- Konu Sahibi mutluluk_27
- #1.141
isyan değil asla ama yoruldum...
haklısın canım çok yorucu her ay ümitlen üzül tekrar ümitlen. hakkımızda hayırlı olanı tez vakitte versin rabbim inş bebişlerimiz bizimle olcak rabbim sabır versin bize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isyan değil asla ama yoruldum...
kızlarrrrrrrrrrr çok kötüyüm mutluluğum uzun sürmedi gebeliğim boş gebelik çıktı ben şimdi eşe dosta ne dicem kendimi unuttum etrafımdakilere üzülüyorum keşke kimseye söylemeseydimm offf dünya başıma yıkdı sanırım haftaya kürtaj olucam doktor perşembe gel dedi
sagol canım ama ümitlenip ümitlenip hüsrana ugramaktan yoruldum o yüzden ümit etmıyiyim diyorum ama elimde değil![]()
saol bitanemmm olsunn senin olduu çok şükür nasip benimde olur Allah verir hepimize inşaallah.tabii özel duada isterimmm:):):)test sonucunu merakla bekliyordum canım.
görünce çok üzüldüm ama dua etmekten başka birşey gelmez elimden.inşallah en kısa zamanda mutlu haberlerini alırız.dualarımdasın![]()
nereye gitsem çocuğun olmadı mı sorusu
bıktım artık.
3.yıla girdik aşılamaya başlayacağız ama hayırlısı
pco için neee kadar çok konu açılmışşş.en güncel konu bu sanırım.
merhabalar. başka yerlere de yazdım ama tekrarlayayım. kendimi bildim bileli pco'luyum. kendiliğimden hiç hastalanmadım. ilk olarak öle doktora gittim ve o zaman bu zamandır ilaç kullanıyorum. 1 senedir bebek uğraşına girdim. günde 2 sonra 3 klomenle başladım ama en ufak bi gelişme olmadı. bu süreç 3 doktor değişikliği, yaklaşık 8 kilo alımıyla geçti.
yeni doktorumdan memnunum ama kendimden umutsuzum. hiç bir ilaç bana çare olmayacakmış gibi geliyor. doktorum "gördüğüm en ileri pco hastasısın" dedi. hem kistim çok hemde hormonal olarak ilaçlara hiç tepki vermiyorum
bu ay gonal f' e başladım. ilk kutuyu 50ml, ikinci kutuyu 75 ml, ve üçüncü kutuyu 150 ml ile bitirdim. muhtemelen çarşamba çatlama iğnesi olucam ama pek umut yok gibi. bu kadar ilaca rağmen 2 tane yumurta gelişmekle gelişmemek arasında kaldı.
bu ay hamilelik olmazsa gelecek ay tüp bebeğe geçilcek. ne vücudum ne bütçem bu tedavileri kaldıramıyor artık.
bir kaç sayfa geriye gittiğimde hamile olanları gördüm ama bütün sayfaları okuyamadım. hamile kalanlardan gonal f le hamile kalan oldu mu? ya da nasıl bir tedavi uygulayarak hamile kaldılar.
canım üzülme hayırlısı demekten ve dua etmetten başka bişe gelmez.dualarımdasın.
canım benim çok üzüldüm. banada aynen böyle demislerdi ama bi daha gittiğimde allahın mucizesi bos gebelik değildi,geç döllenmeydi,inşş.seninde öyledir güzel bir süpriz yasarsın
iyidir canım ev iş arası geçiyor işte,soğuk almıstım bende kaç gündür yoktum.
sen nasılsın nasıl gidiyor![]()
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bende iyiyim dün aşılamamı yaptırdım 14 gün sonra belli olur dedi bakalım gün sayıyorum :))
HAYIRLISI CANIM NE DİYİM İNŞAALLAH ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE GÜZEL HABERLERLE GELİRİZ...haklısın canım çok yorucu her ay ümitlen üzül tekrar ümitlen. hakkımızda hayırlı olanı tez vakitte versin rabbim inş bebişlerimiz bizimle olcak rabbim sabır versin bize
genelde 15 gün sonra test yapıyorlar. öncesinde ilacın etkisinden pozitif çıkabilir diyorlar. nasılsın nasıl hissediyorsun kendini
canım kapsulmu bılmıyorum su yumusakcalardan kullanıyorum bıtmek uzerebu nasıl ılacmıs dedım bırını sıkıstırdım elımle patladı ıcınden sıvı cıktı
ıgrenctı
kac gun sonra adet oluyoruz acaba bu ılactan sonra inş. olmayızda hayırlı haberler duyarız![]()
kızlar asılama ıcın kilo problem oluyormu siz kaçar kilosunuz![]()
![]()
saol bitanemmm olsunn senin olduu çok şükür nasip benimde olur Allah verir hepimize inşaallah.tabii özel duada isterimmm:):):)
boşverrr olsaaa 2. yi sorarlar canım sen keyfine bak Allah tedavinde yardımcın olsun inşaallahhhh...
