merhaba pkolular burda toplanalım mı??

pkolu hayat çok zor doktora gidiyorsun dörür görmez anlıyor pkolu oldugunu pko da kilo vermen cok zor sonra kilo ver diyor yemin ederim yürüyüş spor ayaklarım perişan halde geçen gün oturup hıçkıra hıçkıra agladım kilo ver ama nasıl of ki offf moralim dime düştü nerdeyse vazgeçecektim tüp bebekten

ben yıllardır diyet yürüyüş bıktım oluruna bıraktım sıkma canını su akar yolunu bulur:6:

merhabalar.. burdan tüm pkolulara umud olsun diye yazıyorum.. 2009 dan beri pkoluyum adetlerim çok düzensiz ve çok kiloluydum 3 ay önce tedaviye başladım glukofen isimli ilaç kullanıyorum ilk defa geçen ay 28. günde adet oldum bu ay yine geçikmişti ama biraz önce hamile olduğumu öğrendim 105 kilodan 100 kiloya düşmüştüm yani 100 kiloyla hamile kaldım..biliyorum şimdi bu kiloyla işim çok zor ama oldu işte..! inanıyorumki sizde atlatacaksınız insilünüm 40 küsür çıkıyordu demekki 3 ay içinde herşey yoluna girdi.. sakın çok üzülmeyin ben 3 yıldır çocuk hasreti çekiyordum ilacınızı düzenli için azıcıkta zayıflamaya bakın .. herkesee sevgilerrr

arkadaşlar bu dkh çözüm değil inanın. doktora gitmek deçözüm değil. 2 yıldır bu hastalık var bende ve ben o kadar çok doktora gittim ki. ve sonuç hep dhk kullanmalısın oldu. ama onlarda bir işe yaramayacağına göre bi karar verdm ve KENDİMİN DOKTORU OLDUM. Yani artık doktora gitmiyorm. deneyimlermden yola çıkarak bu hastalığın etkilerini azaltmak için ilaç kullanmadan şunları yapıyorum ve işe yarıyor:

1.hormonlarımın düzelmesi için öncelikle kilo verdm yaklaşık 5 kilo kadar .
2. sağlıklı besleniyorm. her şeyn organiğinden yemeye çalışıyorum. haftada 1 kez balık tüketiyorm. sebze, meyve yiyorm. bunun da hormonlarıma ve dolayısıyla saçlarıma etkisi olumlu oluyor. yani saç dökülme sorunum kalmadı.3. adetimin her ay düzenli ve zamanında gelmesi için maydanoz ya da soğan kürü uyguluyorum. artık her ay düzenli adet görüyorum. bu arada maydanoz doğal östrojen kaynağı olduğundan erken menepoz riski ortadan kalkıyor Alla ın izniyle.
4. sivilcelenme için yüz temizliğine maksimum dikkat etmenin bi faydası olmadığı için mecburen tetradox isimli ilacı kullanıyorum. ha bu arada soğan kürü sivilcelere de ii geliyor ama ben bir süre bu kürü yapmadğm için sivilcelerm özellikle dudak çevresnde yoğunlaşmıştı.
5. tüyleme içinse yüzüme sarartıcı uyguluyorm. vücuduma ise ağda yaptırıyorum mecburen.

eğer bu hastalıktan kurtuluşumuz yoksa bu hastalıkla da mutlu olmayı bilmeliyiz. karamsarlığa kapılmamalıyız. Allah dermansz dert vermemiş doğada her şeyin çaresi var. bence ilaç kullanmayın arkadaşlar her şeyin çözümün doğada... sevgiyle kalın

merhabalar.. burdan tüm pkolulara umud olsun diye yazıyorum.. 2009 dan beri pkoluyum adetlerim çok düzensiz ve çok kiloluydum 3 ay önce tedaviye başladım glukofen isimli ilaç kullanıyorum ilk defa geçen ay 28. günde adet oldum bu ay yine geçikmişti ama biraz önce hamile olduğumu öğrendim 105 kilodan 100 kiloya düşmüştüm yani 100 kiloyla hamile kaldım..biliyorum şimdi bu kiloyla işim çok zor ama oldu işte..! inanıyorumki sizde atlatacaksınız insilünüm 40 küsür çıkıyordu demekki 3 ay içinde herşey yoluna girdi.. sakın çok üzülmeyin ben 3 yıldır çocuk hasreti çekiyordum ilacınızı düzenli için azıcıkta zayıflamaya bakın .. herkesee sevgilerrr

çok güzel bişey bu saa Mevlam nasip etmiş.3 yıl çok uzun bir süre ama sonucuna bak.Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inş.
adına çok çok sevindim.

misafirim vardı giremedim bi gün epey artmışızz.hoş geldiniz arkadaşlarr.

