- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Sana katiliyorum abla. Anlik refleks deyip savunan var dogru düzgün kimsenin ona karşı gelmemesi cabasi. .Böyle bir konuda bile seviyeli tartışmayı beceremiyoruz.
Birbirine ergen diyen mi ararsınız, algınız kıt diyen mi? Sığlıktan dem vuran mı?
Sanırsınız kendisi derya deniz...
Söyleyecek lafı olmayan hakaret eder.
Bazen de muhatabınıza bir şey anlatamayacağınızı anlarsınız o zaman da susarsınız.
Hali pür melalimiz ortada.
İçimizden konu sahibinin dertlendiği gibi üslupsuz öğretmenler çıkmasına da şaşırmamak lazım.
Birileri de öğretmeni savunmaya devam ediyor.
Yok kötü gününde olabilirmiş, yok anlık refleksle konuşmuş.
Anlık refleksle yetişkin birine ‘senin kafanı kırarım’ desin bakalım noluyor?
Kuzum zaten buraya konu açmaya bile gerek yok.Bu konu da ki tartışma çok gereksiz değil mi? Kimisi sorunlu veliler var demiş, kimisi problemli öğretmenlerden bahsetmiş. Evet bunu yapabilecek öğretmen var illa ki. Her meslekte kötünün olduğu gibi. Ya da sorun çıkarıp öğretmeni yıpratan veli de var. Konu sahibi gerekli yerlere şikayetini yapar, gerekli yerler suçlu bulursa öğretmeni yaptırım uygular, yoksa öğretmen aklanır.
Ozel okullarda hersene sozlesme yenılenır.4 yıllık sozlesme yapılmaz.Bu gbı durumlarda da ogretmenı tazmınat odemeden cıkabılır.Yanı sızın dedıgınız gbı degıldırÖğretmen 2senelik öğretmen o okulda yanlız şöyle durum var özel okullarda sözlesme yapılıyormus 4senelik eger kurum cıkararırsa tazminat ödemek zorunda olurmus
Konu sahibinin surekli siz naparsiniz siz naparsiniz sorusuna anlam veremedim.Bu konu da ki tartışma çok gereksiz değil mi? Kimisi sorunlu veliler var demiş, kimisi problemli öğretmenlerden bahsetmiş. Evet bunu yapabilecek öğretmen var illa ki. Her meslekte kötünün olduğu gibi. Ya da sorun çıkarıp öğretmeni yıpratan veli de var. Konu sahibi gerekli yerlere şikayetini yapar, gerekli yerler suçlu bulursa öğretmeni yaptırım uygular, yoksa öğretmen aklanır.
Devlette de yapiyolar yapacaklarini nasilsa mudurleri pek karismiyor. Bana da hep egolu tipler denk geldi.Ben koskoca yaşımda üniversite dekanından küfür yemiş kadınım, olurdu olmazdı neyi tartışıyoruz?
Var bu ayılar her yerde, bitmiyorlar.
Gayet olası, hiç hayal ürünü falan değil.
Devlette işler biraz daha sıkı ama özel kurumlarda kat be kat fazlası yaşanıyor.
Niye şaşırdık ki bu kadar...
Hastane de olabilir miyiz?
Siteye henüz girmemiş olabilir miyiz?
Şikayetini yap bekle 24 saat hazır kıta bir ekip yok ki. Bizi gaza getirme çabanız malesef benim etiket bildirimini kapamam sonucu maalesef olmamış.
Mune önce sana sonra Allah'a havale ediyorum abla...
O zaman ilk etapta öğretmenle iletişime geçin ve durumdan rahatsızlığınızı belirtin. Aynı şekilde devam ederse idareye bildirin. Devam ederse diğer seçenekleri denersiniz.Hayır cocugumun üstüne yemin ederimki azar seklindeydi
MEB de de artık bu konular çok hassas. Oğlum geçen sene MEB e bağlı ana okuluna gidiyordu. Arkadaşımın çocuğu ile aynı sınıftaydı.arkadaşı öğretmeninin kendine vurduğunu söylemiş, ailesi müdür ile görüştü. Hemen öğretmenle konuşturmuşlardı. Yani hızla çözüme kavuşturdular. Çocuk çok hassastı yanlış anlaşılma olmuştu. Keza bu sene ki okulun da ve öğretmeninin de kendine vurduğunu söyledi. Oğlumla yine aynı sınıfta. Annesi bu sefer beni aradı, oğlun böyle birşeye şahit olmuş mu diye. Sonra ne yaptılar bilmiyorum. Ama şikayeti göz ardı etmeye çalışan kurum yöneticisi pek kalmadı sanmıyorum.Kuzum zaten buraya konu açmaya bile gerek yok.
Benim de okulumda sorunlar, iletişim kazaları yaşanıyor.
Velilerimiz ya direkt ararlar, ya randevu alırlar yüzyüze görüşür çözeriz.
Uzun uzadıya tartışılacak bir mevzu yok bence.
