merhaba pkolular burda toplanalım mı??

slm kızlar. evet adaşım ben geldım
bende sanırım pkoluyum.yıllardır adet duzensızlığı göruyorum. gecmışte görunduğum dr" pko ıhtımalın var" demişti.
evlendim 5 ay oldu 2 aydan sonra hapı bıraktım . doktora gıttım hormon değerlerin normal dedi ama ilk ay gebelık olmayınca klomen verdı.bende kullanmadım konu açtım belkı görenlerınız olmuştur. daha ılk aydan tedavıye başlaması garıp geldı.
açıkcası bende pkoluyum bılıyrom şu anda 40 gun oldu hala adet görmedım ongun once gebelığe bakıldı yok malesef:ssz:

bende sanırım pkoluyum.yıllardır adet duzensızlığı göruyorum. gecmışte görunduğum dr" pko ıhtımalın var" demişti.
evlendim 5 ay oldu 2 aydan sonra hapı bıraktım . doktora gıttım hormon değerlerin normal dedi ama ilk ay gebelık olmayınca klomen verdı.bende kullanmadım konu açtım belkı görenlerınız olmuştur. daha ılk aydan tedavıye başlaması garıp geldı.
açıkcası bende pkoluyum bılıyrom şu anda 40 gun oldu hala adet görmedım ongun once gebelığe bakıldı yok malesef:ssz:

canım evet doktorum direk klomenle başlaması ilginç bi yumoşları takip falan etmeli ama malesef pkoda tedavisiz pek sonuç vermiyor gebe olanlar var tedavisiz ama onlar istisna doktorların kararına inanamıyoruz ama inansak daha iyi olacak sanki bende bu ay çatlatma iğnesi vermedi die kızmıştım kontrolde çatlamş olduğunu gördük yani var bi bildikleri ama tek doktorlada sınrlama kendini

stresten kurtulmak isterken doktoruda strese sokarız dimi:25:

aynen canım:9::9:

sibelim84 hosgeldin sende aramıza...drun klomene baslaması normal bence pkoluları hamile kalması zor oldugu icin hamile kalmak isteyenlere veriyolar genelde buna şaşırmana gerek yok bence iyide yapmış.adet olmak için tekrar dra gitmen gerekiyo heralde

kızlar mutluluk_27 ye geldiğinde söyleyelimde bizede liste yapsın gerçek isimlerimiz yaşımız nereli olduğumuz ne kadar belediğimiz falan filan birbirimizi daha iyi tanımış oluruz o zaman hem birbirimizin tedavilerinide takip ederiz :13:

ama muayene bıle etmedı kızlar. adetın 3gunu hormonlara bakıldı anlayanınız varsa fsh 6 lh 10 e2 85 pro 11 çıktı. normal dedi. genç kızlara bakılan ultrasondan baktı klomen verdi.
açıkcası muayeneden korkuyodum zaten ama muayene bıle etmeden bu ılacı vermesı garıbıme gıttı. bıre bende 6 cm kıst olmuştu erımıştı daha once. klomen kıst yapabılır deyıncede korktum içmedım. akışına bırakayım bı sure dedım ama adetım gelmedı daha:26:

ama muayene bıle etmedı kızlar. adetın 3gunu hormonlara bakıldı anlayanınız varsa fsh 6 lh 10 e2 85 pro 11 çıktı. normal dedi. genç kızlara bakılan ultrasondan baktı klomen verdi.
açıkcası muayeneden korkuyodum zaten ama muayene bıle etmeden bu ılacı vermesı garıbıme gıttı. bıre bende 6 cm kıst olmuştu erımıştı daha once. klomen kıst yapabılır deyıncede korktum içmedım. akışına bırakayım bı sure dedım ama adetım gelmedı daha:26:

canım kilona göre muayene yapılıyo ben zayıfım mesela hiç vajinal muayene yapılmadı bana dra sordum sen zayıfsın gerek yok dedi kasıkdan görünüyo yumurtaların dedi öyle bişey olabilir seninkide.ama için rahat etmiyosa baska dra gözük derim ben

canım benim bildiğim kadarıyla lh fsh tan yüksek olursa pko deniyor ama değerlerin iyi evet klomen kist yapabiliyo ama doktorun düzenli takip ederse bu sorun olmaz cnm yumoş çatlamazsa iğneyle çatlatıyolar dolayısıyla kist olmuyo sen başka bi doktora daha görün ama tedavini ihmal etme bence

ben kım zayıflık kım:1: evlenmeye yakın verdiğim 7 kıloyu 5 ayda geri aldım aferin bana:47:
neysekı boy varda çok kılolu durmuyom. on kılo fazlam var genede:ssz:

yelpazı diyosun dimi inş ya cok sevinirim walla tanımıyorum ama olsun

canım ozaman hiç bekleme drnu değiştir:9:

polikistik over olanların hamileliği sıkıntılımı oluyor yani :S bende eskiden beri var ileri derece değil demişti doktor adet düzensizliğimde yok yumurtalara baktırmıştım iyi demişlerdi tabi bekarken gitmiştim en son doktora evlendikten sonra hiç gitmedim şimdiye kadar çocukta düşünmemiştim ama önümüzdeki aydan sonra düşüneceğim ve bir sorun olabileceğini burdan öğrenince açıkçası gerildim :S herkeste mi sorun oluyor?

Son düzenleme:
kızlar benim çıkmam gerekiyor yarın görüşürüz kocacım gelcek pcde durmama kızar şimdi:9:

hoscakalın kendinize iyi bakın

polikistik over olanların hamileliği sıkıntılımı oluyor yani :S bende eskiden beri var ileri derece değil demişti doktor adet düzensizliğimde yok yumurtalara baktırmıştım iyi demişlerdi tabi bekarken gitmiştim en son doktora evlendikten sonra hiç gitmedim şimdiye kadar çocukta düşünmemiştim ama önümüzdeki aydan sonra düşüneceğim ve bir sorun olabileceğini burdan öğrenince açıkçası gerildim :S herkeste mi sorun oluyor?

canım herkeste gebelik sorunlu olmamakla birlikte genelde tedavi gerekiyor bide kilo ve yaş arttıkça pko ilerliyo diye biliyorum sen bi git kontrol amaçlı yumoşlarına baktır hormon testini yaptır bi sorun çıkarsa umarım ki çıkmaz hemen iyi bi doktor bul başla tedaviye

slm kalplerarası:34:
malesef cnm genelde tedavı surecı oluyo bızler ıcın. ama adetlerın duzenlıyse şanslısın genede. benım hıç duzenlı gelmedı:26:

canım herkeste gebelik sorunlu olmamakla birlikte genelde tedavi gerekiyor bide kilo ve yaş arttıkça pko ilerliyo diye biliyorum sen bi git kontrol amaçlı yumoşlarına baktır hormon testini yaptır bi sorun çıkarsa umarım ki çıkmaz hemen iyi bi doktor bul başla tedaviye

slm kalplerarası:34:
malesef cnm genelde tedavı surecı oluyo bızler ıcın. ama adetlerın duzenlıyse şanslısın genede. benım hıç duzenlı gelmedı:26:

yumoş ne walla benim yaşta var kiloda 30 yaşındayım ay kasıldım resmen şimdiye kadar çocuk düşünmediğimden umursamamıştım evlendikten sonra doktora gitmem gerektiğini sölediler ona da bi türlü cesaret edemedim :S açıkçası çokta ciddiye almamıştım bu durumu burda okudukça kasıldım inanın :S

Back
X