QUOTE=mutluluk_27;28378541]ayy canımmm hadi bakalım bildiğim kadarıyla ne kadar silik olursa olsun 2. çizgi gebelik habercisidir hadiuğur
getir bize inşaallah:):)

ayy inş.yaa.yarın tekrar bi test yapacam tekrar silik çıkarsa direk kan testine gider.umarım bebeğim benimledir..

cnım benim Rabbim ol derse olmuştur ve ol demiştir inşaallah güzel haberlerini bekliyorum:):)[/QUOTE]
inş..

canım inşallah hamilesin sen heralde 2 sindede silik çıkmaz yoksa
sibelcim inş.. öyledir.sende yakalamışsındır inş..
vee pko'ya bi üye daha eklendi : ahanda ben :9:
hşş geldin
kızlar ağzımın içi zehir gibi folik asit yaparmı acaba bunu konuşmak bile istemiyorum yani o derece
bende 1 aya yakındır kullanıyorum bende hiç olmadı
mrb dostlar. adetm gecikmesn diye bu ay adet tariihmden 10 gün önce her sabah maydonoz suyu içtm ve adet tarihmden 3 gn önce adet gördm. mucize bir bitki bu.

maydanoz suyu benim bildiğim iitihabı söker.bende bi ara kullandım ama bir kaç ay maydanoz göremiyordum iğrenç bi kokusu var.adet geçikmesin diye soğan suyu yapıyorlar genelde.

kızlar birşey sormak istiyorum reglisi düzenli olup pkolu olan varmı nasıl anlaşılıyor bu ?

herkesde farklı olarak gösteriyor kendini.belirtiler genelde şunlar;saç dökülmesi,fazla kilolar özellikle göbek çevresi,hormonların düzensizliği,kilo verememe,tüylenme,sivilceler,adet düzensizliği vs..
kiminde hormonlar düzenli yumurtalıklar pko görüntülü,kiminin adetleri düzenli tüylenme kilo vs var.yukardaki belirtilerin bir yada bir kaçı oldumu pko kaçınılmaz.
pko ile yaşamayı,savaşmayı öğrenmek gerekiyor yoksa hep bizden birşeyler götürüyor.stres yaratıyor.streste pkonun baş taçı.

günaydın tatlım noldu senin bat ne zamandı çatlatma iğnesi olmuştun dimi cnm

canım daha perşembe oldum iğnemi bakalım bundan sonra ya nasip:):):)

canım benim çokkk sevindim rabbim seninle büyütsün inşaallah...

arkadaşlar bu dkh çözüm değil inanın. doktora gitmek deçözüm değil. 2 yıldır bu hastalık var bende ve ben o kadar çok doktora gittim ki. ve sonuç hep dhk kullanmalısın oldu. ama onlarda bir işe yaramayacağına göre bi karar verdm ve KENDİMİN DOKTORU OLDUM. Yani artık doktora gitmiyorm. deneyimlermden yola çıkarak bu hastalığın etkilerini azaltmak için ilaç kullanmadan şunları yapıyorum ve işe yarıyor:

1.hormonlarımın düzelmesi için öncelikle kilo verdm yaklaşık 5 kilo kadar .
2. sağlıklı besleniyorm. her şeyn organiğinden yemeye çalışıyorum. haftada 1 kez balık tüketiyorm. sebze, meyve yiyorm. bunun da hormonlarıma ve dolayısıyla saçlarıma etkisi olumlu oluyor. yani saç dökülme sorunum kalmadı.3. adetimin her ay düzenli ve zamanında gelmesi için maydanoz ya da soğan kürü uyguluyorum. artık her ay düzenli adet görüyorum. bu arada maydanoz doğal östrojen kaynağı olduğundan erken menepoz riski ortadan kalkıyor Alla ın izniyle.
4. sivilcelenme için yüz temizliğine maksimum dikkat etmenin bi faydası olmadığı için mecburen tetradox isimli ilacı kullanıyorum. ha bu arada soğan kürü sivilcelere de ii geliyor ama ben bir süre bu kürü yapmadğm için sivilcelerm özellikle dudak çevresnde yoğunlaşmıştı.
5. tüyleme içinse yüzüme sarartıcı uyguluyorm. vücuduma ise ağda yaptırıyorum mecburen.

eğer bu hastalıktan kurtuluşumuz yoksa bu hastalıkla da mutlu olmayı bilmeliyiz. karamsarlığa kapılmamalıyız. Allah dermansz dert vermemiş doğada her şeyin çaresi var. bence ilaç kullanmayın arkadaşlar her şeyin çözümün doğada... sevgiyle kalın

aylaşımların için çok teşekkürler canım...

herkesde farklı olarak gösteriyor kendini.belirtiler genelde şunlar;saç dökülmesi,fazla kilolar özellikle göbek çevresi,hormonların düzensizliği,kilo verememe,tüylenme,sivilceler,adet düzensizliği vs..
kiminde hormonlar düzenli yumurtalıklar pko görüntülü,kiminin adetleri düzenli tüylenme kilo vs var.yukardaki belirtilerin bir yada bir kaçı oldumu pko kaçınılmaz.
pko ile yaşamayı,savaşmayı öğrenmek gerekiyor yoksa hep bizden birşeyler götürüyor.stres yaratıyor.streste pkonun baş taçı.

bencede söylediğin o kadar önemli ki "STRES" onu engellemek lazım canım...

sibelcim inş.. öyledir.sende yakalamışsındır inş..

inşallah hepimiz tuttururuz cnm bu ay ilk haberi kim verecek bakalım merakla bekliyorum

hoşgeldin canım yaşadığın süreçleri anlatabilirsin...

merhaba tatlım hoşbuldum..ben 3 ay klomen kullandım ilk iki ay yumurtalarım büyüdüler ama souç olmadı.son ay yani bu ay yine 9 mm de kaldılar doktorumda aşırdı bugun yarın regl olacağım ara mı versem iğneye mi geçsem kararsız bir süreçteyim...sen ne aşamadasın..bu arada 2 seneyi aşkındır çocuk istiyoruz

Back
X