Konu sahibi ancak okul yönetimi ile çözebilir bu sorunu.
İstediği gibi bir çözüme ulaşamazsa başka bir okula nakil aldırır, ilçe milli eğitime de şikayet dilekçesi verir.
Durdum durdum duramadım yazmazsam olmazdı.
Seni bilmem ama ben robot olduğuma ikna edildim Kazen:) konular ya da üyeler şikayet ediliyor, olması gereken de bu zaten ama şikayet hemen işlem görsün isteniyor, site dışında hayatımız olduğu unutuluyor, şikayet ediyorlar ama tartışmaktan da geri kalmıyorlar, bildirimlerine gelen şikayet takibini de yapmıyorlar, oysa rapora bakılmışsa bildirimlerine şuna benzer bir yazı düşer "Yakın zamanda çözüme kavuşturulan raporlarınız" bakılmamış raporlara bakılmış da işlem yapılmamış gibi algı oluşturuluyor, biri sizi bir topikte çok mu zorluyor, rapor edin sonra da üyeyi göz ardı edin ama polemiğe de girmeyin, bu zor bir şey değil ki.
Çk tşk ederim inanın günlerdir öyle üzüldüm ki hiç haketmedik bu durumu müdür bey kendileri beni aramadı şimdi danışman öğretmenle haber yollamıs persembe günü elimdeki kaydı dinlemek için davet etmiş okulaOgretmenlerde insan onlarda hata yapabilir ama ozur dileyip yaptigi hatanin farkina varir aksiyse veli burda hakli. Insanlar farklidir ve cocuk hassas olabilir. Farkinda olmadan o cocugu sogutabilirsin. Amac burda cocugu kazanmak. Bilincli biri yaptigi hatayi farkeder. Ama burda bilincli yapilan bir siddet var, veli burada neden yalan soylesin ki. Ogretmen diye hep hakli olacak degil. Amac cocuklari kazanmak mi yoksa ego tatmin etmek mi.
Kesinlikle katılıyorum konu sahibide onlardan biri anladığım kadariylaÇok haklisiniz benim oğlumda birinci sınıfa gidiyor birkaç veli var işyerinden derse bağlanıp izliyorlar çok büyük terbiyesizlik bence öğretmeni denetliyorlar resmen
Diger odada duyuyorum demeyin. Bir yerde hoca beni görmüyor yanındayım gibi bisey dediniz. Video çekmissiniz resmen cocugun yaninda. Bence her ders yaninda ozellikle beklediniz. Ben sizden o veli imaji aldimSadece ben yanındayım ev sessiz evde birtek ben oldugum için ister istemez diger odada duyuyorum . Malesefki okul degiştiricem canıma tak etti artık yani şuan hukuksal bir olay olmasa videoyu buraya yükleyip dinlemenizi ck isterdim kactane kendi hocalarıma yolladım videoyu yu şok oldular
Diger odada duyuyorum demeyin. Bir yerde hoca beni görmüyor yanındayım gibi bisey dediniz. Video çekmissiniz resmen cocugun yaninda. Bence her ders yaninda ozellikle beklediniz. Ben sizden o veli imaji aldim
Videoyu cekerken yanındaydım evet ben kendim zaten sölüyorum burda her derste cangır cangır azarlaması hiç hoş degil bu duruma kayıtsız kalamazdım ve bugün müdür beye dinlettim ses kaydını ve beni haklı buldugunu yasal haklarımın oldugunu oda biliyor şuan hepsi tedirginler insanlar 1kere konusup 2kere düşünmeliler böyle cocugu derstennsogutarak yada azarlayarak degil anladınız mı?Diger odada duyuyorum demeyin. Bir yerde hoca beni görmüyor yanındayım gibi bisey dediniz. Video çekmissiniz resmen cocugun yaninda. Bence her ders yaninda ozellikle beklediniz. Ben sizden o veli imaji aldim
Sizin basınıza geldimi siz susup yutarsınız o lafları sizin gibiler oldugu sürece insanların çekecegi var anlaşılan...Kesinlikle katılıyorum konu sahibide onlardan biri anladığım kadariyla
Şikayet ederim ben kesinMrblar 10yasında yetim oglum var iyi egitim alması için özel okula gönderiyordum şuan online ders alıyo. Oglum derslerinde cok basarılı ve saygılı bütün öğretmenleri oglumu cok seviyor bana tşk ediyorlar.ama 1tane matematik öğretmeni var 5 aydır oglum nezmn yapmaya kalksa hepşevkini kırıyor en son canıma tak dedi bende dersine katıldım kamerayı actım beni görmüyor tabiki oglum dediki öğretmenim ben soruyu yazdım bu lafın üstüne bagırarak şimdi bu bilgisayarın camını kırıcam bunu basarıcam gelip oraya senin kafanı kırıcamdedi oglum 20kişinin içinde rencide oldu aglamaya basladı şimdi siz olsanız ne yaparsınız????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?