merhaba pkolular burda toplanalım mı??

normal değer aralığı 26'ya kadar uygun görülüyo..
benim 37'ydi, zaten tek bi ilacı var ve oldukça etkili :34: dostinex diye...
3 hafta kullandım,düştü zaten.. ama düzenli kontrol ettirdim 5-6 ay.. her defasında kademe kademe yine yükseliyo gibiydi,en son 20 olmuştu..o yüzden bidaha baktırmam lazım :44: korkulacak bişey olabiliyo,eğer değer 100 lere çıkarsa..çünkü o zaman mr falan isteniyo o kısımlar biraz can sıkıcı...

anladım canım o kadar detaylı bilmiyordum ben ne güzel bak senin düşmüş

bayadır pc başındayım kocam seslendi,acıkmış :1: şimdi çıkmam lazım,tekrar girince görüşürüz...
çoooook memnun oldum :34:

oysa ki sadece hamile olanlarda yükselmesi gereken bişey bu! lanet bişey :47:
neyse ben 26 yaşındayım bu arada,İstanbul'dan.. sen cnm?

cnm bende 26 yaşındayım ama bi kaç ay sora 27 olacak :ssz:ben burdurdayım kocaman bi köy burası doktora ıspartaya gidip geliyorum o kadar bi eziyetki yinede şükür.bu arada prolaktin fazlan içinde bişi sölemek istiyorum doktora bigün dedimki bu ne illek bi hastalık kör düğüm sürekli kilo alıyosun düzelmesi için zayıflamak gerekiyo zayıflamak ne mümkün falan demiştim doktor teşhis konulmuşsa tedavi kolaylaşır benim en korktuğum konu sebepsiz interfilite nerden başlanacak hiç bişi bilemezsin sürekli denersin demişti hastalığında şükrü mü olur ama oluyo işte ben şükür diyorum:9:

canım aramıza hoşgeldin inşallah tedavin hemen sonuç verir ma daha 3 ay olmuş canım sıkma canını ovulasyon testleri bildiğim kadarıyla pkolularda işe yaramıyo yumurtlama düzensiz olduğu için bizim yumoşların ne zaman büyüyüp çatlayacağı belli olmuyor ay boyu her gün yaparsan belki sonuç verebilir

hoş bulduk ;)
evt işe yaramıyo die bi kaç yerde okudum bi hormonun bizde yüksek olması sebebiyleymiş galiba neyse yine de bi sorayım dedim :)
ama işe yarasaydı iyi de olurdu işimiz kolaylaşırdı :52:

normal değer aralığı 26'ya kadar uygun görülüyo..
benim 37'ydi, zaten tek bi ilacı var ve oldukça etkili :34: dostinex diye...
3 hafta kullandım,düştü zaten.. ama düzenli kontrol ettirdim 5-6 ay.. her defasında kademe kademe yine yükseliyo gibiydi,en son 20 olmuştu..o yüzden bidaha baktırmam lazım :44: korkulacak bişey olabiliyo,eğer değer 100 lere çıkarsa..çünkü o zaman mr falan isteniyo o kısımlar biraz can sıkıcı...

37 bişey değil canım ya stres yapma sakın ;) o zaman sebepsiz yükselebiliyor :))
benim 100lere çıktı malesef MR da gördük hayırlısıyla :DD benim prolaktin hipofizdeki mikroadenom sebebiyle yükseliyor bu benim elimde deil malesef :))
hiç biri bişey deil de dr milletin içinde içinde böyle çokcukta olmaz bu şekilde olmaz falan filan deyince biraz kötü oldum sonrada zır zır ağladım :)))

cnm bende 26 yaşındayım ama bi kaç ay sora 27 olacak :ssz:ben burdurdayım kocaman bi köy burası doktora ıspartaya gidip geliyorum o kadar bi eziyetki yinede şükür.bu arada prolaktin fazlan içinde bişi sölemek istiyorum doktora bigün dedimki bu ne illek bi hastalık kör düğüm sürekli kilo alıyosun düzelmesi için zayıflamak gerekiyo zayıflamak ne mümkün falan demiştim doktor teşhis konulmuşsa tedavi kolaylaşır benim en korktuğum konu sebepsiz interfilite nerden başlanacak hiç bişi bilemezsin sürekli denersin demişti hastalığında şükrü mü olur ama oluyo işte ben şükür diyorum:9:

aynen valla bunada şükür.neler okuyoruz burda nelerle savaşıyolar.
Fakat şu da varki beklemek zor..

