merhaba pkolular burda toplanalım mı??

canım bekliyorum hala. 2 temmuz test günüm 3 gündür göğüslerimin ucu acımaya başladı dokunamıyorum bi yere değse ağrıyor çok. ama adet belirtisi muhtemelen bu. sen ne yaptın canım? nasıl gidiyor tedavi ?

hormonlarım da normal çıktı insülin direncime baktı yok (hiç bakılmamıştı buna ) hatta benim yumurtalık görüntümle pkolu başka bi hastaya ait yumurtalık görüntüsünü gösterdi benimkinde 3-4 küçük yumurta var öbüründe 10-15. kilo baskı yapmış tahminim dedi. bakalım ya hayırlısı artık umarım tutarda uğraşmam artık.

canım hangi ilaçları kullanıyorsun glifor türü laç kullanıyormusun insülin direncin cıkmadıgına sevindim:)

merhaba bende pcoluyum bır yıllık evliyim 6 ay once ogrendım pcolu oldugumu en son gittigim doktorum koydu teshısı zyaıflaamam gerekıomus ama ne yaptıysam kılo veremıyorum 4 ay progestan kullandım hamıle kalamadım doktorum son olarak ınfertility bolumune yonlendırdı yasmın ılacı verdı adetımın ucuncu gunu gıdıp orayla gorusmemı syledı ozel bı hastaneye gıdıyorum sımdı neolucak hıcbır fıkrım yok ve bebegım olmasını cok ıstıyorum doktorum buna ragmen neden yasmın ılacını verdı bunada akıl erdıremıyorum yardımcı olurmusunuz :(:(:(....

canım ben bir doktora baglı kalma derim arastır ve infertilitede uzamn bir doktora görün.yasmin vermesine sasırdım genelde adat söktürücü veriliyor o dogum kontrol ilacı

canım bekliyorum hala. 2 temmuz test günüm 3 gündür göğüslerimin ucu acımaya başladı dokunamıyorum bi yere değse ağrıyor çok. ama adet belirtisi muhtemelen bu. sen ne yaptın canım? nasıl gidiyor tedavi ?

hormonlarım da normal çıktı insülin direncime baktı yok (hiç bakılmamıştı buna ) hatta benim yumurtalık görüntümle pkolu başka bi hastaya ait yumurtalık görüntüsünü gösterdi benimkinde 3-4 küçük yumurta var öbüründe 10-15. kilo baskı yapmış tahminim dedi. bakalım ya hayırlısı artık umarım tutarda uğraşmam artık.

cnm sonucun ne çıktı inş.tutmuştur ve beklediğim haberi verirsin inş.benim 2.aşılamamda 2 temmuzda yapıldı sonucu bekliyorum cnm bende bakalım ayın 16 sında belli olacak işte bakalım hayırlısı olsun benim insülin direncim vardı cnm olmadığını sevindim senin için çok etkiliyo çünkü hayırlı haberlerini bekliyorum cnm...

merhaba bende pcoluyum bır yıllık evliyim 6 ay once ogrendım pcolu oldugumu en son gittigim doktorum koydu teshısı zyaıflaamam gerekıomus ama ne yaptıysam kılo veremıyorum 4 ay progestan kullandım hamıle kalamadım doktorum son olarak ınfertility bolumune yonlendırdı yasmın ılacı verdı adetımın ucuncu gunu gıdıp orayla gorusmemı syledı ozel bı hastaneye gıdıyorum sımdı neolucak hıcbır fıkrım yok ve bebegım olmasını cok ıstıyorum doktorum buna ragmen neden yasmın ılacını verdı bunada akıl erdıremıyorum yardımcı olurmusunuz :(:(:(....

