Zaten proje henüz yeni başladığı için almam önümüzdeki yazı bulurEvi şimdi alırsanız boşanırken eşiniz hak iddia edebilir.
Zaten en büyük kinim ona. Sonra eşime. Önüme böyle bir fırsat geçmişken sıfırdan başlayıp kafa dinlemek istiyorum1+1 yeni temiz ev. kv'siz hayat.... Bekaret muhabbeti de yok. Gelirsin isten dus alir pofuduklari giyer film izleyip, muzik dinlersin. Misssss...
Yapabiliyorsan bir kere kv'yi bir yerden kov ama. Icin sogur. Aklinda kalmaz.
Siz daha sizin üstünüze kalan borcu ödettiremediniz, üstüne sizin aldığınız eşyaları kullanıp size dayılık tasladılar ana oğul. E tabi anacığının sigara keyfi için para ödeyip karısına yıktığı borc için yan çizen bir koca..
Siz önce bir boşanın da ondan sonra kalkışın ev islerine. Yoksa siz evi alırsınız ama bosanamayıp o eve de ortak edersiniz bu ikiliyi.[/QUOTE
İkisinden de bahsettim. Önüme böyle bir fırsat geldi diyerek.
Eve ortak edemem. Fikrim ayrılıp tek başıma böyle bir şeye kalkışmak. Diğeri zaten herkesin ve benim fikrimce aptallık olur
Belki kızacaksınız ama babama güvenmiyorum. Kredide çekmez zaten. Çeksede benim evim der geçer oturur boşanınca da üzerime vermez eviKrediyi babana cektir evi onun ustune al. Ne zaman bosanirsanda bosan..
Ne kotu guvenecek babanin olmamasiBelki kızacaksınız ama babama güvenmiyorum. Kredide çekmez zaten. Çeksede benim evim der geçer oturur boşanınca da üzerime vermez evi
Kendimce haklı sebeplerim var teşekkürler yorumunuz içinNe kotu guvenecek babanin olmamasiaklima baska fikir gelmedi. Hayirlisi olsun
Annem var evet ama malesef onunla da aramız pek yok. Oda yapmaz bana bunuannen var mı, kimseye söylemezsiniz babana bile, boşanınca el değiştirirsiniz.
boşanmadan ev alamazsın. elinden gider. keşke başka bir yolu olsa.Annem var evet ama malesef onunla da aramız pek yok. Oda yapmaz bana bunu
Aslında düşünüyorum son olay bunu yapmak için tam sırasıydı şimdi çıkıp hazmedemiyorum desem beni ne kadar anlar kabullenir mi olaylar nasıl gelişir bilemiyorumHic sebep uydurmak zorunda degilsin, yaptiklarinizi hazmedemiyorum bu evliligi surduremiyorum ve artik seni sevemiyorum der bosanirsin, once bosan sonra al evini kur hayatini ama gozunu seveyim annene falan anlatma planini ketum ol kimseye soylemeden yap
Aslında bununla alakalı güvenilir bir tanıdığım var bu tarz durumlarda üzerine şirket ev nakit vs bir süre emanet edilen bir kişi. Onunla planlayabilirim ama çetrefilli olurboşanmadan ev alamazsın. elinden gider. keşke başka bir yolu olsa.
Sasirmadim aslinda. Arkanizda saglam bir aile destegi gorselerdi bu kadar ezemezlerdi sizi.Annem var evet ama malesef onunla da aramız pek yok. Oda yapmaz bana bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?