pkolu hayat çok zor doktora gidiyorsun dörür görmez anlıyor pkolu oldugunu pko da kilo vermen cok zor sonra kilo ver diyor yemin ederim yürüyüş spor ayaklarım perişan halde geçen gün oturup hıçkıra hıçkıra agladım kilo ver ama nasıl of ki offf moralim dime düştü nerdeyse vazgeçecektim tüp bebekten

pkolu hayat çok zor doktora gidiyorsun dörür görmez anlıyor pkolu oldugunu pko da kilo vermen cok zor sonra kilo ver diyor yemin ederim yürüyüş spor ayaklarım perişan halde geçen gün oturup hıçkıra hıçkıra agladım kilo ver ama nasıl of ki offf moralim dime düştü nerdeyse vazgeçecektim tüp bebekten

Rabbim inş. istediğine ulaştırsın hayırlısıyla.
neden kilo veremiyorsun bazıları ne yapsa kilo veremiyor ama onun nedenini bulmak lazım sanırım yoksa eziyet olur sadece.

kızlar birşey sormak istiyorum reglisi düzenli olup pkolu olan varmı nasıl anlaşılıyor bu ?

kızlar birşey sormak istiyorum reglisi düzenli olup pkolu olan varmı nasıl anlaşılıyor bu ?
adetin 2 veya 3 cü günü testleri yapır genelde testlerden belirlenebiliyor ama tek başına herzaman pkolusun denemiyor ultrason ve sende kilo kıllanma ve adet düzensizliğide göz önüne alınıyor ..benim araştırmalarımda düzenli adet görenlerde var ben 3 sene adet görmedim hep söktürücü kullandım sonra spor veyürüyüşle kilo verdim 1 yıldır düzenli aslında düzenliydi bu ay tüp bebek yaptıracaktım ocak 7 de adet olmam lazımdı hala yok söktürücü kullanıyorum şuan stres heyecan yaptım galiba

adetin 2 veya 3 cü günü testleri yapır genelde testlerden belirlenebiliyor ama tek başına herzaman pkolusun denemiyor ultrason ve sende kilo kıllanma ve adet düzensizliğide göz önüne alınıyor ..benim araştırmalarımda düzenli adet görenlerde var ben 3 sene adet görmedim hep söktürücü kullandım sonra spor veyürüyüşle kilo verdim 1 yıldır düzenli aslında düzenliydi bu ay tüp bebek yaptıracaktım ocak 7 de adet olmam lazımdı hala yok söktürücü kullanıyorum şuan stres heyecan yaptım galiba

p.tesi yaptırcam testleri zaten reglin 3.günü .geçen ay ultrasonda baktığında pkodan bahsetmemişti .bakalım ne çıkacak.

fazla uzağa gitme ben varım işte:27:

yakaladın beni nehar başka topikde.:74:
bebek olmayınca kendimde birşeyler aramaya başladım bende ...acaba pkomu var prolaktinmi yüksek tüplermi tıkalı vs vs.en azından sıkıntıyı bileyimde tedavimi olayım

mrb dostlar. adetm gecikmesn diye bu ay adet tariihmden 10 gün önce her sabah maydonoz suyu içtm ve adet tarihmden 3 gn önce adet gördm. mucize bir bitki bu.

mrb dostlar. adetm gecikmesn diye bu ay adet tariihmden 10 gün önce her sabah maydonoz suyu içtm ve adet tarihmden 3 gn önce adet gördm. mucize bir bitki bu.

Merhabalar ;)
evt mucize olabilir ama onu içmek çok zor ya çok kötü kokuyor.
ben bi kaç kere böbrektaşlarım yüzünden içmiştim ama içilcek gibi deil :)
ama sen dayanabiliyorsan çok iyi.ilaç kullanmaktan iyidir ;)

Back
X