Merhaba, yine ben..

Kim bosanmak ister Allah askina kim alacak onu akli bir karis havada borcu harci var ama araba alio ha bire karisini yiyor anasi ile oturuyor bunun yasi kucukmus evden kacmayada yer ariyormus kandirmislar
Akli basinda herkes 3-5 goruste cozer onu taylor
O kadar farkinda o kadar zekiki ha bire bunu maddi yuk altina sokuyor ki gidemesin o adam olurde kendi bosanayim demez bence

Benden boşanmak istemez doğru söylüyorsunuz. Kendisi de talep etmez böyle birşeyi. Ama annesine ona para vermeyi kesip dilediğimce yaşamaya başlarsam ki başladım sonunda ne olur belki o kalkar boşanalım der bilemiyorum

Kayınvalideden ayrı yaşayalım derse, iş yapmazsa, eve hiçbir maddi katkı yapmazsa, yani onlara hiçbir faydası olmazsa eşi de boşanmak ister belki. Zaten o da arada boşanma konusu açıyormuş.

Gerçi bence bunları hiç yapmadan direkt boşanmak istiyorum da diyebilir. Ama madem yaza kadar bekleyecek bari ev işi yapmadan, onlar için hiç para harcamadan, hatta onları hiç takmadan rahat yaşayabilir.

Keskee dilegimiz o yonde hem maddi binmisler sirtina hemde yemegi temizligi vs ugrasmasa ama onada hir cikartiyolar anladigim mevzu oluyordur onceki konularinda adamin uzerine yurume durumu falan olmustu ben o kisimdan dolayi biraz dik gitmesi konusunda tereddutluyum sinsi olmasi lazim kiza altin al desem evde bulurlar yeni hesap desem o herif fini fini takiptedir bu farkinda degildir bu zamanda guvenilecek es dost yok oyle adina hesap acip oraya para atayim desin
Ana babasi zaten Allaha emanet yapmasi gereken bir gunde karari verip bavulu toplayip cikmak borcunu yeniden yapilandirir zorlanir ama duze cikar
Oteki turlu yaza kadar eldeki avuctaki onlara gidecek kendi bilir ama suan hem 3kisilik bir aileye bakiyor hem 9000lik kredi kapiyor zaten ne aliyordurki ne biriktirebilecek ben o kismida anlamadim hakkinda hayirlisi diyelim

O suan seni hamile birakmanin derdinde bak yaziyorum bosanmayacak o kozu bir oynadi at tepti onu yine diyorum senin kocan zeki bir adam kuzum
Bir iki hir cikarir siddeti dener sonra pisman oldum der ayaklarina kapatir yalvarir yakarir seni cok seviyorum der tamam sen ne istersen o olsun ayri eve cikalim sen su kadar kredi cek der sen tek evken iki eve bakarsin oda elindekini avcundakini ana eviyle arabasinin benzinine harcar
Birde ha bire sana akil veren burnunu sizin aile iliskinize sokan arkadaslarina raki balik ismarlar
Yaniliyor muyum?

Güvenliğinden ben de endişe ediyorum. O yüzden güvenliğinizi tehlikeye atmayın diye özellikle yazdım hatta.

Şu an kira ödemiyor, o avantajı var. Eşine kira miktarı kadar yardım ediyorsa mantıklı değil tabii. Bir de ayrılmaya karar verdiği adamla ve nefret ettiği bir kadınla beraber yaşamak psikolojisini de bozuyor olabilir. Onu da hesaba katması lazım. Ama belki de orada kalıp kredi borçlarını azaltarak, biraz olsun adaleti sağladığını hissedip rahatlıyordur.

Gerçi 4 ayda ödediği kredi parası kadar bir meblağı eşi o arada kredi kartına borç yapmış. Dediğiniz gibi çok dikkatli olması lazım. Umarım eşi bundan sonra başka borç çıkartmaz, Nyks'yi sömürmek için yeni yollar bulmaz.

Bunları uygulamaya çalışıyorum şuan.
Kv sohbet etmeye çalışıyor kaçıyorum.
Önceden lavaboda bir bardak kirli kalsa yıkamadan yatamazdım rahatsız olurdum. Artık umrumda değil.
Aslında bu durum sahiplenme ve aidiyetle alakalı.
Artık oraya ait olduğumu hissetmiyorum. Önceden severek yaptığım şeylerin artık bir önemi kalmadı.

Haklısınız şuan beni kovan kv ve ayrılmak istediğim adamla aynı ortamda bulunmak sinirlerimi bozuyor.
Çok zor bir durum. Kira kadar para çıkmıyor cebimden. Ancak tabii ki 50-100 bir beklenti oluyordu.
Benim üzerime kullandığı başka kart vs yok.
Başka borç olacağını sanmıyorum.
Bundan sonrasında da zaten para çıkmaz benden. Verdiklerime saysınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…