmen diye hep hakli olacak degil. Amac cocuklari kazanmak mi yoksa ego tatmin etmek mi.

Son düzenleme:

Durdum durdum duramadım yazmazsam olmazdı.
Seni bilmem ama ben robot olduğuma ikna edildim Kazen:) konular ya da üyeler şikayet ediliyor, olması gereken de bu zaten ama şikayet hemen işlem görsün isteniyor, site dışında hayatımız olduğu unutuluyor, şikayet ediyorlar ama tartışmaktan da geri kalmıyorlar, bildirimlerine gelen şikayet takibini de yapmıyorlar, oysa rapora bakılmışsa bildirimlerine şuna benzer bir yazı düşer "Yakın zamanda çözüme kavuşturulan raporlarınız" bakılmamış raporlara bakılmış da işlem yapılmamış gibi algı oluşturuluyor, biri sizi bir topikte çok mu zorluyor, rapor edin sonra da üyeyi göz ardı edin ama polemiğe de girmeyin, bu zor bir şey değil ki.

Hayır cocugumun üstüne yemin ederimki azar seklindeydi
O zaman ilk etapta öğretmenle iletişime geçin ve durumdan rahatsızlığınızı belirtin. Aynı şekilde devam ederse idareye bildirin. Devam ederse diğer seçenekleri denersiniz.

Hemen cimer'e yazın diyenler olmuş da, hiyerarşiyi izlemeden cimer'e yazmak doğru değil.

MEB de de artık bu konular çok hassas. Oğlum geçen sene MEB e bağlı ana okuluna gidiyordu. Arkadaşımın çocuğu ile aynı sınıftaydı.arkadaşı öğretmeninin kendine vurduğunu söylemiş, ailesi müdür ile görüştü. Hemen öğretmenle konuşturmuşlardı. Yani hızla çözüme kavuşturdular. Çocuk çok hassastı yanlış anlaşılma olmuştu. Keza bu sene ki okulun da ve öğretmeninin de kendine vurduğunu söyledi. Oğlumla yine aynı sınıfta. Annesi bu sefer beni aradı, oğlun böyle birşeye şahit olmuş mu diye. Sonra ne yaptılar bilmiyorum. Ama şikayeti göz ardı etmeye çalışan kurum yöneticisi pek kalmadı sanmıyorum.

Eğer ortada herkes tarafından şikayet edilen bir öğretmen var ve müdür kulak ardı ediyorsa da o kurumdan çocuğumu alırdım düşünmeden

Son düzenleme:

Şimdi bu abla "bize ulaşından" yazmış alın sitenizi ne yaparsanız yapın demişte.

Geri dönerse tüm hesaplarını(!) dökerim ortaya.

Çk tşk ederim inanın günlerdir öyle üzüldüm ki hiç haketmedik bu durumu müdür bey kendileri beni aramadı şimdi danışman öğretmenle haber yollamıs persembe günü elimdeki kaydı dinlemek için davet etmiş okula

Çok haklisiniz benim oğlumda birinci sınıfa gidiyor birkaç veli var işyerinden derse bağlanıp izliyorlar çok büyük terbiyesizlik bence öğretmeni denetliyorlar resmen
Kesinlikle katılıyorum konu sahibide onlardan biri anladığım kadariyla

Diger odada duyuyorum demeyin. Bir yerde hoca beni görmüyor yanındayım gibi bisey dediniz. Video çekmissiniz resmen cocugun yaninda. Bence her ders yaninda ozellikle beklediniz. Ben sizden o veli imaji aldim

Diger odada duyuyorum demeyin. Bir yerde hoca beni görmüyor yanındayım gibi bisey dediniz. Video çekmissiniz resmen cocugun yaninda. Bence her ders yaninda ozellikle beklediniz. Ben sizden o veli imaji aldim

yorumunuza katıldım ama ben cidden diğer odadan duyuyorum

hatta geçen sene öğretmen bir ödev verdi

ben de duydum ama çocuklar muhtemelen konuşuyordu o esnada

oğluma senin ödevin var mı dedim yok dedi niye öğretmen bir şeyler demedi mi falan dedim yok dedi

neyse pazartesi oldu

öğretmen ödevi sormuş ve ödevi sadece sınıfta kaynaştırma öğrencisi olan çocuk yapmış, muhtemelen onun da annesi yanında imiş

oğlum hala anlatır 18 kişilik sınıfta kimse ödevi duymamış da annem öbür odadan duymuş diye

bu arada oğlumun kapısı kapalı ama benim kapı açık zira bunu da kapatınca internet kesiliyor, çekmiyor

evler sessiz olunca duyuluyor hatta ben dersin öğretmeni yerine başka birisi geldiğinde de anlıyorum bu ders X öğretmenin sesi değildi diye

Videoyu cekerken yanındaydım evet ben kendim zaten sölüyorum burda her derste cangır cangır azarlaması hiç hoş degil bu duruma kayıtsız kalamazdım ve bugün müdür beye dinlettim ses kaydını ve beni haklı buldugunu yasal haklarımın oldugunu oda biliyor şuan hepsi tedirginler insanlar 1kere konusup 2kere düşünmeliler böyle cocugu derstennsogutarak yada azarlayarak degil anladınız mı?

Hoca çok sıkıntılı, ama siz de sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz fikrimce. Çocuk da dersin düzenini bozmasa öğretmen niye özellikle sizinkine kızsın. Öğretmen bunu yazın deyince Her öğrenci ben yazdım öğretmenim soruyu derse ooooo. Bunu sürekli uyarmalarına rağmen yapıyorsa bir de. Diğer öğretmenler tep tebrik edecek de biri kafayı takacak hiç sanmıyorum. Özellikle diğerlerine değil de sizin çocuğunuza ise (öğretmen de sorunlu o ayrı ama) sizin çocukta da sorun vardır. Eğer bir öğretmen olur olmaz herkese kızıyor bağırıyor ise o zaman sadece ölretmende hatayı ararım. Öğretmeni sorgulayın ama kendinizi ve evladınızı da sorgulamayı unutmayın.

Şikayet ederim ben kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…