merhaba pkolular burda toplanalım mı??

ahh canım yaramı desıyorsun acaba bılıyormuyum kı gunumu bu lanet pko yuzunden en son gecen ocak 24unde adet olmustum oda farlutalla normalde (normal dedıgıme bakma dogum k.hapı ıle 34 35 gunde bır olurdu).İlaç almadan adet goremez oldum son ıkı yıldır :ssz:

canım İnşallah sag salım alırsın kucagına :nazar:
bizim içinde bol bol dua et olurmu :ssz:

etmez miyim canım herkes için dua ediyorum canım benimde günü gününe olmazdı reglim ama ne bilim yinede belki en fazla şu kadar geçikir dersin die düşünmüştüm kusura bakma doktorun sadece progestan mı verdi başka bi ilaç falan kullandınmı

etmez miyim canım herkes için dua ediyorum canım benimde günü gününe olmazdı reglim ama ne bilim yinede belki en fazla şu kadar geçikir dersin die düşünmüştüm kusura bakma doktorun sadece progestan mı verdi başka bi ilaç falan kullandınmı
estfurullah lafın gelısı dedım :112:
hayır baska ılac vermedı dra durumumu anlattım ısde ılac almassam regl olamıyorum 16 yasından berı pkoluyum dıye vajınal ultrasonda baktı progestan verdı bunu ıc adet olcaksın adetın oldugunda gelceksın bakcaz hormanların ne kadar bozulmus dıye dedı:43:
ama ben bu ay hep farklı hıssetmıstım belkıde psıkolojıktır dıye dusunmeye basladım bu bas donmesı uyku halı kasık batması gogus agrıları hatta bugun ruyamda kendımı hamıle olarak gördum :9:

estfurullah lafın gelısı dedım :112:
hayır baska ılac vermedı dra durumumu anlattım ısde ılac almassam regl olamıyorum 16 yasından berı pkoluyum dıye vajınal ultrasonda baktı progestan verdı bunu ıc adet olcaksın adetın oldugunda gelceksın bakcaz hormanların ne kadar bozulmus dıye dedı:43:
ama ben bu ay hep farklı hıssetmıstım belkıde psıkolojıktır dıye dusunmeye basladım bu bas donmesı uyku halı kasık batması gogus agrıları hatta bugun ruyamda kendımı hamıle olarak gördum :9:

canım inşallah umutların boşa çıkmaz bende öğrenmeden önce rüyamda bi arkadaşımın doğum yaptığını gördüm baş dönmesi bende de var şu aralara umarım kullandığın hap yanıltmıyodur seni...hormonlarına bakılınca sonuç daha çabuk alınıyo 3 yıldır bebek bekliyorum kaç tane doktor değiştirdim ama en son gittiğim doktor sıfırdan başladı diğerleri öyle yapmamıştı 2.serophene kullanışımda sonuç aldık çok şükür hastalık bi yana neden dersen bi şekilde hamile kalınabildiğine inanıyorum ben ama doktor son derece önemli sen doktorunu iyi seç yeter hiçte canını sıkma demesi kolay diyeceksin evet zamanında bende çok üzüldüm ama bi faydası olmadı

canım inşallah umutların boşa çıkmaz bende öğrenmeden önce rüyamda bi arkadaşımın doğum yaptığını gördüm baş dönmesi bende de var şu aralara umarım kullandığın hap yanıltmıyodur seni...hormonlarına bakılınca sonuç daha çabuk alınıyo 3 yıldır bebek bekliyorum kaç tane doktor değiştirdim ama en son gittiğim doktor sıfırdan başladı diğerleri öyle yapmamıştı 2.serophene kullanışımda sonuç aldık çok şükür hastalık bi yana neden dersen bi şekilde hamile kalınabildiğine inanıyorum ben ama doktor son derece önemli sen doktorunu iyi seç yeter hiçte canını sıkma demesi kolay diyeceksin evet zamanında bende çok üzüldüm ama bi faydası olmadı

sen ve senın gıbı hamıslerı gordukce umudum yeserıyor canım :13:
dru pek gozum tutmadı ama bır sans daha verecegım bakalım ilaç bıtınce olmassa tıp fakultesı arastırma hastanesıne gıdecegım bedenımı tıbba bagıslıcam yeter :52: dedıgım gıbı aya cıktılar uzaydan dunyayı cektıler aptal bı pko hastalıgına kesın cozum bulamadılar :9:

sen ve senın gıbı hamıslerı gordukce umudum yeserıyor canım :13:
dru pek gozum tutmadı ama bır sans daha verecegım bakalım ilaç bıtınce olmassa tıp fakultesı arastırma hastanesıne gıdecegım bedenımı tıbba bagıslıcam yeter :52: dedıgım gıbı aya cıktılar uzaydan dunyayı cektıler aptal bı pko hastalıgına kesın cozum bulamadılar :9:

sen moralini yüksek tut pkoyu haklarsın canım bana hep derlerdi umursama die ama işte insan illaki takıyor kafaya sen takmamaya çalış inşallah Rabbim en kısa sürede seninde yüzünü güldürsün bek çıkayım akşama misafirim gelecek malum hamur işleri sabahtır bunaldım mutfakta:1:ama yemek için sabırsızlanıyorum görüşmek üzere canım

