- Konu Sahibi mutluluk_27
gerçekten can sıkıcı jinekolojik muayene ama korkulacak bişey değil. ya da benim dr nazik biraz canını yaktım mı diye özur diler. git mutlaka dra ihmal etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
utanmakda var ama yok canım benımkı korku. canım acıyacak dıye korkuyorum. bayan drlar gerçekten daha acımasız oluyolar. erkek doktordan ise utanıyorum o yuzden kadın dr tercıh ettım
ama bılmıyorum çok tırsıyorum yok mandal yok alet okudukça korktum![]()
anladım canım nasılsın senin bat ne zaman
kızlar benim dünden beri kasıklarımda bi ağrı var bide sol tarafımda bel kemiğinin orda hafif bi şişlik gibi bişey var yumurtalarım çatlamadı kistmi oldu naptı sizce niyedir bu ağrı
cnm belinde şişlik yapmaz heralde bide bende kist olduğu ağrıdan ziyade kasığım yanıyo gibi olur ama çok şüpheye düştüysen bi doktora görün
4ü gibi olmam lazım yumurtlama günümdü bi kaç gün önce anlayamadım ya aynı adet olcam gibi sancılar giriyo ama daha şiddetlisi
bel kemiğime doğru canım kasığımın hemen yanında yanma falan yok bende klomenin ilk ayında böyle bişey yaşayan varmı
canım ya biraz araştır tabi ama bulduğuna da vardır bi hayır de ben durumu anlattım istediğim doktora gidemedim die ama şuan çok memnunum
yok canım yumurtam iyi gelişmedi bu ay ama dr yinede olabilir dedi 14 15 16 birlikte ol eşinle dedi bugün 19.gün falan
oh ne güzel yaa aslında çok kötü değil doktor ama beni fazla bilgilendirmiyo sorarsam söylüyo erkek doktora falan da gidemiyorum çünkü muayenede acaip kasılıyorum
yok canım ya yeteri kadar büyümemis dedi sadece cm söylemedi