yasmin verilmesi acaba kistlerden dolayımı yasmin verildi canım valla benim gözlemlerime göre ve arastırmalarıma göre pcos=metformin+hayıt otu+sogan kürü

bnm hikayem şu 22 yaşındayımve 1yıl10 aydır evliyim.8 ay doğum kontrol hapı kullandım sonrasında 8.ay bi hemşire tanıdığımın önermesiyle klomen içtim kafama göre gebe kaldım ve boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum :(( bana öncesinde sende pko var ama yumurtlamana engel olduğunu sanmıyorum demişti doktorum.sonra başka doktora gittim sende pco yok onlar folükül her kadında var dedi sadece seyrek yumurtluyosundur dedi.bana klomen tedavisine başladı kürtajımıda bu doktorda olmuştum.ilk klomen içmemde bi yumurtam büyüdü günde 1 tane içtim.2. ayda günde iki içtim 2 tane büyüdü çatlama iğneside oldum yineolmadı.ilk denemede çatlama olmuş demişti ikincisinde istersen bunuda deneyelim dedi öyle vurduk.bu ayda klomen yazdı içtim ama yumurta takibinden çok yıprandığım için gitmedim.33 günde bir edet olurum düzenli şekilde.ve benim kafama takılan şu

eğer bende pco var ve yumurtlamayı ilçla başarıyosak gebe kalamama sebebim ne ek bi ilaç gerekiyor mu?
eğer pco yoksa neden seyrek yumurtluyorum?

ve ben ne yapmalıyım artıkk çok üzzzzzülüyorum ve çaresizzzzim:((((((((((((((kime gideyim ne yaptırayım normal yolla gebe kalamayacakmıyım 18 i adet günüm inşallah olmam..bunu yazarken gözlerim dolu dolu.bu mübarek günde inşallah rabiim sesimizi duyar da hayırlı evlatlar veriri...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben gelecek ay bebiş tedavisine başlamak istiyorumda 2yıldan beri istiyorm bir tedaviye başlma girişimm oldu ama doktordan menmun kalmadım oyüzden yarım kaldı iyi bir doktor buldumda buarada bende pcos var sorum şu ben doktora gideceğim ya adetimin 3.günümü gideyim kendi kendime adet olamıyorum söktürücüyle adet olup gitsem aynı olurmu yoksa söktürücüyle adet olup sonra bir ilaca başlanıyor ya geleek ay adet olmak için öylemi yapayım maksat doktora boşyere muayene ücreti vermeyeym biraz tuzlu dr özel muayenehanede geçen ay hormonlarıma bakılmıştı zaten söktürücüyle olp gitsem olurmu acaba napayım ben hani tedaviye 5.günü başalnıyor ya söktürücüylede olurmu neolur yardım edin banaaaa

arkadaşlar ben gelecek ay bebiş tedavisine başlamak istiyorumda 2yıldan beri istiyorm bir tedaviye başlma girişimm oldu ama doktordan menmun kalmadım oyüzden yarım kaldı iyi bir doktor buldumda buarada bende pcos var sorum şu ben doktora gideceğim ya adetimin 3.günümü gideyim kendi kendime adet olamıyorum söktürücüyle adet olup gitsem aynı olurmu yoksa söktürücüyle adet olup sonra bir ilaca başlanıyor ya geleek ay adet olmak için öylemi yapayım maksat doktora boşyere muayene ücreti vermeyeym biraz tuzlu dr özel muayenehanede geçen ay hormonlarıma bakılmıştı zaten söktürücüyle olp gitsem olurmu acaba napayım ben hani tedaviye 5.günü başalnıyor ya söktürücüylede olurmu neolur yardım edin banaaaa

CANIM ADETİNİN 3 . GÜNÜ GİT HAPLA OLYOZ ZATEN BASKA CAREMİZ YOK BENİM DOKTORUMDA ÖYLE DEDİ ADETİNİN 3. GÜNÜ GEL DEDİ.KAN DEGERLERİME BAKMADI O YÜZDEN
Sorularm ve Cevaplar
BU SİTEYEDE ÜYE OL İSTERSEN CANIM.BURDA DOKTORLARA BİREBİR SORABİLYOSUN HERSEYİ BEN HEP SORYOM GÜZEL BİR SİTE.

canım adetinin 3 . Günü git hapla olyoz zaten baska caremiz yok benim doktorumda öyle dedi adetinin 3. Günü gel dedi.kan degerlerime bakmadı o yüzden
sorularm ve cevaplar
bu siteyede üye ol istersen canım.burda doktorlara birebir sorabilyosun herseyi ben hep soryom güzel bir site.