sen moralini yüksek tut pkoyu haklarsın canım bana hep derlerdi umursama die ama işte insan illaki takıyor kafaya sen takmamaya çalış inşallah Rabbim en kısa sürede seninde yüzünü güldürsün bek çıkayım akşama misafirim gelecek malum hamur işleri sabahtır bunaldım mutfakta:1:ama yemek için sabırsızlanıyorum görüşmek üzere canım
aynen bende cıkıyorum ıs yerımdeydım eve gecıp yemek hazırlayacagım kocişe daha :)
gorusmek uzere :54:

hoşgeldın bende yenı uyeyım :124:

kızlar bu progestan bende aşırı uyku halı yaptı yolda zor yuruyorum resmen :122: sallana sallana sersem tavuk gıbı :9:
kafamı koydugum yerde hatta bazen koymadan :76: uyumuyorum resmen bayılıyorum nasıl uykuya daldıgım konusunda fıkrım bıle yok eşim dalga gecıyor artık :1: :78:

progestanı bende alıyorum canım bende baş dönmesi yapmıyor bence bir kan tahlil yaptır emin ol...

bence bekle canım.ben 9.gün meraktan yaptım o gün tek çizgiydi. 13.gün silik 14.gün çok netti. bence 1-2 gün daha bekle. allahım inşallah gönlüne göre versin.bu topic bana çok uğurlu geldi. :49::49:

canım ya hiç bşy anlamadım dün yaptımm iğnenin 11. günü silik 2. çizgi bugün yaptım tek çizgi:(

yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin 2 gün daha sabret. inş bi bebek haberide senden gelir. bayağı uğurlu bi topic oldu arkadaşların güzel haberlerini aldıkça umudum artıyor. rabbim en güzel zamanda hayırlısıyla gönderecek küçük yaramazlarımızı inş

mrh arkadaslar.bende bugun ıtıbarıyle pko li olarak aranızdayım bende malesef hamıle kalamıyorum.doktor bu sekılde cok zor dıyo amelıyat ıyı olur dıyo ama korkuyorum.6mm di simdi 8mm görünüyo. bu ay ılk defa adetım 5 gun gecıktı eşimle ucuyorduk malesef bugun hastalandım.bu sekılde hamıle kalan var mı yaa?

bence ben sabırla kan tahlililni bekleyeyim bakalım nasi her şey canım...

kizlar kimler var yaaa bende tüpleirm kapalı pov hastasıyım kimler ne tedavi yaptı bizede sölesin lütfennnnnn
geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin...

kızlaaaaaaaaaaaar bugun adetimin 7. günü serophen kullanıyorum beraberinde soğan kürü uygulasam zararı olur mu

progestanı bende alıyorum canım bende baş dönmesi yapmıyor bence bir kan tahlil yaptır emin ol...

her ay umıtlenıp onlarca test yapıyorum artık ruhsal olarak yıprandım.Yeniden gıdıp kan tahlılı vermeye cesaretım yok
:ssz: Sonucundan korkuyorum :14: :14:

Son düzenleme:
anladığım kadarıyla çok yeni evlisin.olur allahın izniyle hiç düşünme.dediğim gibi benim olduysa herkesin olur :34:
glifor çok doğru seçim.zaten pkolular için çok iyi bir ilaç.
belki senin klomenle ilk denemende bile olur.
3.gün hormon sonuçlarına göre tam pkolu olup olmadığın belli olur.
çok dua edicem canım sanada.:16:

inş cnm ilk denememde olursa çok çok mutlu olurum.rabbim nasip eder inş. çok saol cnm desteğin için.haber veririm mutlaka burda mutlu haberi inş :)

hamilelik nasıl geçiyor canım,bulantıların varmı,kilo aldın mı

canım çok şükür fazla bulantım yok şuana kadar bi kaç kez yaşadım bulantı ve evet kilo aldım sanırım bulantım olmayışından 2 kilo aldım.zaten pko sağolsun hızlandırıyo kilo almayı falan ama ne yalan sölim hiç umrumda değil bebeğim sağlıklı olsun tek temennim bu senin nasıl gidiyor canım annelik:1:

bende cıkmadı aft
sıbel nasılsın. başlaşıssın kılo almaya. sorma bende:1: dr en fazla 10 kılo al dedı ben ılk ayda 3 kılo aldım:1: göbeğimde 4 aylık gıbı:53:

bende cıkmadı aft
sıbel nasılsın. başlaşıssın kılo almaya. sorma bende:1: dr en fazla 10 kılo al dedı ben ılk ayda 3 kılo aldım:1: göbeğimde 4 aylık gıbı:53:

iyiyim adaşım sağol sen nasılsın...evet kilo alıyorum ama dediğim gibi umursamıyorum sen yine 3 kilo ben senden baya sonrayım sanırım bak 2 kilo karnımı hele hiç sorma eşim bi seviniyo şişkinliğimi bebek sanıyo garibim yarın kontrol var benimde kalp atışı için felaket stresliyim

benımkıde pek sevınıyo koca gobek olduğuma:1:
korkma canım hayırlısıyla duyarsın ınş. ondan sonrada taaa bır ay sonraya randevu.... gecmıyor gunler ya ...

Back
X