Merhaba, yine ben..

Nyks-

Rigor Mortis
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
2.363
1.797
83
Tekrar merhaba, daha önceki konularıma yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim.

Bu akşam farklı bir konuda fikrinizi isteyeceğim.

Kısaca bahsetmeye çalışayım;

Çalıştığım yer bir inşşat firması ile bağlantılı. Şirketten dolayı yeni yapılan sitelerden birinde 1+1 evi max. 120.000 tl'ye alabiliyorum.
Anlaşmalı bankalardan aracılarla bu kredinin büyük bir kısmını da düşük meblağlı geri ödemek üzere çekebiliyorum.
Diyeceksiniz ki ne güzel.
Evet çok güzel bir imkan.
Şuan işlerim güzel gidiyor çok şükür. Devam eden kredimi de mart ayına kadar çift çift ödeyip kapatmayı planlıyorum nasipse.

Kızlar asıl sorun şu;
Daha önceki olaylarıma az çok aşinalığınız var. Ben bu imkanı değerlendirmek istiyorum. Ama yalnız başıma. Yani boşandıktan sonra.
Ancak geçtiğimiz aylarda yaşadığım sıkıntılı dönemde ayrılık konuşulmuştu. Ancak konu orda kalmıştı.
Şimdi de ayrılık kararını durup dururken mantıklı bir zemine oturtamıyorum.
Yani bir gün durup dururken kalkıp eşime ben ayrılıyorum'u nasıl söyleyeceğimi bilemiyorum.

Ve yaşananları da hala hazmedemiyorum.
Kv'demin beni evden kovmasını, eşimin imalı laflarla geçmişimi deşmesi (bakirelik konusu) vs bunları bir türlü kafamdan atamıyorum.
Ancak şuan elime geçen bu fırsatı da sürekli benim paramda gözü olan benden hizmetçilik etmemi bekleyen beni düşünmeyen insanlarla değerlendirmek istemiyorum.

Evet diyeceksiniz ki o son kavgada resti çekip gidecektin. Ama o zaman korkuyordum. Bilmiyordum bu olayların içimde büyüyüp büyüyüp her gün aklıma geleceğini.

Ne yapmalıyım sizce?
O evi alıp kv ile beraber mi devam etmeliyim yoksa fırsatlar her zaman ele geçmez deyip kendi yoluma mı bakmalıyım?
Bu arada yukarıda bahsettiğim ev vs hepsi nasip şuan proje kağıt üzerinde ama yan firma olduğu için güveniyorum.

1+1 yeni temiz ev. kv'siz hayat.... Bekaret muhabbeti de yok. Gelirsin isten dus alir pofuduklari giyer film izleyip, muzik dinlersin. Misssss...

Yapabiliyorsan bir kere kv'yi bir yerden kov ama. Icin sogur. Aklinda kalmaz.

Son düzenleme:
1+1 yeni temiz ev. kv'siz hayat.... Bekaret muhabbeti de yok. Gelirsin isten dus alir pofuduklari giyer film izleyip, muzik dinlersin. Misssss...

Yapabiliyorsan bir kere kv'yi bir yerden kov ama. Icin sogur. Aklinda kalmaz.
Zaten en büyük kinim ona. Sonra eşime. Önüme böyle bir fırsat geçmişken sıfırdan başlayıp kafa dinlemek istiyorum

Siz daha sizin üstünüze kalan borcu ödettiremediniz, üstüne sizin aldığınız eşyaları kullanıp size dayılık tasladılar ana oğul. E tabi anacığının sigara keyfi için para ödeyip karısına yıktığı borc için yan çizen bir koca..

Siz önce bir boşanın da ondan sonra kalkışın ev islerine. Yoksa siz evi alırsınız ama bosanamayıp o eve de ortak edersiniz bu ikiliyi.

annen var mı, kimseye söylemezsiniz babana bile, boşanınca el değiştirirsiniz.

Aslında düşünüyorum son olay bunu yapmak için tam sırasıydı şimdi çıkıp hazmedemiyorum desem beni ne kadar anlar kabullenir mi olaylar nasıl gelişir bilemiyorum

boşanmadan ev alamazsın. elinden gider. keşke başka bir yolu olsa.
Aslında bununla alakalı güvenilir bir tanıdığım var bu tarz durumlarda üzerine şirket ev nakit vs bir süre emanet edilen bir kişi. Onunla planlayabilirim ama çetrefilli olur

Korkma ne isterse dusunsun, annenle yasamayi kabullenemiyorum ben de dersin, korkma sen yetiskin bir bireysin yapabilirsin kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…