ben gonal f ile tüp bebek yaptırmıştım canım o şekilde gebe kalmıştım 6. ayımda kaybettim.inşaallah Allah gönlüne göre versin oşgeldn bu arada...
hayırlısı canım nasip işte duanda unutma bizi olurmu...
hadi ayırlısı canım inşALLAH RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERİR...
HAYIRLISI CANIM NE DİYİM İNŞAALLAH ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE GÜZEL HABERLERLE GELİRİZ...
canım kapsulmu bılmıyorum su yumusakcalardan kullanıyorum bıtmek uzerebu nasıl ılacmıs dedım bırını sıkıstırdım elımle patladı ıcınden sıvı cıktı
ıgrenctı
kac gun sonra adet oluyoruz acaba bu ılactan sonra inş. olmayızda hayırlı haberler duyarız![]()
progestan sizlerde işe yaradımı kızlar benim bi akrabam 10 senedir ugrasıyordu 1 ay progestan kullandı hamile kaldı
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine bende iyiyim dün aşılamamı yaptırdım 14 gün sonra belli olur dedi bakalım gün sayıyorum :))
hayırlı olsun aşılaman inş..14gün sonra güzel ve hayırlı bir haber verirsin
progestanı 4 aydır içiyorum regli olmak için.bu 5. ay.
pkolarda progestan tek başına hamile kalmak için yeterli deil.
sanırım gebelik oluştuğunda bebeğin daha sıkı tutunmasını sağlıyor.
dün bütün gün evdeydim yattım dinlendim cnm ağrım vardı ama neden kaynaklanıyodu anlamadım yürümekte zorluk çektim bugün biraz daha iyiyim ama hala ağrım var kasık kısmında öksürürken hapşırırken sanki düşecekmiş gibi bişey bide lavaboya gidince ağrım oluyo normal mi bu bilmiyorum... progestan verdi doktor onu kullanacam bakalım sonuç ne olacak...
progestan hakkında araştırma yaptım yumurtlamayı sağlamaya yardımcı oluyormuş yumurta oluştukdan sonra spermle döllendirmeye döllendikden sonra rahime yerlestirmeye her asamada yardımcı yani
bende bugün kullanmaya başlayacam cnm aldım ilacı progestan 200 mg 30 yumuşak kapsül yazıyo prospektüsünde ağızdan diyo ama bana hazneye koyacaksın dediler bide sabah öğle akşam çalıştığımı söyleyince sabah akşam yap dediler...
bende ilk gördüğümde garip gelmişti yumuşak yumuşakama senin gibi patlatmadım
denesem mi acaba
ben günde 3 kere 10 gün kullandım.son hapı içtikten sonra 24 saat geçmemişti regli oldum.ama ilk ay içtiğimde öyle oldu.
diğer aylarda son ilacı içtikten 48 saat sonra geliyor regli.
dr 10 gün içinde regli olursun demişti bünyeden bünyeye değişiyor.
inşallah hayırlı haberlerını duyarız canım
hmmm desene yenıden dr muayene parası verecegım bu durumda10 gun ıcınde yenıden gıttıgınde ucret alınmıyor e ılacı kullanmak 10 gun zaten
ben umudumu kaybettım artık
![]()
progestan hakkında araştırma yaptım yumurtlamayı sağlamaya yardımcı oluyormuş yumurta oluştukdan sonra spermle döllendirmeye döllendikden sonra rahime yerlestirmeye her asamada yardımcı yani
kızlar benimde yarın yeniden kontrol var dua edin bana bitmiş durumdayım