Mülk kendi üstüneyse ve şahit yoksa mülkten zırnık alamaz eş beyfendiEvi şimdi alırsanız boşanırken eşiniz hak iddia edebilir.
Evet kendi ailem 3 ezdiyse bunlar 2 ezdi. Şimdi de aileme güvenip evi onların üzerine yapamam az çok düşünce yapılarını biliyorumSasirmadim aslinda. Arkanizda saglam bir aile destegi gorselerdi bu kadar ezemezlerdi sizi.
Hiç mutlu değilim artık. Eve gelirken ayaklarım geri gidiyor. Akşamları yattığımda aklımda hep yalnızlık hayalleri. Kendime kızıyorum. Bunları yapabilecek durumdayım çok şükür. Ama süreç yorucu olabilir büyük ihtimalle.Korkma ne isterse dusunsun, annenle yasamayi kabullenemiyorum ben de dersin, korkma sen yetiskin bir bireysin yapabilirsin kimseye aciklama yapmak zorunda degilsin
Hukuki yönünü bilmiyorum. Evliyken alınan mallar 2'ye bölünür ayrılırken diye biliyorum sadeceMülk kendi üstüneyse ve şahit yoksa mülkten zırnık alamaz eş beyfendi
Vakit kaybetmeden bosan evi de kendi ustune yaparsin. Kv'nin hosuna gitmeyen bir seyden yuru. Kv sana firca atsin. Sen de yeter artik bosanmak istiyorum hem de cekismeli bosanacagim de, anlasmali bosanmaya fit olurlar diye dusunuyorum.Evet kendi ailem 3 ezdiyse bunlar 2 ezdi. Şimdi de aileme güvenip evi onların üzerine yapamam az çok düşünce yapılarını biliyorum
Haklısınız. Benim birşey yapmama gerek yok. Kendisi periyodik aralıklarla bu evden gidicem diye tutturuyor. Ekstra bir çabaya gerek yok. Ha bire kendi bulandırıyor ortalığıVakit kaybetmeden bosan evi de kendi ustune yaparsin. Kv'nin hosuna gitmeyen bir seyden yuru. Kv sana firca atsin. Sen de yeter artik bosanmak istiyorum hem de cekismeli bosanacagim de, anlasmali bosanmaya fit olurlar diye dusunuyorum.
Aynen. Sen biliyorsundur kv'nin damarini. Zaten rahat duramaz onlar. Ilk firsatta kavgayi korukle. Zaten kv ile birlikte oturulur mu ya? Diri diri mezara koymussun kendini. Esin de evde olsun kavga esnasinda yeter artik biktim ikinizden de falan dersin. Aslansin. Yaparsin sen bu isi. Ucunda basini sokacak huzurlu bir yuva var.Haklısınız. Benim birşey yapmama gerek yok. Kendisi periyodik aralıklarla bu evden gidicem diye tutturuyor. Ekstra bir çabaya gerek yok. Ha bire kendi bulandırıyor ortalığı
Aslında vazgeçmemiştim. Sadece kredi borcum vardı kenarda hiç param yoktu ve gidecek yerimde yoktu. O sebeple kaldı kenarda. Ama sonradan bu konuların üzerine hep düşündüm. Anladım ki ne kadar sabretsem de şimdi yapsam 6 ay 1 yıl sonra kesinlikle yapamıcamAynen. Sen biliyorsundur kv'nin damarini. Zaten rahat duramaz onlar. Ilk firsatta kavgayi korukle. Zaten kv ile birlikte oturulur mu ya? Diri diri mezara koymussun kendini. Esin de evde olsun kavga esnasinda yeter artik biktim ikinizden de falan dersin. Aslansin. Yaparsin sen bu isi. Ucunda basini sokacak huzurlu bir yuva var.
Gecen sefer niye vazgecmistin sen bosanmaktan?
Konunu bilmiyorum canim. Neyin kredisi bu?Aslında vazgeçmemiştim. Sadece kredi borcum vardı kenarda hiç param yoktu ve gidecek yerimde yoktu. O sebeple kaldı kenarda. Ama sonradan bu konuların üzerine hep düşündüm. Anladım ki ne kadar sabretsem de şimdi yapsam 6 ay 1 yıl sonra kesinlikle yapamıcam
Evlenirken çektiğim eşya vs kredisi vardıKonunu bilmiyorum canim. Neyin kredisi bu?
Alırsam da ayrılırken ikiye bölünme ihtimali varMarta kadar kim öle kim kala sen yine de o evi al .
Neden filan derse daha önceki davranışların yüzünden artı yatırım dersin :)
Alırsam da ayrılırken ikiye bölünme ihtimali var
Ay kiyamam yaaaa. Tuh. Bu yuzden gidemedin bir de. Kendilerine somurecek baska birini bulsunlar artik. Miknatis gibi de buluyorlar iyi kalpli kizlari. Evi duzsun, kredi ceksin, harclik biraksin bir de bakire olsun oh ne alaaaaa. Direkt cabuk ve anlasmali bosanma istersen iskillenirler. Cekismeli istiyorum bu kredi borcu odenecek falan de. Esyalarini da al mutlaka. Insallah gonlunce olur canim her sey.Evlenirken çektiğim eşya vs kredisi vardı
Ne yapmalıyım sizce?
O evi alıp kv ile beraber mi devam etmeliyim yoksa fırsatlar her zaman ele geçmez deyip kendi yoluma mı bakmalıyım?
Öyleydi oda biliyor ancak o konu uzun babamında dahil olduğu olaylar gelişti biz nişanlanacakken. Onu hatırlattı bana geçtiğimiz kavgada.Bu senin 2. Evliligin degil miydi? Kocanin bekaret konusundan kavga cikarmasi neden?
Şöyle zaten 1+1 alacağım bi mülkte mümkün değil sığamayız öyle de bir niyetim yok ancak önceki konularda hemen ayrılma yuva bozmak kolay vs gibi bir sürü yorum almıştım. Aslında benim konuda direk sormak istediğim şuan ayrılma mevzusunu durup dururken nasıl mantıklı bir zemine oturtabilirim.Hala bu soruyu sorabiliyorsunuz ya
Pes diyebiliyorum sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?