merhaba pkolular burda toplanalım mı??

hormonlarıma defalarca baktırdım ama değerlerim hep normal üni dönemlerimde tüylenmeyle alakalı bi problemim varmıştı ilk o zaman ultrasonla bakmışlardı o zaman pko olduğunu öğrenmiştim çok önemsememiştim :) şimdi evlenince ciddiye almaya başlamam gerektiğini anladım

ahh ahh o eviliğimin ilk iki senesi yani korunduğum seneler(sanki korunmasam olacaktı:) )keşke gitseymişim şu adet düzensizliği için diye okadar pişman oldum ki tatlım umarım sen hiç girmezsin bu süreçlere:(

günaydınnnn kızlar bugün hava rüzgarlı ama günlük güneşlik bi seviyorum ki güneşli günleri içim açılıyo ayrı bi mutlu oluyorum yaaa:32:

gunaydın kızlar
hala adet olamadım ve karnım ağrıyo on gundur. kesın kıst çıktı gene bende:ssz: pazartesı gıdıcem galıba doktora:ssz:

sayfaları oku oku bitemedim iyi kaynatmişsıniz.alıntı yapayım dedim baktım olmuyor.
yeni gelenler hoş geldiniz
şuan okuldan yazıyorum yani sonuç alamadım,yılan hikayesi gibi oldu benimkide:9::9::9:
kızlar aklımda kalanıyla şunu söyliyim kedinizi üzmeyin (diyeceksiniz elde mi)en azından rahat bırakın.örneğin ben her ay ilişkiden sonra yataktan dakikalarca kalkmazdım.sürekli aklımdaydı.geçtiğimiz ay istediğiimizde oldu ilişki ,yataktan hemen kalktım.kafamı bosalttım dinlenmeye aldım.hatta düsüncem bir an önce adet olup doktora gitmekti.
dua edin stresten mümkünce uzak durun.
dertlesmek için çok güzel bir yer iyiki varsınız biz ancak biz anlıyoruz:34::34::16:

canım 2 tane sibel olduk artık üzerime alındım cvp veriyorum :27:bugün güneşli burası ve güneşli hava beni hep çok motive etmiştir güne hep daha iyi başlarım bu sayede baya keyifliyim anlayacağın:10::10::10::10:

fark ettim canım:9:sadece sen online oldğun için tam nick belirtmedim.keyifli olman süper.birazda bana bulassın topik aracılığıyla:9::9::16:

doktora gıtmekten nefret edıyorum ya.....ama başka çarem yok gelmıyo adetım. 1o gundur ağrı yapıyo gelcem dıye gelmıyooo:47:

hoşbuldum cnm
ben bılmıyorum yumurtam oluyomu olmuyomu çatlıyomu çatlamıyomu hiç alttan bakmadılar bana henuz....
bu arada kızlar bu ay hıç akıntım gelmedı. yumurtlamadım mıkı ben ya:26:

merhaba arkadaşlar ben de galiba pko var 1 ay tedavi oldum doktorum şimdi söylüyo bunu yumurtam oluşuyo fakat çatlamıyo sizde de aynı sorun mu var?

canım benimde çatlıyo ama yeterince büyümüyo hepsinin tedavisi var çok şükür iğneyle falan çatlatırlar yeter ki Rabbim nasip etsin

Back
X