merhaba pkolular burda toplanalım mı??

sibelsibel karsılasırız umarım konusuruz dertlesiriz arkadasım

adetinin 3.günü git canım zaten direk hormon testi isteyecektir umarım herşey yolunda gider kısa sürede hamile kalırsın yelpaz

selamm canlarr yeni gelenler hoşgeldiniz.her şey yolundadır umarım hepinize hayırlı cumalar diliyorummm:):):)

üstüme alınıyorum hoşbuldum.:3:
arkadaşlar bu topik uğurlu geldi bana adetim geçikince bi test yapayımda eğer bişe yoksa söktürücüye başlayıp doktora gideyim diyordum..neyse testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı.acaba hamilemiyim içimde bi korku ve heyecan var.testi sabah tekrarlayacam inş.belirginleşir çizgi.
İsteyen herkese Allahım hayırlısıyla nasip etsin:16::16:

merhaba hanımlar bende pkoluyum.aranıza katılmak istiyorum
.bebek çok istiyoruz ama şimdiye kadaar olmadı.bu ay yumurtlama akıntısını görmedim.adet olmam gerekiyor olmadımda,ne yapsam bilmiyorum.adet olur olmaz doktora gideceğim.tedavi isteyeceğim bu arada çocuk için daha hiç tedavi görmedim.

canım moralni bozmak istemem ama pko illaki tedavi gerektiren bi rahatsızlık inş ilk tedavinde olumlu sonuçlar alırsın hoşgeldin bu arada

sibelsibel karsılasırız umarım konusuruz dertlesiriz arkadasım

adetinin 3.günü git canım zaten direk hormon testi isteyecektir umarım herşey yolunda gider kısa sürede hamile kalırsın yelpaz

canım selam evet karşılaşsakda dertleşsek ne zor şeyle yaşıyoruz Rabbim sabrımızı artırsın inşallah.Canım ya benim hormon testim yapıldı normal pko değerlerine sahip değil ama ultrasonda pko bariz.Nese ayın 15 i 14. günümdü gittim doktor 21mm demiş ben 11 anlamışım boş yere üzüldüm bi sürü bugün gene kontrol vardı doktor gözün aydın yumurtan kendi çatladı sıvısı var tutturabildiyseniz olur dedi meğer çatlayıp çatlayamayacağnı görmek istemiş ama içimdi hiç umut yok nedense Rabbim neylerse güzel eyler hayırlısı bakalım artık 13-14 güne regli olurum

ben de pkoluyum klomen kullandım bu ay ancak istenen olgunluga ulasmamıs yumurtalarım önümüzdeki ay 150mga cıkıyorum hayırlısı bakalım

hayırlısı canım ya ama ben serophene daha etkili die duymuştum ben 50mg kullandım sabah akşam 21mm olmuş tabi sonuç nolur bilmem ama ilk ay bende klomen kullandım hiç tepki vermemişti yumoşlar

arkadaşlar bu topik uğurlu geldi bana adetim geçikince bi test yapayımda eğer bişe yoksa söktürücüye başlayıp doktora gideyim diyordum..neyse testi yaptım 2.çizgi çok silik çıktı.acaba hamilemiyim içimde bi korku ve heyecan var.testi sabah tekrarlayacam inş.belirginleşir çizgi.

hadi bakalım canım inşallah sende bizim ilk hamilemiz olur bizede uğur getirirsin haber et emi bizede :ssz:

canım moralni bozmak istemem ama pko illaki tedavi gerektiren bi rahatsızlık inş ilk tedavinde olumlu sonuçlar alırsın hoşgeldin bu arada

hadi bakalım canım inşallah sende bizim ilk hamilemiz olur bizede uğur getirirsin haber et emi bizede :ssz:

