- Konu Sahibi mutluluk_27
hoşbuldum tatlım buralarda olurum artık aynı dertten muzdarip insanlarız nede olsa![]()
umalım ve öyle olsun inşallah bigün hepbirlikte bu poku yenicezzzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum tatlım buralarda olurum artık aynı dertten muzdarip insanlarız nede olsa![]()
umalım ve öyle olsun inşallah bigün hepbirlikte bu poku yenicezzzz![]()
bu arada harf hatasını bile sonradan fark ettim sibelsibel :))))
çok güzel bişey bu saa Mevlam nasip etmiş.3 yıl çok uzun bir süre ama sonucuna bak.Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inş.
adına çok çok sevindim.
mutluluktan dimi yenme düşüncesi bile heycanlandırıyo bizi bende yazarken heyecanlanmışım sanırım![]()
inşşş.yaaa.aa inş hamişsindir yelpazz
selam bir pko lu da ben varımmm
kızlar 3.testimide bugün ilk idrarla yaptım.çizgi belirgindi,dayanamadım aile sağlığına gittim bir test te orde yaptılar 2.çizgi çıktı ama dedilerki seni heyecanlandırmayalım
sen git kanda bak ne olur olmaz.neyse ordanda hastaneye gittim doktor ultrasonda baktı birsey yok erken olabilir dedi.kan testi verdim yarın alacam artık ortada bi
belirsizlik var.lütfen dua edin yarın iyi bir sonuç alayım.:18::18:
canım inşallah kanda da pozitif sonucu alacaksın eminim ben yoksa idrarda hepsi pozitif çıkar mıydı sen sıkma canını ilk hamişimiz olacaksın inşallahhhh![]()
merhaba bendede pcos var malesef, 35 yaşındayım senelerdir mücadele ediyorum beni bi türlü terketmiyo.glugofen kullanıyorum sürekli allahtan kilolu değilim geçenlerde doktora gittim duphaston verdi adet olmak için ilk defa bunu kullanıyorumve aldactone ye başladım biliyorum tedavi amaçlı değil ama ne yapayım işte kim ne veriyosa kullanıyorum çaresizlik kötü valla allah yardımcımız olsun
benim düzenli deil hatta hiç yokta neyse :)
ama bazı pkolularda adet düzensizliği yapmıyor.yani reglisi düzenli olupta pkolu olanda var sanırım.
hoşbuldum tatlım hayırlı olsun bu arada kanda çıkar inşllhhh:)kızlar 3.testimide bugün ilk idrarla yaptım.çizgi belirgindi,dayanamadım aile sağlığına gittim bir test te orde yaptılar 2.çizgi çıktı ama dedilerki seni heyecanlandırmayalım
sen git kanda bak ne olur olmaz.neyse ordanda hastaneye gittim doktor ultrasonda baktı birsey yok erken olabilir dedi.kan testi verdim yarın alacam artık ortada bi
inşşş.yaaa.
hoş geldin matarani
canm inşllh olacak bir gün ne diyeyim bende 30 oldum iki senedir deniyoruz yok olmuyor işte üç klomen kullandım iğneye bu ay geçeceğim ama beklemek beni çook yıratıyor![]()
bende ilçsız hiç olmuyorum senelerce diane 35 kullandım çok iyiydi artık bıraktım malum yaş35 olunca şimdide duphaston kulanıyorum daha zararsızmış
yumurtalar aç mm oluyor canım büyüyorlar mı ...bende kilolu olmadığımdan sanırım adet olmada sıkıntı yok doktor öle dedi yani kilolu olsan olmazdın dedi:SSama geç oluyorum mesea aralık 17 de oldum en son yine 36 günü buldum(
cnm doktorun klomene ısrarla devam ediyosa klomene cvp alacağını biliyodur doktorunun mutlaka vardır bi bildiği sen sıkma canını
kızlar 3.testimide bugün ilk idrarla yaptım.çizgi belirgindi,dayanamadım aile sağlığına gittim bir test te orde yaptılar 2.çizgi çıktı ama dedilerki seni heyecanlandırmayalım
inşşş.yaaa.
hoş geldin matarani
merhaba bendede pcos var malesef, 35 yaşındayım senelerdir mücadele ediyorum beni bi türlü terketmiyo.glugofen kullanıyorum sürekli allahtan kilolu değilim geçenlerde doktora gittim duphaston verdi adet olmak için ilk defa bunu kullanıyorumve aldactone ye başladım biliyorum tedavi amaçlı değil ama ne yapayım işte kim ne veriyosa kullanıyorum çaresizlik kötü valla allah yardımcımız olsun