ücretsiz üyelikmi canım buu söktürücüyle olur yani normal adetten sayıyorlarmı ozaman hani söktürücü veriyolar sonra adetn 3.günü bi ilaç var hatırlmym adını onu veriyolar onu içince gelecek ay normall adet oluyosun ozamn mı gitsem onu soruym şekerkıs

ücretsiz üyelikmi canım buu söktürücüyle olur yani normal adetten sayıyorlarmı ozaman hani söktürücü veriyolar sonra adetn 3.günü bi ilaç var hatırlmym adını onu veriyolar onu içince gelecek ay normall adet oluyosun ozamn mı gitsem onu soruym şekerkıs

evet canımbenim doktor öyle dedi ilacı kullan 3. Günü gel demişti.ücretsiz üyelik kuzum cok güzel bir site.o dediğin ilacıyeni duydum kuzum ben ilacını kullan 3. Günü git derim kuzum bana öyle dedi cünkü doktor ben adet smktürücü ile adet olyom.burdan doktorlarada sorabilirsin datlım :)

evet canımbenim doktor öyle dedi ilacı kullan 3. Günü gel demişti.ücretsiz üyelik kuzum cok güzel bir site.o dediğin ilacıyeni duydum kuzum ben ilacını kullan 3. Günü git derim kuzum bana öyle dedi cünkü doktor ben adet smktürücü ile adet olyom.burdan doktorlarada sorabilirsin datlım :)

tama ben tarlusal içerim giderm 3.günüde inş

Sayarlar canım cünkü adet söktürücüde sadece progeston var diger hormonları etkilemiyo dısardan progeston veriliyo sadece adet olmak için

Son düzenleme:
ben dogum kontrol hapı kullandıgımda bütün degrlerim normaldı doktor haptan dedi sonra dogum kontrol hapı bıraktım 4 ay adet söktürücü içtim tarlusal içtim doktor kan sonucuma baktı degrlerim polikistik degrlerdi yani eski haline dönmüştü.ama memnunum ben adet söktürücüden.

canım hangi ilaçları kullanıyorsun glifor türü laç kullanıyormusun insülin direncin cıkmadıgına sevindim:)

canım biraz geç cevap veriyorum ama gliforun benzeri bi ilacı sadece 1 kutu kullandım 50 gün kadar. ama bu ilacı verirken kimse insülin testi yapmadı yokmuş zaten de bence test yaptırın bi kan verceksiniz dahiliye uzmanına anlatınca hemen yapıyor

cnm sonucun ne çıktı inş.tutmuştur ve beklediğim haberi verirsin inş.benim 2.aşılamamda 2 temmuzda yapıldı sonucu bekliyorum cnm bende bakalım ayın 16 sında belli olacak işte bakalım hayırlısı olsun benim insülin direncim vardı cnm olmadığını sevindim senin için çok etkiliyo çünkü hayırlı haberlerini bekliyorum cnm...

o zaman hayırlı haberi vereyim sana canım tuttu benim aşılamam:49::nazar:. 6+5 günlük olduk bugün teyzesi:nazar:. kalp atışlarını gördüm cumartesi:nazar::emir_bebek:. haftaya çarşambada büyüyor mu diye kontrole gitcem tekrar:nazar:.
sen naptın canım inş bi güzel haberde senden alırım

Son düzenleme:
o zaman hayırlı haberi vereyim sana canım tuttu benim aşılamam:49::nazar:. 6+5 günlük olduk bugün teyzesi:nazar:. kalp atışlarını gördüm cumartesi:nazar::emir_bebek:. haftaya çarşambada büyüyor mu diye kontrole gitcem tekrar:nazar:.