2 tane test yaptım silik pembe var ama pkolu olmak baştan herşeye karamsar baktırıyor.test yanlış diye düşünüyorum.alak bullak oldum uyuyamadım.:17:inş..vardır diyorum.seninde yumoşunun kendiliğinden çatlamış.inş.olumlu sonuc alırsın

ayy canımmm hadi bakalım bildiğim kadarıyla ne kadar silik olursa olsun 2. çizgi gebelik habercisidir hadiuğur getir bize inşaallah:):)

canım selam evet karşılaşsakda dertleşsek ne zor şeyle yaşıyoruz Rabbim sabrımızı artırsın inşallah.Canım ya benim hormon testim yapıldı normal pko değerlerine sahip değil ama ultrasonda pko bariz.Nese ayın 15 i 14. günümdü gittim doktor 21mm demiş ben 11 anlamışım boş yere üzüldüm bi sürü bugün gene kontrol vardı doktor gözün aydın yumurtan kendi çatladı sıvısı var tutturabildiyseniz olur dedi meğer çatlayıp çatlayamayacağnı görmek istemiş ama içimdi hiç umut yok nedense Rabbim neylerse güzel eyler hayırlısı bakalım artık 13-14 güne regli olurum

cnım benim Rabbim ol derse olmuştur ve ol demiştir inşaallah güzel haberlerini bekliyorum:):)

canım klomen nekadar kullandıkdan sonra ilacı değiştirdin dr bu ay 3.doza başlayacağımızı söyledi adetin 3.günü gitcem bakalım

Bende bir pko luyum :52:
progestan kullanıyorum 3 aydır bebek için çalışıyoruz fakat şimdilik bir şey yok.
bakalım bu ayda pek umudum yok ama bilmiyorum nasip.
bir kaç güne kadar kırmızıları görürsem tekrar dr a gidicem tahliller için.
hı bi yandanda prolaktinle savaş veriyorum :52:
Rabbim inş. en kısa zamanda hayırlısıyla kucaklarınızı doldursun inş. ;)

bu arada avulasyon testleri pkolularda işe yarıyor mu ?

canım aramıza hoşgeldin inşallah tedavin hemen sonuç verir ma daha 3 ay olmuş canım sıkma canını ovulasyon testleri bildiğim kadarıyla pkolularda işe yaramıyo yumurtlama düzensiz olduğu için bizim yumoşların ne zaman büyüyüp çatlayacağı belli olmuyor ay boyu her gün yaparsan belki sonuç verebilir

2 tane test yaptım silik pembe var ama pkolu olmak baştan herşeye karamsar baktırıyor.test yanlış diye düşünüyorum.alak bullak oldum uyuyamadım.:17:inş..vardır diyorum.seninde yumoşunun kendiliğinden çatlamış.inş.olumlu sonuc alırsın

canım inşallah hamilesin sen heralde 2 sindede silik çıkmaz yoksa

vee pko'ya bi üye daha eklendi : ahanda ben :9:

Bende bir pko luyum :52:
progestan kullanıyorum 3 aydır bebek için çalışıyoruz fakat şimdilik bir şey yok.
bakalım bu ayda pek umudum yok ama bilmiyorum nasip.
bir kaç güne kadar kırmızıları görürsem tekrar dr a gidicem tahliller için.
hı bi yandanda prolaktinle savaş veriyorum :52:
Rabbim inş. en kısa zamanda hayırlısıyla kucaklarınızı doldursun inş. ;)

bi defa bende prolaktinle savaş verdim .. şimdi bidaha baktırcam değişme var mı diye ..

prolaktin yüksekliği sanırım çok korkulacak bişi değil tedavi edilebiliyo çok şükür

normal değer aralığı 26'ya kadar uygun görülüyo..
benim 37'ydi, zaten tek bi ilacı var ve oldukça etkili :34: dostinex diye...
3 hafta kullandım,düştü zaten.. ama düzenli kontrol ettirdim 5-6 ay.. her defasında kademe kademe yine yükseliyo gibiydi,en son 20 olmuştu..o yüzden bidaha baktırmam lazım :44: korkulacak bişey olabiliyo,eğer değer 100 lere çıkarsa..çünkü o zaman mr falan isteniyo o kısımlar biraz can sıkıcı...

Back
X