Merhaba tüp bebek transferimin 8 günü yakınımızın düğünü vardı gittim 3 tur kadar halay çektim eve geldim sürekli kendime kızdım bişey olmaz inşallah

ayla balat

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2025
5
2
1
27
Merhaba tüp bebek transferimin 8 günü bugün yakınımızın düğünü vardı gitmek zorunda kaldım 3 tur kadar halay çektim bişey olmaz inşallah bide gün içinde çarşıda işim vardı 1,5 saat kadar yürümek zorunda kaldım lütfen biri bişey yazabilir mi

Valla canım ben hamile kaldığım ay kocamla odaların yerini değiştirmiştik koltuk taşıdık dolap baza aklına gelebılecek en ağır şeyler yanı merak etme tutunduktan sonra hersekılde tutunuyor içini rahat tuttt

Tutunduysa bu bir sorun oluşturmaz da madem aklınıza takılacaktı keşke düğüne bile gitmeseydiniz.

Aynen dediğimiz gibi tüp bebek olunca insan ister istemez endişeleniyor 30 eylülde kan tahlili yapacam inşallah rabbim sevindirir hepimizi

Hiç sıkıntı yapmayın bana doktor rapor bile vermiyecem ilk gün dinlen sonra direkt normal hayata doneceksin dedi ve çalışıyorum bu arada.

Sonuc nedir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…