cnm nasıl sevindim anlatamam çok mutlu oldum yeğenim seni fazla bekletmedi bak :) benim için sanırım daha zaman var 2.aşılamamda tutmadı cnm doktor buda olmazsa tüp bebek demişti ama eşim şehir dışında ekimde geliyo o gelene kadarda ben dinlenecem biraz hemen tedaviye başlamayı düşünmüyorum çünkü çok yıprandım diyebilirim:(( senin adına çok sevindim bitanem ya gelişmeleri bana yazarsın değil mi çok mutlu olurum...

cnm nasıl sevindim anlatamam çok mutlu oldum yeğenim seni fazla bekletmedi bak :) benim için sanırım daha zaman var 2.aşılamamda tutmadı cnm doktor buda olmazsa tüp bebek demişti ama eşim şehir dışında ekimde geliyo o gelene kadarda ben dinlenecem biraz hemen tedaviye başlamayı düşünmüyorum çünkü çok yıprandım diyebilirim:(( senin adına çok sevindim bitanem ya gelişmeleri bana yazarsın değil mi çok mutlu olurum...

ultrasonda gördüm ama bende inanamıyorum hala. banada tutmazsa tüp bebek demişti. ben o kadar tutmaz diye düşünüyordum ki tüp bebek işlemlerini araştırmaya vermiştim kendimi hatta test günümden 5 gün sonra test yaptırdım ramazan öncesi hamileysem hiç oruca başlamayım diye hemşire hayırlı olsun deyince şok oldum oturup ağladım sanmışlar ki istemiyorum yüzüme garip garip bakınca herkes sevinçten diyebildim sadece. bol uyku ve göğüslerimin ucunun ağrıması dışında belirtim de yok bide parfüm kokusu rahatsız ediyor eşimin deodorantı hafif bende çok daha hafif bi kokuyla değiştirdim evde sorun yok ama sokağa adım atınca yanımdan her geçenin kokusunu alıyorum özellikle sigara mahvediyor Allahtan eşim kullanmıyor.
haklısın canım çok yıpratıcı bi süreç çünkü. biraz dinlen kafanı rahatlat umarım senin yaramazda daha çok üzmeden bekletmeden gelir

merhaba ben aranıza yeni katıldım ve bende pkoluyum:( benim tedavi sürecim ilk önce klomenle başladı 3 ay devam etti ama yumurtalarım büyümediği için iğneye geçtim. ilk aşılamamda gonal-f ve çatlatma iğnesi kullandım daha sonra hastanede aşılama yapıldı ama tutmadı, ikinci denemede yine gonal-f ve çatlatma iğnesi (ovıtrelle) kullandım ve bu sefer hastanede aşılama yapılmadı doktorum ilişkiye bıraktı ve nihayet bu sefer tuttu hamileydim ama 10 gün önce 5 haftalık hamileyken düşük yaptım :( şuanda tekrar iğneye başlamak için bayramdan sonrasını bekliyorum. evet ikinci iğne denememde hemde aşılama yapılmadan tuttu ve hamile kaldım en azından bunu öğrendiğimiz bile bizim için çok büyük şmoral kaynağı oldu ama düşük yapmam birdahaki hamileliğimdede aynısı olurmu korkusunu aşırı düşünmeme sebep oluyor:( inşallah hepimiz için hayırlısı neyse o olur...

selamlar hayırlı olsun cok seviniyorum böyle pkolu olup da hamileleri duyunca ben de pkoluyum ve ilk asımayı yaptırdım ama adet günüm yaklastı belim vs ağrıyo sende de olmusmuydu lütfen cevap ver:( kacıncı asılamandı senin :( Allah tamamına erdirsin sağlıklıca al kucağına inşallah....

ne olacak bizim halimiz bu pko belasıyla offfff :14::14::14:uğraş uğraş sürekli dr sürekli takipteyiz sürekli iğne ilaç kullanıyoruz allahım bize sabır versin :14:inşş rabbim hepimize bi gün evlatlarımızı bağışlar :14:

Back
X